Ka pirë nja dy birra sonte......[/quot
Lëre se atë e deh aroma e mendimi për femren.
Ka pirë nja dy birra sonte......[/quot
ne kohen time i benim ndryshe. Por pak a shume i njejti stil. S'kam arritur te vras asnje zog, por kisha shenje kur benim prova me dicka te vendosur diku. Po pse edhe ti moj camarroke ke luajtur me keto?![]()
Nuk ke pasur një femijeri nëse nuk ke përdorur njëhere të vetme në jeten tënde këto.![]()
ne kohen time i benim ndryshe. Por pak a shume i njejti stil. S'kam arritur te vras asnje zog, por kisha shenje kur benim prova me dicka te vendosur diku. Po pse edhe ti moj camarroke ke luajtur me keto?
(tema) per pak akoma do ta bej ketu ku jam...
Ne jemi minat qe pelcasim me zhurme, por barutin e fusni ju
Kjo liora sa gjuhe qe ditka !! Ne cilen gjuhe te pelqen t'i thuash atij qe do 'te dua', liora?
(tema) po me behet urina.
Goxha femer e pregatitur jeeI kërkon tregu i punës Joetisti mësimin e gjuheve të huaja. Padiskutim anglishtja njerherë është apriori të tjerat janë avantazh , Madje studentet në master përfshire edhe mua se akoma nuk e kam dhenë , nuk e marrin diplomen nëse nuk e mbrojnë atë anglishten domethëne!Maturantet e kanë provim me detyrim. E kam thene qe ne e mesojmë nga nevoja për mbijetese sepse nuk dime ende mirë gjuhen shqipe.
Edhe une kam pas qelluar ne shenje e zogj asnjehere nuk kam vrarene kohen time i benim ndryshe. Por pak a shume i njejti stil. S'kam arritur te vras asnje zog, por kisha shenje kur benim prova me dicka te vendosur diku. Po pse edhe ti moj camarroke ke luajtur me keto?
(tema) per pak akoma do ta bej ketu ku jam...