Cfare shenje jeni???

hot

Hotgirl
Re: Cfare shenje jeni???

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Une jam lepuri

A di ndonjeri ndonje sito me oroskopin japonez??? Po lexoj nje liber japonez dhe behen kualifikime te njerezve ne baze te lendes qe kane qe rrjedh nga viti i lindjes. Uje, toke ecc [/qb]
edhe una lepri jam..a di njeri ca thuhet per leprin apo hic??!!

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga on/off:
A ME QE MU DHA RASTI PO TE POSTOJ OROSKOPIN E JAVES.......PER LOREN^

Yjet per ju , sot jane mbledhur dhe po diskutojne cfare fati te vendosin. Nga ana e dashurise nuk keni asgje te re. KUjdes seksualitetin tuaj. Ia keni bere pyetjen vetes , nese jeni gay apo jo ?NJe njeri me emrin Mondi/a do vije tiu takoje, dhe tiu sqaroje idete.Nese nuk vjen deri te enjten telefononi ne 0900 555 555 , ai/ajo ju pret.

Jave surprizash. Yjet parashohin qe kete jave do ta nisesh te Henen dhe do ta perfundosht te djelen; do te perdoresh per te ecur 2 anet e trotuareve te bllokut, ku do te t’i bejne supet cope turmat e njerezve; do kalosh here me jeshile e here me te kuqe kur je ne kembe, dhe vetem me te kuqe kur te jesh i motorizuar; po hipe ne autobuz, yjet parashikojne qe do te te kerkojne bileten ose abonene; ne shtepi do te hysh nga dera; ne krevat do ngjitesh here nga e majta e here nga e djathta, dhe here nga havaja.

Paret.
Te papritura te medha financiare. Po qe java kur ndahen rrogat, do te marresh rrogen.
Shneti.
Po i perballove pa te ikur truni te gjitha keto te papritura e surpriza, shendeti do te te ece si te jete e shkruar. Dmth., ose do jetosh gjate, ose nuk do jetosh gjate

:lol: :lol: :lol:

Me kete vertetove katerciperisht se je budalla!Jo se kisha dyshime po... /pf/images/graemlins/tongue.gif

S me the asgje per sa i perket marredhenieve te mia me komshinjte,apo se kush do te paguaje kur te shkojme per darke me ato te klases,apo sa do veje cmimi i spinakut ketu ku jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rradhen e ardhshme kur do kryej nevojat personale ma parashikon dot?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

roald

Primus registratum

qe une jam budalla ?,eshte ideja jote,keshtu qe mbaje per vete mos e dhuaj se ka njerez qe nuk e kuptojn.
pastaj spinaku thue( spinaq)qe mos te vdesesh injorante!
se kur do dhjesesh ?nuk e di une se sa han ti,se bo vaki nuk je mire nga ana ekonomike keshtu qe do te ze suma merimanga!
pastaj ti mos u nxe me mua se une thjesh te postova oroskopin ashtu si e gjeta!!!
ske çi ben kete fat do kesh!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :shrug:

Ema

Goddes

Ore ma qisni icik ate rroskopin e ksaj jave per Kandarin /pf/images/graemlins/tongue.gif :angel:

Kordelja

Valoris scriptorum

Luanesha pret poshte kandarit per me shume info /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ilir Bllaca

Primus registratum

Une jam bricjapi. Datelindja ime: 9 janar 1978 ne Shqiperi. Qytetin ku kam lindur nuk po ja u tregoj se filloni pastaj me: jo vendi im esht me i bukur, jo ky i joti esht kot fare, e tjera. Vetem po ju tregoj qe qyteti i im esht pran detit. /pf/images/graemlins/smile.gif

roald

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nefertiti:
[qb] Ore ma qisni icik ate rroskopin e ksaj jave per Kandarin /pf/images/graemlins/tongue.gif :angel: [/qb]

roald

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nefertiti:
[qb] Ore ma qisni icik ate rroskopin e ksaj jave per Kandarin /pf/images/graemlins/tongue.gif :angel: [/qb]
JA DHE OROSKOPI (KANDARIT )PER KETE JAVE

Jave by.. per ty. Do e nisesh duke bere sherr per nje by.. vend ne autobuz; do vazhdosh duke pare nje by.. te bukur ne trotuarin tjeter dhe duke ja bere mut bythen makines qe ke perpara; do tentosh te besh karriere duke perdorur pa shume elegance bythen; do meritosh te sharen or/moj “kokebythe” nga jevgu i vogel qe lan xhama te cilin nuk e shperbleve me as’i’kokerr leku; dhe per ta mbyllur, do shkosh by.. ne shtepi, aq sa gruaja do te te nxjerre per by.. nga krevati. Dhe te jesh i sigurt qe per te mos e bere lexuesin te vjelle te kemi hequr shume by.. te tjera nga lista jote javore.

Dashnia.

Kuptohet, do i bish (ose do e hash) bythes.
Paret.
500 L.
Shneti.
Olelelele bythaaaaaaaaa.

roald

Primus registratum

Fillimisht postuar nga iliriimiri:
[qb] Une jam bricjapi. Datelindja ime: 9 janar 1978 ne Shqiperi. Qytetin ku kam lindur nuk po ja u tregoj se filloni pastaj me: jo vendi im esht me i bukur, jo ky i joti esht kot fare, e tjera. Vetem po ju tregoj qe qyteti i im esht pran detit. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
JA DHE ORORSKOPI YT!

