Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

terepervetezotipertegjith

Primus registratum
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

tek femrat ***** GJOKS E SY
BYTH E GJOKS SEPSE DUA MBYSHJE DUARSH SY SEPSE TREGON karakterin dhe shpirtin e brendshem
keto jane per mua gjerat e para /pf/images/graemlins/wink.gif qe shof dmth pastaj ato tjerat i shof kur i uli tangat /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] tek femrat ***** GJOKS E SY
BYTH E GJOKS SEPSE DUA MBYSHJE DUARSH SY SEPSE TREGON karakterin dhe shpirtin e brendshem
keto jane per mua gjerat e para /pf/images/graemlins/wink.gif qe shof dmth pastaj ato tjerat i shof kur i uli tangat /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pooooooooo ti qe s'na e solle nje foto me tanga :smash:

mostro

Putraku

Shikojne shpatullat dhe vleresojne :) /pf/images/graemlins/wink.gif

leonora

Primus registratum

Shpatullat dhe syte.
Shpatullat se me pelqen shum te shtrihem, mbi shpatullat e njeriut qe dua.
Syte se jam e te njtit mendim te HIGHLANDESSIT.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb]
Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] tek femrat ***** GJOKS E SY
keto jane per mua gjerat e para /pf/images/graemlins/wink.gif qe shof dmth pastaj ato tjerat i shof kur i uli tangat /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pooooooooo ti qe s'na e solle nje foto me tanga :smash: [/qb]
burrash ta them qe tan ipo e cove ti nje me tanga une do bie 3 cope dhe foto te mijat jo te montuara /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Gjoksi i nje mashkulli, pjesa me e ngrohte dhe qe te jep gjithe sigurine qe ke nevoje /pf/images/graemlins/wink.gif perqafimi qe ai realizon brenda tij /pf/images/graemlins/smile.gif eshte magjia vete. Edhe kur je e merzitur edhe kur perkedhelesh edhe pasi mbaron se beri dashuri, aty e mbeshtet koken /pf/images/graemlins/wink.gif

...si ti s'me perkedhel asnje dore tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

Jashte teme! :smash: :smash:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Gjoksi i nje mashkulli, pjesa me e ngrohte dhe qe te jep gjithe sigurine qe ke nevoje /pf/images/graemlins/wink.gif perqafimi qe ai realizon brenda tij /pf/images/graemlins/smile.gif eshte magjia vete. Edhe kur je e merzitur edhe kur perkedhelesh edhe pasi mbaron se beri dashuri, aty e mbeshtet koken /pf/images/graemlins/wink.gif

...si ti s'me perkedhel asnje dore tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
:cry: :cry: :cry: :cry:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga babyangel:
Ta kisha dit se do te beja te qaje kaq shume nuk do kisha fol /pf/images/graemlins/frown.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Ta kisha dit se do te beja te qaje kaq shume nuk do kisha fol /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
ketu s'duket gje se si jam live!!
c'te mos qash moj!!une dmth se ti qenke ok!!!
:cry: :cry:

Le_Routard

Forumium maestatis

_Edituar_

Je no comprendo pas your mesazhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

ketu s'duket gje se si jam live!!
c'te mos qash moj!!une dmth se ti qenke ok!!!
:cry: :cry:
Pash Zotin se na bere merak :shrug:

olti

Neo

Nga ato qe lexoj me lart dhe nga vete eksperienca mund te them me siguri se gjeja me shume qe kane nevoje femrat, eshte te vene koken ne nje gjoks /pf/images/graemlins/smile.gif kjo si ne kuptimin e pare direkt dhe ne cdo tjeter qe vjen me pas! E kjo eshte nje nga gjerat me te bukura te kesaj jete; te kesh koken e dikujt ne gjoksin tend /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Ia vune vulen...!!!Kush guxon me shkru ma te kjo teme pas permbledhjes qe i bane ti!?! :cool:

:kiss:

atalantino

Primus registratum

Me then ete drejten mua me pelqejne BYthet te nje femer . Por me me dale nje bythelope perpara e marr me shkelma :lol:

alma-milano

Primus registratum

gjeja e pare qe me terhek syrin tek nje djal,jan buzet duhet te jene pak te trasha,pastaj syt,thojne qe jane pasqyra e shpirtit............dhe duhet te kete nje fund shpine te perkryer!!!! :wub: :wub: :wub:

Presidenti

Forumium maestatis

moj ti ajo fund shpina e perkryer me ato fytyrat e dashurara sikur s'kan shum lidhje, apo ajo lulja qe thua ti po s'e ujite vyshket, s'eshte lule lule, po lule ne kuptim figurativ? /pf/images/graemlins/wink.gif :cool:

alma-milano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nahar:
[qb] moj ti ajo fund shpina e perkryer me ato fytyrat e dashurara sikur s'kan shum lidhje, apo ajo lulja qe thua ti po s'e ujite vyshket, s'eshte lule lule, po lule ne kuptim figurativ? /pf/images/graemlins/wink.gif :cool: [/qb][/QU
ehhhhhhhh,ateher dike me shkru shqip!!!! :lol:

Presidenti

Forumium maestatis

di ene shum gjona t'tjera po i tregoj me karar se çmenden fanset!!!!

alma-milano

Primus registratum

mos mor aman se fillova me zhgul floket. :devil: