po ashtu eshte por duhet te theksojme se kush i ben edhe kujt ja ben kompli.Fillimisht postuar nga Lotet_e_nje_vajze:
[qb] aman te keqen si bejne keta djemte................. o te uruar mos beni fjale kot se shumica juaj beni komlimente si c'ke me te...kur u njoha me te dashurin tim ai as qe sme hidhte syte drejt me me thene se si dukem....pas pak kohesh...pika e zez...nuk dinte te pushonte...ma harroj emrin duke me therritur "darling,honey,sugar,baby...), cdo here qe me shikonte atij do ju zgurdullonin syte edhe nese kisha dale duke e takuar me bizhame.....do me thoshte fjalet me te bukura qe nje vajze mund te degjonte...sigurisht qe me pelqenin por nuk e jepja dhe shume veten...edhe pa tjeter qe edhe une ja ktheja komplimentet nese kishte ndonje per ti bere sigurisht...se smund ti thoja une, je veshur bukur so kur ne te vertete s'ishte...
ju i keni p**dhe keta qe keni shkruar me siper...nuk i kam lexuar te gjitha postimet por sipas disa te fillimit te gjithe hiqeni sikur ndonjehere kompliment nga goja juaj ska dale...kur une jam e sigurte qe i keni rreshtuar dhe me bresheri...pa lere te tjerat...instiktivisht dalin nga goja komplimentet edhe nese sdo... si te duash dike...ose kur simpatizon dike....
lerini fjalet e kota...se bota eshte me rrota...
anyway beni qejf...te nderuar... [/qb]
:smash: :smash: po qenke dreq ti mor flobo dhe pa ber komplimente ke kuptuar sa te rendesishme jan per femrat e ke ven re nga reagimi :lol: "informohu me mir" :thumbsup:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Ne pergjithesi kam vene re qe komplimentat zene nje rendesi te madhe te femrat...vdesin t'ua besh qejfin njecik...une per vete nuk bej shume komplimente :shrug: [/qb]
Domethen ti her ben e her sben complimenteFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] papapapapa sa e kapshme qe je moj New /pf/images/graemlins/laugh.gif ne te vertete ashtu e kam kuptuar, nga reagimipor me pas kur ma kuptojne tipin eee...bejne edhe pa komplimente /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
pah, se ke iden sa ta meshtes.. sikur te shtoje dhe ca trendafila te kuq dhe nje unaze djamanti do ishte super fare.. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga reincarnation:
[qb] mendoj se femra eshte nje qenie e brishte qe ka gjithmone nevoje per ledhatime....t'i vesh ne dukje gjerat e saj me te bukura...ta besh te ndjehet e vecante,ta respektosh....edhe komplimentat duhen,kane rendesine e tyre... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
u r too sexy for my love :wink:Fillimisht postuar nga darma:
[qb] Per komplimenta vdes fare me bien te fiket po aman o aman me beni nje kompliment se nuk do te me zere gjumi sonte :devil: [/qb]
Fillimisht postuar nga Ida:
[qb]
Dhe kujdes fjalet mos u vij ndonje e papritur. [/qb]