Cfare shenje jeni???

roald

Primus registratum
Re: Cfare shenje jeni???

po te ndimoj une moj pse nuk thua ti!
shoqeria per kete pune eshte!!
me menyre praktike ama
mbas se te shohim ate koncertin.....

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] Ej po me thuni icik me ca shkon mire shenja e Kandarit?Se mu s'm'hec me asi shenje /pf/images/graemlins/tongue.gif

Maja dhe baja ime jane /pf/images/graemlins/laugh.gifEmi-Bricjapi dhe shkojne dakord.
Thone qe me Demin duhet t'shkoj OK,po s'njof asi :cry: dem :devil: [/qb]
me dash ose gaforre tu bofsha! ka dhe nja dy te tjere po s'i maj men /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] Ej po me thuni icik me ca shkon mire shenja e Kandarit?Se mu s'm'hec me asi shenje /pf/images/graemlins/tongue.gif

Maja dhe baja ime jane /pf/images/graemlins/laugh.gifEmi-Bricjapi dhe shkojne dakord.
Thone qe me Demin duhet t'shkoj OK,po s'njof asi :cry: dem :devil: [/qb]
Kanari shko me kanarin mi zemer, pse lodhesh kot tu gjumu demat nga mrapa. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do dalim sot ne darke shkojm me noji restorant e?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Une per vete jam shenja e akrepit qe te pickon aty ku s'ta pret menja /pf/images/graemlins/laugh.gif

roald

Primus registratum

ene una!
prandaj kam shkruajtur dhe te avatari (kujdes).
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fantazy:
[qb] Une per vete jam shenja e akrepit qe te pickon aty ku s'ta pret menja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une kujtoja se je dem qe levron arat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mark

Primus registratum

Une di qe ne demat jemi shenje e tokes. Por nuk na pengon te shkojme mire me shenjat e tjera. jemi pak kokeforte, jo ne mardheniet me njerzit, por nje gje qe e duam ne fillim e gjemojme pergjithmone edhe ne rast se rruges na mbushet mendja se nuk eshte per ne.

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Une jam kjo:

sagittariuspc.jpg
[/qb]
Kjo eshte dhe shenja ime

Diddy19

Su@mi

on/off!Pas koncertit thu ti??Po pse jo "para"? "Para" koncertit vjen me perpara se "pas" koncertit!Dhe une mezi po pres! :wub:

Po ca shenje ishe ti??Mos harro..une jam kandar!

Guest

ema larg meje ose blendit /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif te gjithe ata qe jane shenja peshores larg meje :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

roald

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] on/off!Pas koncertit thu ti??Po pse jo "para"? "Para" koncertit vjen me perpara se "pas" koncertit!Dhe une mezi po pres! :wub:

Po ca shenje ishe ti??Mos harro..une jam kandar! [/qb]
PO MIRE ,KUR TE DUASH TI!PER MUA NUK KA PROBLEM FARE!!!!!!
A UNE JAM AKREPI PRA!!!!!

roald

Primus registratum

A ME QE MU DHA RASTI PO TE POSTOJ OROSKOPIN E JAVES.......PER LOREN^

Yjet per ju , sot jane mbledhur dhe po diskutojne cfare fati te vendosin. Nga ana e dashurise nuk keni asgje te re. KUjdes seksualitetin tuaj. Ia keni bere pyetjen vetes , nese jeni gay apo jo ?NJe njeri me emrin Mondi/a do vije tiu takoje, dhe tiu sqaroje idete.Nese nuk vjen deri te enjten telefononi ne 0900 555 555 , ai/ajo ju pret.

Jave surprizash. Yjet parashohin qe kete jave do ta nisesh te Henen dhe do ta perfundosht te djelen; do te perdoresh per te ecur 2 anet e trotuareve te bllokut, ku do te t’i bejne supet cope turmat e njerezve; do kalosh here me jeshile e here me te kuqe kur je ne kembe, dhe vetem me te kuqe kur te jesh i motorizuar; po hipe ne autobuz, yjet parashikojne qe do te te kerkojne bileten ose abonene; ne shtepi do te hysh nga dera; ne krevat do ngjitesh here nga e majta e here nga e djathta, dhe here nga havaja.

Paret.
Te papritura te medha financiare. Po qe java kur ndahen rrogat, do te marresh rrogen.
Shneti.
Po i perballove pa te ikur truni te gjitha keto te papritura e surpriza, shendeti do te te ece si te jete e shkruar. Dmth., ose do jetosh gjate, ose nuk do te jetosh gjate.

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

astronaut

Primus registratum

Une jam tigri.
Di gje kush se cfare parashikohet kesaj jave per shenjen e Tigrit.
D.m.th a del ndonje gje per te ngrene se ngordhem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif