Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

Ela_001

Primus registratum
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

Fillimisht postuar nga -Neo-:
[qb]
Fillimisht postuar nga FaiTh-No-MoRe:
[qb] Sumen, po nuk pati sume nuk quhet. [/qb]
Si duhet me qene suma?! :devil: Dmth ca forme?! :idea:

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kshu si e ngritme, rrumbullake si pjeshke /pf/images/graemlins/laugh.gif jo e sheshte, nuk do pim kafe ne aty :lol: .

Hermesss

Primus registratum
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

[qb] kshu si e ngritme, rrumbullake si pjeshke /pf/images/graemlins/laugh.gif jo e sheshte, nuk do pim kafe ne aty :lol: . [/qb]
Ne s'jemi peme frutore goce ... se po qe per fruta, ti e di shume mire kush e fiton garen e epiteteve, ne apo ju /pf/images/graemlins/laugh.gif
How are you by the way? :kiss:

Neo, flm per linkun.
Anabella, qenkemi fiks fare /pf/images/graemlins/wink.gif (megjithese akoma s'e mora vesh sa e gjate je me cm /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Ela_001

Primus registratum

Ktu qeke ti mizerje, lol.

Fruta apo jo po flisnim per gjera qe hahen /pf/images/graemlins/wink.gif .

une mir jam rrush, po nga ti c'kemi. Kur e ke ate rrugen /pf/images/graemlins/wink.gif ?

Kostandina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[
Anabella, qenkemi fiks fare /pf/images/graemlins/wink.gif (megjithese akoma s'e mora vesh sa e gjate je me cm /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/QB]
lol, jam 161-2 cm, nejse flm, jam fiks fare, flalenderoj prinderit /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga -Neo-:
[qb]
[qb] Sumen, po nuk pati sume nuk quhet. [/qb]
Si duhet me qene suma?! :devil: Dmth ca forme?! :idea:

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kshu si e ngritme, rrumbullake si pjeshke /pf/images/graemlins/laugh.gif jo e sheshte, nuk do pim kafe ne aty :lol: . [/qb]
pse mi per t elozur letra ose hedhur fall :goofy:

olti

Neo

Po ti Zeqo cilen pjese pelqen?! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qe te mos dal jashte teme me duhet te them se u vertetua pak a shume ajo qe kisha degjuar dhe keshtu ne realitet; pra qe femrat shohim mbi te gjitha "tulet", dmth ato zene vendin e pare.

Ca ushtrimesh ka per t'i bere ashtu si duhet ato?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

Ti vesh te luajne shah...Se ke idene se sa sterviten ne kete menyre! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Anabela03:
[qb]
Fillimisht postuar nga Hermes:
[
Anabella, qenkemi fiks fare /pf/images/graemlins/wink.gif (megjithese akoma s'e mora vesh sa e gjate je me cm /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
lol, jam 161-2 cm, nejse flm, jam fiks fare, flalenderoj prinderit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
161-2 cm, ë? Si me te tallur si me te tallur, po e di qe jemi vertet fiks fare ne te dy? /pf/images/graemlins/wink.gif Kam futur brenda ketu edhe takat e tua, me kusht qe te mos jene teper te larta, kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Opaaa, e hengra nje shpulle tani per flirtim online... ja, nga ajo "mizerja" e para /pf/images/graemlins/tongue.gif [Kam nje muhabet me ty rrusho, mbase flasim keto dite andej nga messengeri, me kismet...]

Kostandina

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]lol, jam 161-2 cm, nejse flm, jam fiks fare, flalenderoj prinderit [/QB][/QUOTE]161-2 cm, ë? Si me te tallur si me te tallur, po e di qe jemi vertet fiks fare ne te dy? Kam futur brenda ketu edhe takat e tua, me kusht qe te mos jene teper te larta, kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Opaaa, e hengra nje shpulle tani per flirtim online... ja, nga ajo "mizerja" e para /pf/images/graemlins/tongue.gif [Kam nje muhabet me ty rrusho, mbase flasim keto dite andej nga messengeri, me kismet...] [/QB][/QUOTE]

lol, :smash: nje shpull nga une per flertimin /pf/images/graemlins/laugh.gif it would be nice talking to you on messager /pf/images/graemlins/smile.gif

ps: takat i kam shume te larta /pf/images/graemlins/tongue.gif :angel:

aspahiual

Primus registratum

[qb] Sumen, po nuk pati sume nuk quhet. PAstaj shpatullat, e keshtu me rradhe. Per sa i perket tipareve pastaj syte dhe buzet. Plus maroj per nishan ke faqja :rolleyes: :wub: . [/qb]
Une nje nishan e kam por jo tek faqja :-(
Me ndonje vend tjeter nuk te pelqen apo vetem tek faqja?

Ela_001

Primus registratum

Tu pa tu bo thot populli, po instikti me thot qe e ke in dark obscure places. Hmm, te mendohem pak :rolleyes: .

Guest

Ne pergjithsi terhiqen shume nga "format" por ka dhe qe shohin anen e brendshme , per mendimin tim organi me eksitues eshte Trruri

olti

Neo

Mos ma merrni per keq /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif , por me thoni ca mendoni per kte ktu. Keshtu moj duhet?!

p3821.jpg

sweet eda

Primus registratum

Neo, c'paske qene more per foto meshkujsh.
tamam kshu, as me pak as me shume.
personalisht shoh buzet, dhe vrimat ke faqet e mjekra, shume terheqese, sensual dhe feminor ne te njejten kohe.

I love new york

Primus registratum

Neo ky shoku ketu eshte shume sexy :goofy: :goofy: :goofy:

po me duket se ket foton e ke marr nga tema ime :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif ose eshte thjesht nje koecidence fantastike se si te dy kemmi zgjedhur te njejten foto nga miliona qe jane ne net, per te vertetuar bukurine mashkullore /pf/images/graemlins/laugh.gif

cuddle_girl

Primus registratum

Una per veten e ime tek nje mashkull shoh shpatullat, gojen i ka dhembet e lare apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk i duroj dot meshkujt me buze te trasha.Emmmm why not I`d like his *** to be sexy si puna e atij qe ishte tek ajo fotoja. :thumbsup:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga LuleMosMePrek:
[qb]
po me duket se ket foton e ke marr nga tema ime :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif ose eshte thjesht nje koecidence fantastike se si te dy kemmi zgjedhur te njejten foto nga miliona qe jane ne net, per te vertetuar bukurine mashkullore /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Un' as qe e kam idene se ku e ke postuar ti nje te tille. Dmth rastesi /pf/images/graemlins/smile.gif

bolonjezja

Primus registratum

pjesa me seksi tek nje mashkull è fondoschiena... :kiss: :kiss: :kiss:

Florus

Forumium maestatis

:eek: :eek: interesante se ca shijesh kane ca njerez te sekseve te kundert :devil: