Chit Chat me Chatistet e Tjere

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
Me Kujto Me Vjeshten Ndonjehere, Me Kujto Me Shiun Dalengadale.
Shi Nuk Do Te Bjere Gjithmone, Por Gjithmone Une Do Ndjej Mall .
Dhe Do Me Duket Mua Shume Çudi, Kur Nje Tjeter Lotet Te Mi Fshi.
S'do Ti Them Se Jane Per Ty.. Se Nuk Jemi Ne Te Dy !
Kenga - Me Kujto Nga Yjet e Panjohur
9c77b832f2d8971183bfb73742cfbf83.gif

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
Horoskopi ditor - 28/10/2015
dashi.png
Dashi
Kini kujdes qe te mos jene emocionet ato qe do t’ju udheheqin, sepse rrezikoni te silleni ne menyre te gabuar. Perpiquni te jeni sa me te ftohte dhe objektive.
demi.png
Demi
Duhet te jeni te gatshem per t’iu pergjigjur disa pyetjeve dhe beni zgjedhjet tuaja pa ndihmen e askujt. Duhet te jeni te vendosur per te mbrojtur pavarsine tuaj.
binjaket.png
Binjaket
Duhet te keni shume kujdes qe ata qe do te takoni te mos krijojne nje mendim te gabuar per ju. Mos I lejoni vetes te reagoni ne menyre instiktive sot.
gaforrja.png
Gaforrja
Do te jeni te detyruar te fshihni nje te vertete te pakendshme, ne menyre qe t’i kurseni te afermit tuaj nga nje trishtim qe mund ta perballoni edhe vetem.
luani.png
Luani
Ajo qe do te filloje ne menyre krejt te rastesishme ne oret e para te dites, mund te shnderrohet ne nje biznes serioz, ku do te perfshihen edhe njerezit tuaj me te afert.
virgjeresha.png
Virgjeresha
Mos u ndikoni nga sjellja e merzitshme apo teper disfatiste e nje personi me te cilin do te takoheni sot, por beni mire ta injoroni.
peshorja.png
Peshorja
Ajo qe do te realizoni sot do te jete po aq madheshtore sa edhe menyra se si do te beni gjithcka. Te gjitha sforcimet tuaja do te kene nje vlere te jashtezakonshme.
akrepi.png
Akrepi
Nese deshironi me te miren, duhet ta paguani shtrenjte. Nese ne te kundert, deshironi te kurseni, pergatituni per t’u kenaqur me pak.
shigjetari.png
Shigjetari
Sot do te jeni perkohesisht konfuze per shkak te nje takimi rastesor me nje person qe do t’ju ngacmoje me qendrimin e tij joshes.
bricjapi.png
Bricjapi
Nje zbulim I papritur, do t’ju shtoje dyshimet per pasigurine tuaj. Per t’u ndjere me te qete dhe me te sigurt, do t’ju duhet te merrni disa masa.
ujori.png
Ujori
Nese thelloni kerkimet tuaja, do te zbuloni disa fakte te rendesishme te se kaluares, qe cuditerisht ju kishin shpetuar nga vemendja.
peshqit.png
Peshqit
Jeni te gatshem per te ecur perpara dhe per t’I ndihmuar te tjeret me gjithcka qe mundni. Merrni parasysh te gjitha pasojat, sepse mund ta fusni veten ne telashe.

katsune

cherry blossom
si nuk lexova njehere ndonje gje pozitive per dashin nga horoskopet? gjithnje e pershkruajne si nje kafshe idiote te terbuar per t'u futur ne kafaz e qe me mire t'i qendrosh sa me larg :/ kushedi do kete ndonje prejardhje te perbashket me hulkun, godzillen ose king kongun, se s'ka mundesi tjeter :confused:

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
Horoskopi ditor - 30/10/2015
dashi.png
Dashi
Do të keni shumë të papritura sot, por kjo nuk do të thotë që duhet të hiqni dorë nga projektet tuaja. Mos i ushqeni polemikat dhe zënkat.
demi.png
Demi
Jeni shumë të sigurt në veten tuaj dhe ndoshta kjo ju bën që të lini pas dore një punë të rëndësishme profesionale. Yjet favorizojnë udhëtimet dhe lidhjet sentimentale.
binjaket.png
Binjaket
Duhet t’i kushtoni vëmendje punës dhe raporteve shoqërore, sepse mund të shndërrohen në burim thashethemesh dhe keqkuptimesh.
gaforrja.png
Gaforrja
Jini të kujdesshëm për të mos shkelur rregullat dhe për të mos e marrë lehtësisht përballjen me kolegët. Hëna ndikon negativisht në shenjë dhe ju ndëshkon për çdo shkujdesje.
luani.png
Luani
Edhe pse jeni shumë të sigurt në vetvete, jeni të zotë dhe keni përkrahjen e planetëve, dita e sotme nuk është e përshtatshme për lidhjet sentimentale.
virgjeresha.png
Virgjeresha
Sot do të shfaqet në horizont një ribashkim me disa pjesëtarë të familjes, ndaj gjatë pjesës së dytë të ditës do të keni mundësi të ndiheni më të lehtësuar.
peshorja.png
Peshorja
Nëse nuk mposhtni ndjenjën e shqetësimit dhe ankthit, nuk do të arrini të merrni dashuri dhe mbështetje nga të tjerët. Shmangni nervozitetin.
akrepi.png
Akrepi
Parashikohen marrëdhënie shumë të mira me dhe ndërmjet botës femërore. Disa konfidenca dhe biseda nxitëse do t’i japin nota shumë të këndshme ditës së sotme.
shigjetari.png
Shigjetari
Mos u shqetësoni nëse shpenzimet e shumta i kalojnë kufijtë që kishit parashikuar. Nuk do ta keni të vështirë të rikuperoni gjithçka shumë shpejt.
bricjapi.png
Bricjapi
Sot do të jeni gazmorë, të këndshëm e plot energji. Megjithatë kini kujdes të sqaroni veten mbi ato që kërkoni vërtet dhe përpiquni dhe përballoni situatën me partnerin.
ujori.png
Ujori
Ndoshta për shkak të lodhjes në punë, sot do të keni një ulje të energjive. Mundohuni të mos e gënjeni partnerin, sepse rrezikoni një lidhje shumë të rëndësishme.
peshqit.png
Peshqit
Nëse doni të zgjeroni rrethin e miqësive apo të largoni vetminë, mos rrini të mbyllur në shtëpi. Klima që ju rrethon, favorizon lidhjet e reja.

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
Horoskopi ditor - 03/11/2015
dashi.png
Dashi
Mund ti bëni gjërat në mënyrë të tillë që të tërhiqni vëmendjen e të tjerëve ose të qëndroni në hije për pak kohë. Vetëm ju e dini se kush është më e mira për ju.
demi.png
Demi
Megjithëse do të gjendeni në një situatë disi të komplikuar sot prapë do të qëndroni të qetë. Arsyeja është që eksperienca juaj do t’ju japë një mbështetje të madhe.
binjaket.png
Binjaket
Sot aspironi për më të mirën dhe meqë keni sakrifikuar shumë sigurisht që e meritoni. Megjithatë do t’ju duhet të bëni dhe një sakrificë të fundit.
gaforrja.png
Gaforrja
Do të bëheni protagonist i një marrëdhënieje jo korrekte. Do ta kuptoni vonë se jeni bërë vegël në duart e dikujt i cili kishte interes t’ju përdorte për qëllimet e veta.
luani.png
Luani
Është rasti për të analizuar sjelljen tuaj pak me më shumë seriozitet dhe vëmendje. Mund të bëni një zbulim të ri lidhur me profesionalizmin që ju karakterizon.
virgjeresha.png
Virgjeresha
Partneri sot do t’ju bëjë disa pyetje shumë të dyshimta. Përgjigjet që do të jepni nuk duhet të jenë aspak impulsive por të menduara mjaft mirë.
peshorja.png
Peshorja
Prej kohësh po mendoni të niseni disa ditë për pushime me një mikun tuaj. Mjaft me plane por bëni gati valixhet dhe nisuni pa asnjë mëdyshje.
akrepi.png
Akrepi
Kujdes sot të mos i manipuloni të tjerët sipas interesave tuaja. Mund të arrini atë që synoni por njëkohësisht do të humbni një miqësi shumë të vyer.
shigjetari.png
Shigjetari
Tregohuni të sinqertë sot lidhur me atë që dini të bëni dhe do të fitoni simpatinë e atyre personave që kohët e fundit ju kanë kritikuar.
bricjapi.png
Bricjapi
Sot do të informoheni në çdo moment me ngjarjet që ndodhin rreth jush, por në një moment të caktuar do t’ju fshehin një të vërtetë të rëndësishme.
ujori.png
Ujori
Megjithë uljet dhe ngritjet e humorit që keni pësuar kohët e fundit sot do ta merrni ditën me shumë optimizëm dhe do të keni besim në vetvete.
peshqit.png
Peshqit
Tregoni vëmendje që të mos izoloheni nga bota që ju rrethon. Mbani një gjendje shpirtërore të qëndrueshme dhe mos humbni kontaktet me miqtë tuaj.

