Chit Chat me Chatistet e Tjere

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
translate in albanian please :)
P.S mesohuni ti thoni fjalet shqipe TINGELLOJNE dhe DUKEN ME BUKUR :)
 
Top