CFARE RENDESIE ZENE KOMPLIMENTAT TEK NJE FEMER???

Misha Maisky

Primus registratum
Re: CFARE RENDESIE ZENE KOMPLIMENTAT TEK NJE FEMER???

kane shume rendesi, mjaft ti rresh me dy komplimenta dhe hajn prihere barin e miut /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Merlina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Misha Maisky:
[qb] kane shume rendesi, mjaft ti rresh me dy komplimenta dhe hajn prihere barin e miut /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
avash ti!!......vajzat shiptare jane te zgjuta dhe e dine kur cunat e thon me tere shpirt komplimentin apo e kan se me kalu rradhen......mos na ngatro me at pune
:devil:

Ela_001

Primus registratum

Sa me shume, aq me te mire e merr sherbimin ne darke /pf/images/graemlins/wink.gif Nje femer ka nevoje te dije qe eshte e deshiruar apo qe duket mire, a ku ta di une cfare, thjesht te ndjeje qe egziston.
Natyrisht qe me pelqen te marr komplimenta, por me pelqen shume dhe te bej, nese dicka zgjon instiktin e bukurise tek une do ja bej te ditur atij personi, komplimentat nuk i bejn keq askujt.

escobar

Primus registratum

Jo vetem komplimenta more ti zemerkercitesi, nuk mjaftojne aq, duam levdata, piedestale ne forme krevatesh stil mbreteror me dysheke te bute dhe dyshek puplash, bizhu sa me shume dhe me sa me shume vlere, garderobe qe te mos e kete kush, kepuce sa Monika e Cianukut, duam makina zero kilometer......... :sleep:
dashke pak ti moj vajze. mbase eshte me mire qe ta them: te njetat gjera kerkojne edhe ato qe rrin neper kryqezime naten. te kerkoje ndonje gje tjeter mbase do ishte me e veshtire, po qe pune lekesh bej une nje udhetim deri ne columbi dhe e zgjidhim punen! :angel:

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Simpatikja.:

[qb] Komplimentat te nje femer kane rendesi,po ashtu edhe te meshkujt.Kujt nuk i pelqejne komplimentat,sidomos ato te sinqertat! [/qb]
shih si shprehet Oscar Wilde tek Un mari ideal.

"Les femmes ne sont jamais désarmées par un compliment. Les hommes le sont toujours. Voilà toute la différence entre les sexes."

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

hahhahah! jo po fol gjuhe te huaj me djem shqiptar LooooOOOOOoooooOOOOoooooL. :goofy:

Sa kam qeshe prej cunave sidomos prej Putrakut.

Puci je me sumpatiku I love to have a compliment nga toi nga ato alla frengshe... he de /pf/images/graemlins/laugh.gif

cukolja

Primus registratum

1)kordelja ne shkrim e siper paska harruar temen
qe te kerkosh aq shume duhet te kesh cte japesh :smash:

2)nje femer nuk jeton pa komplimenta te pakten sa te jete e re
por pa diskutim jane per shpetim te gjitha femrat pasi ju djemte keni kaq shume nga ato te uruarat komplimenta sa ne do ta kemi jeten e gjate :goofy:

alinos

Forumium maestatis

kit
kordja tha se komplimentat jane maja e ajsbergut, e me pas vjen lista!

sa per te dyten, femrat ne pergjithesi i kane qef komplimentat, nuk ka te beje me femrat, por me njeriun. Kur ky robi eshte i pasigurte ka nevoje per konfirmimin e pales tjeter se eshte vertet ashtu sic e ka menduar veten, ose sic e ka deshiruar veten. Ai/ajo qe eshte i/e sigurte se can shume koken nese te tjeret ja vene ne dukje, sepse ata e dine, e duke qene se e dine, kalojne ne gjera me serioze /pf/images/graemlins/wink.gif :devil:

cukolja

Primus registratum

i/e dashur alinos te kujtoj pyetjen "CFARE RENDESIE ZENE KOMPLIMENTAT TEK NJE FEMER"

ne pyetje nuk behet fjale per njeriun po per femren
dhe as per maje apo fund ajzbergu.
pastaj edhe dicka tjeter leri lepirjet ato i varrosem me xhaxi ENVERIN :smash:

alinos

Forumium maestatis

Kiti
ecke si kale karroce, s'kam cfare te them tjeter :shrug:

Belinea

Primus registratum

Ne shqiperi me beni komplimeta sa hapja hidhja(isha e mire jo per gje /pf/images/graemlins/tongue.gif ) lol
Ketu kam nja 3 vte vec katze mace hase , /pf/images/graemlins/frown.gif
Sa vdes te me thoj ndonjeri baby ,ose darling(si ata neper filma e /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Nejse ... pacim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga kiti the best:
1)kordelja ne shkrim e siper paska harruar temen
qe te kerkosh aq shume duhet te kesh cte japesh
Kit, meqenese ti e ke mbyllur alternativen e Mesazhimit Privat, Kordelja po te sqaron ketu.

Kordelja nuk ka dale fare jashte teme (zot na ruaj per te kunderten :sleep: ) dhe di fare mire se cfare kerkon /pf/images/graemlins/wink.gif dhe c'ka per te dhene ne kembim, nese kjo s'i ben hije diellit tuaj te vaket, Kordelen lere te haje me lugen bosh. /pf/images/graemlins/wink.gif

Je dhe e re e s'po disha ndryshe si me ta uru mireseardhjen. /pf/images/graemlins/wink.gif

dorina d

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb]
Fillimisht postuar nga Simpatikja.:

[qb] Komplimentat te nje femer kane rendesi,po ashtu edhe te meshkujt.Kujt nuk i pelqejne komplimentat,sidomos ato te sinqertat! [/qb]
shih si shprehet Oscar Wilde tek Un mari ideal.

"Les femmes ne sont jamais désarmées par un compliment. Les hommes le sont toujours. Voilà toute la différence entre les sexes." [/qb]
Zog, mire do kishe bere ta perktheje qe ta merrnin vesh te githe.

Me sa kuptova une, ajo thenia e Wilde do te thote qe femrat marrin shume komplimenta, shpesh jo te sinqerta prandaj nje kompliment me shume nuuk ju ben gjithmone pershtypje (kuptohet qe varet nga kush vjen)

bona

Primus registratum

komplimete per cfare?

sa e bukur?
sa e zgjuar?
se a shkathet?
sa sexy?
sa e pasur?

zog

Primus registratum

'doria' ti se ke kuptu si duhet. 'simpatikia' parashtroi faktin (mendimin e saj) se komplimentat jane te vlefshem si per femrat, ashtu dhe per meshkujt.

ndersa une me ate citatin e Wilde-s desha te vertetoj te kunderten e asaj qe mendon 'simpatikja'.

Wilde tek ajo fraza, tregon se si komplimentat jane me deshiruar VETEM nga femrat, ngaqe keto NUK I TURBULLOJNE KURRE, perkundrazi nje mashkull nuk di kurre te sillet pas nje komplimenti te marre. keto e vene gjithnje ne dyshim.

Wilde bile kete e shikon si diferencen midis dy sekseve.

Leandra

Primus registratum

Femra eshte shume mendjehelte ndaj komplimentave...Dhe une nje ndar ato......