Kete jave do kesh kufizime te energjise elektrike; do te te prishet televizori; do te te krijohen gunga te pashpjegueshme ne dyshek; ne matjen mujore do shohesh qe bilja te ka hyre ne uje me o.9cm (po te jesh M), ose qe numri i pucrrave ne fytyre te eshte shtuar me 3V¯23 (po te jesh F); nuk do te kesh uje, dhe do te te duhet ta mbushesh me qypa plastike 2 blloqe pallatesh me andej; dhe nje tip ke rradha e ujit do te te nxije njerin sy.

Megjithate, qeshu: Nje zog do te ndaloje dite per dite tek dritarja jote.

Dashnia Ti.... Zogu... Ti dhe zogu.... Zogu dhe ti.... A nuk te vjen ti fusesh nje te pallume atij zogut?
Paret 5 me hic. Madje me shume hic sesa 5.

roald

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Luanesha pret poshte kandarit per me shume info /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
KURSE PER TY YJEVE NUK JA KA NI HIç ME TE PARASHIKU OROSKOP!!!!! :shrug:
ME KISMET JAVEN TJETER :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Do kete parashiku dielli /pf/images/graemlins/wink.gif ...besoj /pf/images/graemlins/wink.gif

roald

Primus registratum

MAS SHUME PERPJEKJESH MA THA DIELLI ATE OROSKOPIN TAT!!!!

Kete jave mos shko kurre ne tualet me gjera te shtrenjta me vete. I ke pare ato filmat ku nga vrima e nevojtores del ndonje monster (e paidentifikuar edhe nga biologet)?! E pra, ti je aq ters kete jave saqe sikur edhe 1 ne 100 miliard te jete mundesia qe ajo puna e filmave me monstra te jete e vertete, ajo rastesi do te ndodhi ty.

Mos mbaj argjendari e gjera me vlere ne tualet, sic te thame. Te pakten ato t’i ngelen familjes.

Dashnia.
Dashnia kete jave do te jete nje kopesht i vertete zoologjik. Do te kete edhe ujk, edhe xhirafe, edhe urith, edhe majmun, edhe mi, edhe lepur (nje here po njehere jo).
Paret.
Qarkullim i madh monedhash. Transaksione te medha nga xhepi i babit tek xhepi i Dashit, kryesisht pa dijenine e te parit.
shneti.
nuk ma tha!

Kordelja

Valoris scriptorum

:lol: :lol: :lol: :lol:

Amon pyte dhe iher shnetin se i ka ngel marak trupit tim :lol:

Per te tjerat :thumbsup: :lol:

roald

Primus registratum

DASHI.

Kete jave do te mendosh se jeta jote deri me tani ka shkuar dem. Ke nje jete te tere qe perpiqesh te kuptosh se pse zoti na ka dhene nga 5 gishta per secilen dore. Deri me tani ke zbuluar sipas rradakes tate se pse duhen 4 prej gishtave. Kjo jave do sjelle per ty nje tronditje: do zbulosh se pse hyn ne pune dhe gishti i 5-te, (i 3-ti ne renditjen provizore – duke llogaritur qe per momentin t’i keni te tere gishtat ne dore – si per ju qe numeroni alla-frenga, nga e djathta ne te majte, ashtu dhe per ju qe numeroni alla-Iraqi, nga e majta ne te djathte). Por dhe kete rradhe, si gjithmone, si te gjitha gjerat qe ben ti, do mendosh qe ai gisht eshte per t’u futur ne hunde.

DASHURIA.
Dashnise kete jave do t’i dhembi dhembadha. Kshu qe edhe po e takove rruges mos prit te te flasi me goje.
PARET.
Nqs je beqar/e do kesh shpenzime te paplanifikuara per banane e asortimente te tjera te beqarise (si psh kastraveca importi, vaj kikiriku, etj).
SHNETI.
Gishti i mesit, po qe se hala nuk i ke ra me te, nuk eshte bere per t’u futur ne hunde. Pastaj, edhe per sa i perket hundes nuk ke pse kerko aq thelle, kur ti vete je tip shume me siperfaqesor. Po ke probleme me hunden kalo nga doktori

Belinea

Primus registratum

DEMI /pf/images/graemlins/laugh.gif po dem kam emrin se as pule sme keni /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga on/off:
[qb] DASHI.

Kete jave do te mendosh se jeta jote deri me tani ka shkuar dem. Ke nje jete te tere qe perpiqesh te kuptosh se pse zoti na ka dhene nga 5 gishta per secilen dore. Deri me tani ke zbuluar sipas rradakes tate se pse duhen 4 prej gishtave. Kjo jave do sjelle per ty nje tronditje: do zbulosh se pse hyn ne pune dhe gishti i 5-te, (i 3-ti ne renditjen provizore – duke llogaritur qe per momentin t’i keni te tere gishtat ne dore – si per ju qe numeroni alla-frenga, nga e djathta ne te majte, ashtu dhe per ju qe numeroni alla-Iraqi, nga e majta ne te djathte). Por dhe kete rradhe, si gjithmone, si te gjitha gjerat qe ben ti, do mendosh qe ai gisht eshte per t’u futur ne hunde.

DASHURIA.
Dashnise kete jave do t’i dhembi dhembadha. Kshu qe edhe po e takove rruges mos prit te te flasi me goje.
PARET.
Nqs je beqar/e do kesh shpenzime te paplanifikuara per banane e asortimente te tjera te beqarise (si psh kastraveca importi, vaj kikiriku, etj).
SHNETI.
Gishti i mesit, po qe se hala nuk i ke ra me te, nuk eshte bere per t’u futur ne hunde. Pastaj, edhe per sa i perket hundes nuk ke pse kerko aq thelle, kur ti vete je tip shume me siperfaqesor. Po ke probleme me hunden kalo nga doktori [/qb]
:lol: :lol: :lol: