Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

Goca

Primus registratum
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

Hajdeeeeee ne vajzat i paskemi syte mbrapa... /pf/images/graemlins/tongue.gif

E more vesh Neo: Shpatlla, B*** dhe kembe futbollisti. /pf/images/graemlins/laugh.gif Po i pate ja hodhe , po s`i pate asnjona s`paska per te bo " NJE DORE MUHABET" me ty... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kostandina

Primus registratum
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

lol, ok umm... ne fillim shikoj fytyren, neqoftese eshte i shemtuar nga fyryra ska rendesi sa te mire e ka trupin /pf/images/graemlins/tongue.gif por me pelqen qe most te jete i shendosh dhe jo shume i dobet, te jete me i gjat se mua pershembull 6 inch me i gjat, dhe te ket pak muskuj..

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Anabela03:
[qb] lol, ok umm... ne fillim shikoj fytyren, neqoftese eshte i shemtuar nga fyryra ska rendesi sa te mire e ka trupin /pf/images/graemlins/tongue.gif por me pelqen qe most te jete i shendosh dhe jo shume i dobet, te jete me i gjat se mua pershembull 6 inch me i gjat, dhe te ket pak muskuj.. [/qb]
Ke fol si me pa fol un.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Erinita:
[qb] Shpatullat- te jene te gjera
Me then te drejten mua me pelqejne meshkujt me pak mjeker (jo si hoxhe ,mos te keqkuptohemi).
Sigurisht ,shof edhe bythet! [/qb]
Para ca dites em tha njera qe i kam bythet e bukraaaaaaaaa,dmth ajo sma tha mua direkt po ja tha nje shoqe e shoqa asaj ma tha mau nejse :wave:
NEO ore ti e paske hap kete tme kastile per mua papapapa sa i bukur qe po dal :tipsy:

abs

nuk e di...

s po perseris cfare ka thane ato gocat
vecse po shtoj dhe dicka /pf/images/graemlins/laugh.gif

themren... :devil:

-------------------
Sot shkelqen perseri dielli…

Sapo fola me gjethet…
Pardje dhe dje, papritmas ra bore…
Sot, dielli i vjeshtes shkelqen fuqishem…
Ne mes kesaj bukurie ndieva nje keqardhje per gjethet e gjelberta,
te cilat para kohe u ndane… pergjithmone….
Ashtu te palosura dhimbshem per toke, transmetonin nje mesazh..
Ate te papritures, te panjohures, asaj qe ne i themi ne gjuhen tone popullore „ ku i dihet“?
Tjeterpardje ato ishin te gjalla te lumtura nen rrezet e diellit…qe sot se ndiejne ma…
Dielli shkelqen perseri...

Te ardhmes i fillon prespektiva nga e sotmja...

cukolja

Primus registratum

shpatullat dhe bythet
ehhhhhhhhhhhhhhhh duart buzet gjuhen qafen gjoksin e formuar kembet e forta
me pak mjeker

helibak mucogllava

Primus registratum

ehe moj kiti do e pikturonkemi per ty ne na moj thoi xhaxhi NEOS ta bej me porosi :mad:

Altaf

Primus registratum

po pallën se shikon ndonjëra?

cukolja

Primus registratum

ajo nuk diskutohet fare prandaj nuk e shkrujne fare gocat
se psh ku ta cosh nje qe se kaq apo aq

olti

Neo

Ju lutem mos e bastardoni temen!

b.k.

Primus registratum

po normalisht trurin.

ketu tek universiteti im bejne shume studime mbi pelqeyshmerine ne te pare. nqs jeni te interisuar me thoni :thumbsup:

Ela_001

Primus registratum

Sumen, po nuk pati sume nuk quhet. PAstaj shpatullat, e keshtu me rradhe. Per sa i perket tipareve pastaj syte dhe buzet. Plus maroj per nishan ke faqja :rolleyes: :wub: .

abs

nuk e di...

Aroma dhe truri :wub:

olti

Neo

Mu' m'kan then qe kam er' t'mir /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga FaiTh-No-MoRe:
[qb] Sumen, po nuk pati sume nuk quhet. [/qb]
Si duhet me qene suma?! :devil: Dmth ca forme?! :idea:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kostandina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]
Fillimisht postuar nga Anabela03:
[qb] lol, ok umm... ne fillim shikoj fytyren, neqoftese eshte i shemtuar nga fyryra ska rendesi sa te mire e ka trupin /pf/images/graemlins/tongue.gif por me pelqen qe most te jete i shendosh dhe jo shume i dobet, te jete me i gjat se mua pershembull 6 inch me i gjat, dhe te ket pak muskuj.. [/qb]
Ke fol si me pa fol un. [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif yay i found my twin

Hermesss

Primus registratum

Anabela, ke thene "6 inch me i gjate se une", pyetja eshte: sa e gjate eshte "une"? /pf/images/graemlins/wink.gif
Kot me pyt, a ka ndonje teme te ngjashme si kjo, por per ne meshkujt, dmth cfare shikojme ne fillim tek nje femer? Mos na diskriminoni :smash: /pf/images/graemlins/wink.gif

Kostandina

Primus registratum

lol, 5 foot and 2 inches sjam e gjete /pf/images/graemlins/frown.gif

olti

Neo

Me cm dhe metra sa bejne keto?! :rolleyes: