Cfare ngjyre kane ato qe keni veshur ne keto momente?!

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Cfare ngjyre kane ato qe keni veshur ne keto momente?!

Epo si ka pas thon gjyshja ime mos t'lont Zoti pa armiq! Prife vetveten o Peshko se po vij me shpatën jasht /pf/images/graemlins/laugh.gif !
Bliss, mu m'shkojn gjith rrolet ene ti thuj ça t'dush s'ma ndrro hiç menien :tipsy:

Verizion

Primus registratum

Peshkataro :kiss: eve un ty se je cum i mile :wub: te dy tja shkulesh qe te zgjatet icik /pf/images/graemlins/laugh.gif

O kondra e bere gati shpaten ti ? /pf/images/graemlins/laugh.gif Ha re se me pas vetem miq sikur behet boring jeta :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po mi pra. Kur e ka pas thon ene gjyshja ime m'koh t'vet duhet t'jet e vërtetë.
Me qen mrena temës. Ato t'Santas i laga un kshuqë i ndrrova tashti
images
/pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Kondre te shplafte panuklla.Pse ere edhe ti me breke tanga :lol:
ti qeke me ti dhone veshet ne dore,s'paska faj Blissi.
blissi :wub: une tyja.me verte gjithmone ato qe me thua dalin te verteta

Verizion

Primus registratum

Kjo fotoja duhet censuruar /pf/images/graemlins/blush.gif aman sa do me duk ti Kondre , kujt ja ke vjedh ato tangat iher , po mgjan si ato ke Queer as Folk /pf/images/graemlins/laugh.gif
peshkatari e mo e shef cben ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Lene se ku i kom vjedh tangat po ku e kom mor borxh.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Mos ndofta vetvetja :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga *Bliska*:
[qb] Mos ndofta vetvetja :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
No way! Mos mi Bliske mos boj kshu gabimesh. S'kom si t'ja vjedh vetvetes un! S'ke hiç shpirt artisti /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Kondre,me te pa vetvetja me ato breke i shkreti ti.Do te ta perdore per penel.Ai ka shpirt artisti...Ama kujdes se ai nga si fut ato te uruar penela :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Kondre,me te pa vetvetja me ato breke i shkreti ti.Do te ta perdore per penel.Ai ka shpirt artisti...Ama kujdes se ai nga si fut ato te uruar penela :lol: [/qb]
Tashi e qelbe sportin fare! Po ai i shkreti ka nejt gjith ditën jasht forumit vetvetëm prej sikletit ton! Masnej s'o nevoja (po aty shko muhabeti) me na tregu detaje /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Emo mire vetvetja ime mendoi se vetvetja jote se kuptoi.ai kuptohej vetvetiu ashtu sic vetvetiu mund vetvetja te ngatrrohet.
Nejse e lash...Ika tashi.Mi bej te fala vetvetes kur ta takosh /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

ore qe jeni femi llafazan ju te dy, e kisha vene re...por qe te jeni nga ata tre fushes...kete nuk e emagjinoja...por ama jeni nje cift i mrekullueshem(te trashegoheni)e mua me falni...po nuk mund te ju rri afer...se eshte semundje e keqe.

picasso

Forumium maestatis

ore qe jeni femi llafazan ju te dy, e kisha vene re...por qe te jeni nga ata tre fushes...kete nuk e emagjinoja...por ama jeni nje cift i mrekullueshem(te trashegoheni)e mua me falni...po nuk mund te ju rri afer...se eshte semundje e keqe.

TEDI

Valoris scriptorum

Po ca boni mer 5 Faqe keni shkrujt me thon qe keni vesh Breke ne skeni vesh breke . Vallahi t papam jeni ne 5 Faqe vetem ne nje mlidhet tamom tema qe ca brekesh keni vesh . u pa Puna po rri si skocezet nja 3 jave qe t kaloj knej ne t shof ne nja 50 faqe me breke ne sutjena se vallahi m jan shpif tu i pa m plazh ...

peson

Primus registratum

shko veshu mo mistec ,se do ftohesh, edhe ajo na duhet te vijme dhe ne spital per qoke

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga peson:
[qb] shko veshu mo mistec ,se do ftohesh, edhe ajo na duhet te vijme dhe ne spital per qoke [/qb]
Jo, nuk du. Jam i mërzit :cry: !

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga peson:
[qb] shko veshu mo mistec ,se do ftohesh, edhe ajo na duhet te vijme dhe ne spital per qoke [/qb]
Jo, nuk du. Jam i mërzit :cry: ! [/qb]
akoma ti nuk erdhe ne vete,ik be nje dush te ftohet /pf/images/graemlins/laugh.gif
po prit se tani th qe je merzitur,ca ke mo,thuam mua he shprehu

Kondrapedali

Kondrapedali

Më vrasin brekët /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Hika për nja 1 or. Kur të vij do jem i frymëzuar :devil: