cfare te bej ?

Aferdita80

Primus registratum
Re: cfare te bej ?

Qe thua ti Berti edhe une e kam kaluar nje gje te tille.As vete se di se si dola nga ajo gjendje po mbaj mend qe nuk ndjehesha mire kur isha ne shoqeri,nevrikosesha per gjera te kota.Kur fleja gjume degjoja gjithmone rrahjet e zemres me nje frekuenze te shpeshte.(Nuk e di ne qofte se ti ke pasur te njejtat simptoma).
Nga ajo qe kuptova une,ishte se jemi shume te mbingarkuar,dhe kemi gjera nen pezull qe ti nuk do ti jepje shume rendesi,por qe truri thjesht i ka zhvendosur ne nje qoshe,por nuk jane fshire.Atehere trupi fillon te japi sinjalet e para.
Mendoj se eshte thjesht nje gjendje e lehte e depresionit.Faktoret jane te shumte.Do te sugjeroja te nderrosh ambjent,sepse ke nevoje per stimulime te reja,te besh vetem gjerat qe ti ke qejf te besh(te pakten per nje periudhe te shkurter),

NAFIA

Primus registratum

mos e vri mendjen fare .
futi nje gote vere , dhe opa kalon cdo gje .
po ste zgjidhi gje gota me vere , u pa puna pri nje bilete dhe futja ne shqiperi .
aahhhh atje po qe ke per tu qetesuar.
hajde
bon courage
fia

Aferdita80

Primus registratum

Ah se harrova;mundohu te kesh nje regjim te rregullt ushqimi sepse eshte shume e rendesishme.Mendoj qe ti ben nje jete jo shume te rregullt(punon ne orare te ndryshme dhe ndoshta naten)Kujto gjithmone shprehjen:MENDJE E SHENDOSH NE TRUP TE SHENDOSHE

entelush

Primus registratum

ec o bab aty mos e shih boten kaq zi,merre jeten si te vi,por jo si te vi duke pare nga qielli,por behu pak egoist dhe egocentrik,sepse duke filluar te duash veten do arrish ta duash te tjeret dhe ate qe te rrethon,punen,shkollen etj....ti do thuash si ta nis.....nje keshille:mos u zgjo asnjehere pa buzaqeshur,dhe mos shko te flesh pa buzeqeshur...(ti do thuash,se une po tallem)fidati...... :thumbsup: .......dhe ke per ta vene re ndryshimin....te uroj suksese

RecurrentDream

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga ALBERTI:
[qb] ...dua te theksoj se shumicen e kohes jam mjaft i stresuar..., ...por nganjehere edhe kur jam pushim jam mjaft i merzitur e nervoz...nuk kam fare durim edhe kur shoket bejne shaka... ...nganjehere nervozohem per asgje fare...

...do ju isha mirenjohes nese me jepni ndonje ide sesi te perballoj kete situate dhe cilet mund te jene faktoret e vertete qe shkaktojne stresin,
me respekt berti uk [/qb]
Berti, sikur t'i te ishe femer, diagnoza do te ishte shume e qarte: PMS (pre-menstrual syndrome) ne kete rast do te jepja nje keshille: merr qetesues dhe prit te kaloje...

Ne rastin tend... booohhh, :shrug:

zecovina

Primus registratum

MENDIMI TIM ESHTE QE DUHET TE MARESH ME SHUME FRYME...JAM NE TE NJEJTEN SITUATE AMA..MENDOJ QE DUKE KALUAR KOHEN DUKE VRARE TRURIN PER CDO GJE HUMB GJERA THELBESORE TE JETES...FAKTI QE JE NERVOZ OSE ME STRES DHE PA QEF KRIJOHET KUR DICKA NUK NA PERLQEN NGA JETA JONE...JEPI ATEHERE VETES ATE QE DESHIRON SA KE MUNDESINE...KY ESHTE MENDIMI IM...

S6T6N6

Forumium maestatis

[qb] jam nje i ri dhe momentalisht jetoj ne angli,dua te theksoj se shumicen e kohes jam mjaft i stresuar,kam punuar shume te them te drejten por nganjehere edhe kur jam pushim jam mjaft i merzitur e nervoz,nuk kam fare durim edhe kur shoket bejne shaka nganjehere nervozohem per asgje fare,dua te theksoj se me mesime kam qene dhe jam mjaft mire ,me te vertet do ju isha mirenjohes nese me jepni ndonje ide sesi te perballoj kete situate dhe cilet mund te jene faktoret e vertete qe shkaktojne stresin,
bej shume seks /pf/images/graemlins/wink.gif po nuk funksionoi, vrit veten se nuk ke rruge tjeter :shrug:

do vdes per ty

Primus registratum

per te hequr stresin, mendoj se ndonjehere duhet dashuria, te lidhesh me nje goce qe do edhe te do, dhe ta kesh prane ne cdo te mire edhe te keqe, mqs ti thua qe aty paske vetem shoket, kur je ne universitet njeriu ka nevoje te krijoje lidhje jashte familjes ose grupit shoqeror, dheeeee e dyta eshte shkolla, edhe mua me qellon qe sa here qe kam shume provime ose detyra per te dorezuar cmendem fare behem nevrike , deri sa i dorezoj edhe jam e bindur qe i bera mire, pastaj brenda gjysem ore gjithe stresi me iken.
merre me lehte shkollen ti jep maksimumin ne pune edhe shkolle edhe cte ndodhi do ndodhi, mos e vrit shume mendjen. gjithashtu te keshilloj nqs ke kohe te besh fiskulture, cik vrap dy tre here ne jave ne park ste ben keq, mua me heq stresin direkt.
te uroj gjithe te mirat.
ciao

the_doctor

Primus registratum

me heq stresin une ju keshilloj ti bini me dore!!!!!!!!hiqni ca hormone e zhbllokoni nervat.

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AI Reloaded:
[qb] Ke lezet kur sheh njerezit ulur ne kafene e qe e ngrene filxhanin e kafese si me levizje te ngadalesuar te imazhit! [/qb]
:lol: :lol:

Marimba

Primus registratum

1. Sa kohe ke pa bere pushime vjetore (= 15 dite e lart, jo ne Shqiperi tek familja, por pushime ne nje vend bregdetar). Besoj e kupton ku e kam fjalen.

2. Cfare shoqerie ke atje? Ke miq, apo thjesht bashkevuajtes?

3. Si e kalon fundjaven? A shkon ndonjehere jashte qytetit ku banon ne fundjave, p.sh. per ski?

4. Ke lidhje erotike me ndonje vajze tani? Nese po, je i sigurt se i mbulon te gjitha nevojat e tua, perfshi edhe ato shpirterore?

5. Ke ndonje hobi te cilin e ushtron jashte punes? P.sh. not, qitje, shah apo dicka tjeter?

6. A e ushqen trurin me te dhena te reja? P.sh. lexon romane /pf/images/graemlins/tongue.gif apo ndjek ndonje kurs gjuhe te huaj?

Thua se ke qene mire me mesime, dhe njerez te tille kane nevoje per "ushqim mendor", ndryshe ndjehen si robote. Nese ke patur deshire per te studiuar dhe per arsye kushtesh nuk ke mundur, te dish se ne vendet kapitaliste nuk quhesh kurre i madh ne moshe kur vjen fjala per studime. Mund ta besh tani ose me vone, mjafton qe te defresh njekohesisht dhe mos ta kesh jeten pune-shtepi-shkolle.

OK?

:wave:

MUZIKA_HARAM_iMadh

Primus registratum

[qb] jam nje i ri dhe momentalisht jetoj ne angli,dua te theksoj se shumicen e kohes jam mjaft i stresuar,kam punuar shume te them te drejten por nganjehere edhe kur jam pushim jam mjaft i merzitur e nervoz,nuk kam fare durim edhe kur shoket bejne shaka nganjehere nervozohem per asgje fare,dua te theksoj se me mesime kam qene dhe jam mjaft mire ,me te vertet do ju isha mirenjohes nese me jepni ndonje ide sesi te perballoj kete situate dhe cilet mund te jene faktoret e vertete qe shkaktojne stresin,
mos mendo se po tallem....të përshëndes me përshëndetje muslimane eselamu aleikum [paqe]

nese vërtet do qe tu shmangessh depresioneve dhe stresin shiqo:
mendimet si
fittness,
Nobody is perfect,
shetitjet e gjata,
Stresi eshte pjese e jetes,
te gjesh nje nuse,
monotonia e krijon stresin,
kamomila në përballimin e stresit,
sexi,masturbimi,ushqimi,ose joga
te gjitha këto janë mednime dhe intriga djallzore vlla,synimi me kto ësht thjesht të krijohet konfuzion dhe shkapërderdhje te individi, po ti mos u bë pre e djallit të biesh në këtë kurth.

FAKTORËT QË E SHKAKTOJNË STRESIN/DEPRESIONIN JANË 3:
të Xhelozuarit
të Urejturit dhe
Hakmarja
-provo këtë recept dhe do të shoesh veten se je stabilizuar:)nuk do të ke nevoj për mendime tjera më.

zgjedhja ësht aty se nëse ketyre 3 gjërave i shmangesh do të formosh një personalitet të pjekur dhe të formuar mirë.
-SËMUNDJET PSIQIKE të paspjegueshme psh. KETO 3ELEMENTE I SHKAKTOJN E JO SE ËSHTË SEMUNDJE NERVORE......

suksese

Hey Joe

Primus registratum

dhe mos harro se nje banje e ngrohte pas nje dite te stresume , plus nje seks i eger te shkreh fare , fle si qingj dhe te nesermen je tulle fare .

hajt pra shnet dhe me mend ne koke