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
Horoskopi ditor - 04/11/2015
dashi.png
Dashi
Sot do të keni mundësi ta bëni situatën tuaj emocionale më të qëndrueshme dhe fati do t’ju shoqërojë duke ju dhënë vazhdimisht këshillat e duhura.
demi.png
Demi
Mund të keni një zënkë të pakëndshme me partnerin dhe mundësinë për t’i thënë atij gjithçka që mendoni se nuk shkon ashtu si duhet.
binjaket.png
Binjaket
Një sërë provash të vështira do t’i tejkaloni me shumë energji dhe këmbëngulje sot. Mund të zbulohet një intrigë që keni sajuar.
gaforrja.png
Gaforrja
Në këtë fazë ndjeni nevojën që të kërkoni ndjenja dhe lidhje të reja, kështu që janë të mundshme edhe tradhtitë. Në punë ju paraqiten disa mundësi të favorshme.
luani.png
Luani
Dielli do t’ju japë një energji të jashtëzakonshme që do t’ju ndihmojë të zgjidhni disa probleme në punë. Do të keni mundësi të mira për të filluar një histori të re.
virgjeresha.png
Virgjeresha
Yjet ju sjellin mundësinë të merrni vendime të rëndësishme për jetën, por mos u nxitoni. Në punë do t’ju ofrohet mundësia e një suksesi të papritur.
peshorja.png
Peshorja
Duhet të dëgjoni këshillat e mençura që do t’ju bëjnë kolegët tuaj. Projektet tuaja kanë nevojë për bashkëpunim dhe ndihmë.
akrepi.png
Akrepi
Dita e sotme do të jetë nën vëzhgimin e rreptë të yjeve që do t’ju japin mundësinë të fitoni zemrën e një njeriu që ju intereson prej kohësh.
shigjetari.png
Shigjetari
Nëse jeni duke pritur ndonjë përgjigje, me siguri që ajo do të jetë pozitive. Duhet të konsolidoni pozicionin tuaj në punë, gjë për të cilën do t’ju ndihmojnë.
bricjapi.png
Bricjapi
Mund të jeni pak nervoz, por ata që rrinë pranë jush, do t’ju kuptojnë. Ndoshta do të duhet të bëni një udhëtim ose një lëvizje të favorshme.
ujori.png
Ujori
Nuk do të bëni dot pa ndihmën dhe këshillat e kolegëve tuaj, gjë që i kushtohet një gjendje të përkohshme konfuzioni. Ju këshillohet që ndonjëherë të dilni jashtë rregullave.
peshqit.png
Peshqit
Një planet mik ju kushton vëmendje dhe do t’ju ndihmojë në fushën e shpenzimeve dhe investimeve. Ndërsa në dashuri, ka mundësi të keni disa keqkuptime.

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
Horoskopi ditor - 05/11/2015
dashi.png
Dashi
Në mbrëmje vizita e një miku të largët do t’ju zgjojë kujtime të bukura. Bisedat do të jenë shumë interesante dhe mbase zbuloni një interes të ri.
demi.png
Demi
Një kujdes i tepruar karshi kursimeve tuaja mund të bëjë që të humbisni një rast shumë fitimprurës. Mos u tregoni xheloze me partnerin, mund të veprojë në mënyrë të çuditshme.
binjaket.png
Binjaket
Edhe pse nuk jeni në punë sot do ta keni ditën shumë të zënë me familjarët tuaj dhe me miqtë më të mirë. Praktikisht nuk do të rrini të qetë asnjë moment.
gaforrja.png
Gaforrja
Nëse jeni të dashuruar mos u druani por shprehini ndjenjat tuaja. Sot do të arrini të jepni zgjidhje të shpejta për të gjitha problemet që keni.
luani.png
Luani
Përpiquni të jeni më praktikë në marrëdhëniet me miqtë. Më në fund do t’ju jepet mundësia të zhvilloni bashkë me kolegët aktivitete të ndryshme nga rutina e përditshme.
virgjeresha.png
Virgjeresha
Po e kuptoni që qëndrimi në një ambient vetëm po zbeh anët tuaja krijuese. Dëshironi të lëvizni dhe ju nevojitet vetëm një shtysë për ta bërë këtë gjë.
peshorja.png
Peshorja
Sot do të keni problem të ambientoheni me disa padrejtësi që duhet t’i pranoni patjetër. Impenjimet që kërkojnë prezencën e personave të tjerë shtyjini për pak më vonë.
akrepi.png
Akrepi
Tensioni i jetës së përditshme do të manifestohet dhe në lidhjen tuaj në çift. Kjo mund të sjellë pasoja dhe për çka do të vijë më mbrapa.
shigjetari.png
Shigjetari
Hëna në shenjë ju sjell një sërë aspektesh pozitive që ju dhurojnë entuziazëm dhe humor. Në jetën private dëshironi të rrethoheni nga njerëz që ndjejnë shumë për ju.
bricjapi.png
Bricjapi
Do të jetë një e enjte melankolike dhe pak e vetmuar. Aryeja janë paragjykimet që i impononi vetës dhe që nuk po ju lejojnë të shpreheni siç dëshironi.
ujori.png
Ujori
Përpiquni të përqendroheni në një projekt të rëndësishëm pune. Një krizë e papritur xhelozie do të vështirësojë marrëdhënien me partnerin për një moment.
peshqit.png
Peshqit
Nëse bëni mirë llogaritë do të arrini që brenda ditës të mbaroni ato gjëra që për ju ishin primare. Më pas do t’i dedikoheni një pushimi total.

