Cila eshte menyra me e mire per te heq "STRESIN"

MLK

Primus registratum
Re: Cila eshte menyra me e mire per te heq "STRESIN"

Sa e poshter ajo doktoresha ime, si nuk ma kishte thene te verteten ajo mua per receten e Dahliles si me heq stresin!
Nomin do ti boj kur ta takoj, me boj nje bllok me rreceta me sks ti them, jo per gjo po ketu ku jom une, c'est pris en charge par la secu lol

Legjionixx

Forumium maestatis

...jo moj DAHLIA....
Une thash pak si me politike. /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif
po te thoja drejt
pastaj... /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
shih sa brutal... /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif
eshte ky.. /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif
Stresi eshte ilaci i SEKSIT. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
s'u durova,pa.... /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Indulgence

Primus registratum

Une praktikoj Yoga per vete... Ta bon mendjen dhe trupin llastik fare... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

eeeeeeeehhhhhhhh....
trupi behet vullkan. /pf/images/graemlins/wub.gif
acarin e beje zjarr /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Ketu paska idera nga me te ndryshmet, qe nga Indulgjenca qe praktikon metoda antike personale, Dahlia pa ju dridhur syri fare nga sfidat /pf/images/graemlins/laugh.gif e deri ke modernja me karte krediti te shtetit ne menyre indirekte nga sigurimet shoqerore si MLK. Ore MLK, edhe stresin pa punuar do ta heqesh ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Sa e poshter ajo doktoresha ime, si nuk ma kishte thene te verteten ajo mua per receten e Dahliles si me heq stresin!
Nomin do ti boj kur ta takoj, me boj nje bllok me rreceta me sks ti them, jo per gjo po ketu ku jom une, c'est pris en charge par la secu lol

[/ QUOTE ]Kujdes MLK se ndoshta doktoresha jote i kalon tarifat e secu-se.Duhet te kesh nje sigurim privat atehere dhe eshte gjynah te harxhosh para per nje pune te vogel sex-i..... desha te them stresi. Ne q se je vertete i stresuar njoh une nje "doktoreshe persembari fare" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Eeeee... Nuk jam dhe aq i stresuar, jo!!! - tha MLK duke fshire ballin nga djerset e ftohta. /pf/images/graemlins/devil.gif

MLK

Primus registratum

Mire gomori qe na nordhi, po ne mizat ste lejne rehat! Hej bela tjatri i stresum, keto kan menien me bo gallate e me tu çu te nonji shoqja vet qe e kan doktoreshe e ndajn paret masnej! lol

Indulgence

Primus registratum

Qyqa, qyqa!!!! Na bone dhe Pimpesha pale... /pf/images/graemlins/eek.gif

Dahlia! Thuja mo troç goce, se s'merr vesh me dyer e deriçka ky. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ndonjehere me duket shume çudi kur degjoj veten duke qeshur si e çmendur para PC me pergjigjet e Albforumistave. Faleminderit per humorin. /pf/images/graemlins/kiss.gifMa hoqe gjithe stresin edhe pse pa......Biz /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Perveç seksit me duket se edhe humori e largon stresin dhe ti duket qe ke humor. Nuk duhet te jesh vajze e stresuar nga jeta ti (Duket edhe nga photo qe ke zgjedhur)Biz edhe ty sepse edhe ti me shkrive /pf/images/graemlins/kiss.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

vallaj tash ma shkrive stresin
me prralla e kopalla. /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

MLK

Primus registratum

Kushedi sa inot duhet ti vije zotit Sex tani qe i gjeta i konkurent ne fushen e vet te antistresit, humorin! lol

spartan00

Forumium praecox

Menyra me e mire eshte te dashurosh /pf/images/graemlins/wub.gif
po qe mund te kthehet nje stres me vete /pf/images/graemlins/mad.gif

S

Scorpion

Guest

Mire e ka Dahlia, sa me shume sex e qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Te heq adrenalinen e tepert /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...

hahahaha, hahahaha, n cilen kinema ma jam? /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Mirmrama shoku seksi /pf/images/graemlins/grin.gif tjeta jote zotni humori /pf/images/graemlins/grin.gif
Si jeni lady shoqnija? /pf/images/graemlins/cool.gif

------------------

http://zograf.free.fr/blog/index.php

Leshatani

Primus registratum

Vrapo marathon si marathonisti, kjo eshte menyra me e mire kunder stresit.

Princesha

Primus registratum

tu menu edhe leshi te heqka stresin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahhahahahahahahahaha /pf/images/graemlins/lol.gif

*qesh me lot, e ka grun shm shkaxhesh /pf/images/graemlins/kiss.gif

ps: qe leshi te heqi stresin ti fusi nje te lame, ne te lyme, dhe nje broching te mire edhe ja /pf/images/graemlins/laugh.gif