CFARE RENDESIE ZENE KOMPLIMENTAT TEK NJE FEMER???

atman

Forumium maestatis
Re: CFARE RENDESIE ZENE KOMPLIMENTAT TEK NJE FEMER???

Sidoqofte komplimentat jane nje menyre e bukur komunikimi nese behen me sinqeritet.Dhe une mendoj se jane gjithmone te mirepritura e zakonisht jane femrat ato qe marrin komplimenta, por nuk perjashtohet edhe e kunderta.
-Dy fjale te bukura nuk demtojne, vetem nese...nuk ndodh si me korbin qe kishte nje cope djathe ne goje dhe aty posht kalon dhelpra qe per t'ia marre i thurr lajka dhe i thote se ze me te bukur se te korbit, s'ka degjuar kurre dhe i lutet te kendoje...fundi dihet.
Mbetem kurdohere, (personalisht), i mendimit se nje tufe me lule jane komplimenti me i bukur qe mund t'i behet nje femre dhe vlen me shume se mijera fjale.

Loti

Primus registratum

aman te keqen si bejne keta djemte................. o te uruar mos beni fjale kot se shumica juaj beni komlimente si c'ke me te...kur u njoha me te dashurin tim ai as qe sme hidhte syte drejt me me thene se si dukem....pas pak kohesh...pika e zez...nuk dinte te pushonte...ma harroj emrin duke me therritur "darling,honey,sugar,baby...), cdo here qe me shikonte atij do ju zgurdullonin syte edhe nese kisha dale duke e takuar me bizhame.....do me thoshte fjalet me te bukura qe nje vajze mund te degjonte...sigurisht qe me pelqenin por nuk e jepja dhe shume veten...edhe pa tjeter qe edhe une ja ktheja komplimentet nese kishte ndonje per ti bere sigurisht...se smund ti thoja une, je veshur bukur so kur ne te vertete s'ishte...

ju i keni p**dhe keta qe keni shkruar me siper...nuk i kam lexuar te gjitha postimet por sipas disa te fillimit te gjithe hiqeni sikur ndonjehere kompliment nga goja juaj ska dale...kur une jam e sigurte qe i keni rreshtuar dhe me bresheri...pa lere te tjerat...instiktivisht dalin nga goja komplimentet edhe nese sdo... si te duash dike...ose kur simpatizon dike....

lerini fjalet e kota...se bota eshte me rrota...
anyway beni qejf...te nderuar...

AL_Dedja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lotet_e_nje_vajze:
[qb] aman te keqen si bejne keta djemte................. o te uruar mos beni fjale kot se shumica juaj beni komlimente si c'ke me te...kur u njoha me te dashurin tim ai as qe sme hidhte syte drejt me me thene se si dukem....pas pak kohesh...pika e zez...nuk dinte te pushonte...ma harroj emrin duke me therritur "darling,honey,sugar,baby...), cdo here qe me shikonte atij do ju zgurdullonin syte edhe nese kisha dale duke e takuar me bizhame.....do me thoshte fjalet me te bukura qe nje vajze mund te degjonte...sigurisht qe me pelqenin por nuk e jepja dhe shume veten...edhe pa tjeter qe edhe une ja ktheja komplimentet nese kishte ndonje per ti bere sigurisht...se smund ti thoja une, je veshur bukur so kur ne te vertete s'ishte...

ju i keni p**dhe keta qe keni shkruar me siper...nuk i kam lexuar te gjitha postimet por sipas disa te fillimit te gjithe hiqeni sikur ndonjehere kompliment nga goja juaj ska dale...kur une jam e sigurte qe i keni rreshtuar dhe me bresheri...pa lere te tjerat...instiktivisht dalin nga goja komplimentet edhe nese sdo... si te duash dike...ose kur simpatizon dike....

lerini fjalet e kota...se bota eshte me rrota...
anyway beni qejf...te nderuar... [/qb]
po ashtu eshte por duhet te theksojme se kush i ben edhe kujt ja ben kompli.
por une mendoj se edhe komlimenti duhet edhe ka rendesine e vete ok ju pershendes te gjithve

Florus

Forumium maestatis

Ne pergjithesi kam vene re qe komplimentat zene nje rendesi te madhe te femrat...vdesin t'ua besh qejfin njecik...une per vete nuk bej shume komplimente :shrug:

shqiptare

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Ne pergjithesi kam vene re qe komplimentat zene nje rendesi te madhe te femrat...vdesin t'ua besh qejfin njecik...une per vete nuk bej shume komplimente :shrug: [/qb]
:smash: :smash: po qenke dreq ti mor flobo dhe pa ber komplimente ke kuptuar sa te rendesishme jan per femrat e ke ven re nga reagimi :lol: "informohu me mir" :thumbsup:

Florus

Forumium maestatis

papapapapa sa e kapshme qe je moj New /pf/images/graemlins/laugh.gif ne te vertete ashtu e kam kuptuar, nga reagimi :mad: por me pas kur ma kuptojne tipin eee...bejne edhe pa komplimente /pf/images/graemlins/wink.gif

shqiptare

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] papapapapa sa e kapshme qe je moj New /pf/images/graemlins/laugh.gif ne te vertete ashtu e kam kuptuar, nga reagimi :mad: por me pas kur ma kuptojne tipin eee...bejne edhe pa komplimente /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Domethen ti her ben e her sben complimente :confused: e dreth sipas rastit eeee... qerrata :smash:

Florus

Forumium maestatis

jo jo desha te them qe mbasi me njohin mire tipin nuk duan dhe aq shume komplimente po duan gje tjeter...kupto ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Kshu them edhe une ,pasi te njofin tipin duan te te thone :wave: sa me pare! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

:smash: :smash: ti qenke nje nga ato qe pa komplimente nuk bejne dot /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

bolonjezja

Primus registratum

mendoj se femra eshte nje qenie e brishte qe ka gjithmone nevoje per ledhatime....t'i vesh ne dukje gjerat e saj me te bukura...ta besh te ndjehet e vecante,ta respektosh....edhe komplimentat duhen,kane rendesine e tyre... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

Po e the ti Rein te besoj /pf/images/graemlins/smile.gif premtoj se do ndryshoj...qe sot e tutje do bej vec komplimente vend e pa vend /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

darma

Primus registratum

Per komplimenta vdes fare me bien te fiket po aman o aman me beni nje kompliment se nuk do te me zere gjumi sonte :devil:

Albanian_Hottie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga reincarnation:
[qb] mendoj se femra eshte nje qenie e brishte qe ka gjithmone nevoje per ledhatime....t'i vesh ne dukje gjerat e saj me te bukura...ta besh te ndjehet e vecante,ta respektosh....edhe komplimentat duhen,kane rendesine e tyre... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
pah, se ke iden sa ta meshtes.. sikur te shtoje dhe ca trendafila te kuq dhe nje unaze djamanti do ishte super fare.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eli

Primus registratum

Po ju tregoj ç'fare kam degjuar dhe provuar :"Kur i bëni nje kompliment nje femre, edhe kur ajo e di qe eshte genjeshter i behet qejfi. :wave: Sa te rosh do te mesosh

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga darma:
[qb] Per komplimenta vdes fare me bien te fiket po aman o aman me beni nje kompliment se nuk do te me zere gjumi sonte :devil: [/qb]
u r too sexy for my love :wink:

Ida

Primus registratum

Ne mos gaboj behet fjale nese femrat pranojn apo jo komplimentat,dhe kur mesoni se po ju djemve u rritet mendja.
A nuk eshte ky nje "komliment"per ju djema?
(Pasi komplimentat behen ne shume forma te ndryshme.)
Mendimi im personal eshte se shumices se vajzave u pelqejn fjalet e embla dhe kur djemt e kuptojn kujton se e kane ne dore kjo sjell dhe zhgenjimin e femres duke e bere ate te reagoj negativisht ndaj komplimenteve te ardhsheme qe do ti behen asaj.(ky eshte mendimi im.)

Nje kompliment mbetet nje komlimet qe me pas pasohet nga nje buzeqeshje te kendeshme,(e kjo nuk eshte pak per ditet e sotshme.)

Prandaj djema mos i shperdoroni fjalet kot,thuajini ateher kur duhet qe vajzat tju falin ate buzeqeshjen e kendeshme kaq shume te deshirushme.

Dhe kujdes fjalet mos u vij ndonje e papritur.