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
Horoskopi ditor - 20/11/2015
dashi.png
Dashi
Sot do të merrni një mesazh misterioz i cili do të tërheqë tërë vëmendjen tuaj. Mos hezitoni të pranoni një ftesë që do t’ju bëjnë për sonte në mbrëmje.
demi.png
Demi
Kohët e fundit gjithçka që bëni ju duket kot dhe nuk arrin t’ju kënaqë si duhet. Provoni të qetësoheni dhe mos kërkoni nga vetja gjëra që nuk mund t’i arrini.
binjaket.png
Binjaket
Ka ardhur koha t’i përvisheni punës dhe të përfundoni gjithçka që keni lënë përgjysmë. Filloni të veproni dhe do të shikoni që rezultatet nuk do të vonojnë.
gaforrja.png
Gaforrja
Do të rigjeni përsëri ekuilibrin tuaj dhe humorin që ju mungonte. Gjeni mënyrën që dhe të tjerët të përfitojnë nga gjendja juaj shpirtërore.
luani.png
Luani
Zgjidhjen e një problemi të rëndësishëm mund ta gjeni duke filluar nga eleminimi i disa mundësive. Mos u mundoni të veproni me hamendje ndaj asaj që ndodh.
virgjeresha.png
Virgjeresha
Jeni përqendruar në diçka sekondare, dhe nga ana tjetër po lini pas dore atë që është me të vërtetë e rëndësishme për ju dhe për të tjerët.
peshorja.png
Peshorja
Duhet të impenjoheni shumë për t’i shpjeguar pikëpamjet tuaja një personi të afërt. Mos e ngatërroni më shumë situatën duke gjetur justifikime të pabazuara.
akrepi.png
Akrepi
Projekte të mëdha që janë duke nisur nuk do të kenë vëmendjen e duhur nga ju. Duhet të tregoheni më të shkathët dhe t’i kapni detajet përpara të tjerëve.
shigjetari.png
Shigjetari
Gjëja thelbësore sot është mbajtja e një ritmi të njëjtë për gjatë gjithë ditës. Mos u ndikoni nga faktorë të jashtëm që thjesht mund të rrisin stresin e ditës.
bricjapi.png
Bricjapi
Ajo që po kërkoni është shumë larg, dhe ju vazhdoni të shkoni në drejtim të kundërt. Duhet të rishikoni me kujdes destinacionin tuaj dhe të mos gaboni.
ujori.png
Ujori
Gjatë ditës dikush do t’ju ftojë në një aventurë shumë eksituese e cila ju ngacmon imagjinatën. Ndiqni lojën dhe pranoni se do t’ja kaloni shumë mirë bashkë.
peshqit.png
Peshqit
Problemi që jeni duke përballur është më serioz se ç’duket. Duhet të gjeni një mënyrë sa më të favorshme për të mos qenë më pjesë përbërëse e tij.

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
Personat E Bukur Mbeten Gjithmonë Të Bukur, Dhe Pse Vitet Kalojnë. Dhe Pse Janë Pa Grim. Nëse Janë Të Lodhur, Dhe Pse Kanë Rrudha. Sepse Bukuria Që Ndodhet Brenda Nesh Nuk Plaket Kurrë. Bëhet Me Vitet Më Delikate Dhe E Çmuar. Personat E Bukur Nuk Ndalin Kurrë Dë Ndriçuari.
12243535_972770989450434_4612214951126264104_n.jpg

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
I Kerkova Zotit 1 Lule . . .
Ai Me Dha Nje Buqete !
I Kerkova Zotit Nje Minute . . .
Ai Me Dha Nje Jete !
I Kerkova Zotit Dashurine E Vertete . . .
Ai Me Dergoi TY ENGJELLI IME i VERTET......!!!