Cfare po beni tani???

joetisti_

Locus omnem
11018101_627583344043330_9117823276460571210_n.jpg

Nuk ke pasur një femijeri nëse nuk ke përdorur njëhere të vetme në jeten tënde këto. :p
ne kohen time i benim ndryshe. Por pak a shume i njejti stil. S'kam arritur te vras asnje zog, por kisha shenje kur benim prova me dicka te vendosur diku. Po pse edhe ti moj camarroke ke luajtur me keto? :)
(tema) per pak akoma do ta bej ketu ku jam...

agim40

Valoris scriptorum
ne kohen time i benim ndryshe. Por pak a shume i njejti stil. S'kam arritur te vras asnje zog, por kisha shenje kur benim prova me dicka te vendosur diku. Po pse edhe ti moj camarroke ke luajtur me keto? :)

Ndërsa unë në vend që ti qëlloja zogjtë, i qëllosha dritaret.... Sa të shara kam ngrënë:D

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Ne jemi minat qe pelcasim me zhurme, por barutin e fusni ju :)
Kjo liora sa gjuhe qe ditka !! Ne cilen gjuhe te pelqen t'i thuash atij qe do 'te dua', liora?
(tema) po me behet urina.

I kërkon tregu i punës Joetisti mësimin e gjuheve të huaja. Padiskutim anglishtja njerherë është apriori të tjerat janë avantazh , Madje studentet në master përfshire edhe mua se akoma nuk e kam dhenë , nuk e marrin diplomen nëse nuk e mbrojnë atë anglishten domethëne!Maturantet e kanë provim me detyrim. E kam thene qe ne e mesojmë nga nevoja për mbijetese sepse nuk dime ende mirë gjuhen shqipe.

Last edited:

Balahk

Locus omnem
I kërkon tregu i punës Joetisti mësimin e gjuheve të huaja. Padiskutim anglishtja njerherë është apriori të tjerat janë avantazh , Madje studentet në master përfshire edhe mua se akoma nuk e kam dhenë , nuk e marrin diplomen nëse nuk e mbrojnë atë anglishten domethëne!Maturantet e kanë provim me detyrim. E kam thene qe ne e mesojmë nga nevoja për mbijetese sepse nuk dime ende mirë gjuhen shqipe.
Goxha femer e pregatitur jee :)

Balahk

Locus omnem
Edhe une kam pas qelluar ne shenje e zogj asnjehere nuk kam vrare :p