Cfare ngjyre kane ato qe keni veshur ne keto momente?!

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Cfare ngjyre kane ato qe keni veshur ne keto momente?!

Kot nuk ja ve vetes peshk ti! E nxjerr më qartë se vetvetja karakterin tat :tipsy:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Kot nuk ja ve vetes peshk ti! E nxjerr më qartë se vetvetja karakterin tat :tipsy: [/qb]
ok...ke te drejte...qe tani e tutje...nga une si pergjigje do marresh heshtjen(nuk e ul veten une deri ne nivelin tend.kalofsh mire plako!

picasso

Forumium maestatis

[qb] Kot nuk ja ve vetes peshk ti! E nxjerr më qartë se vetvetja karakterin tat :tipsy: [/qb]
ok...ke te drejte...qe tani e tutje...nga une si pergjigje do marresh heshtjen(nuk e ul veten une deri ne nivelin tend.kalofsh mire plako!

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] ok...ke te drejte...qe tani e tutje...nga une si pergjigje do marresh heshtjen(nuk e ul veten une deri ne nivelin tend.kalofsh mire plako! [/qb]
:lol: :lol: :lol: :tipsy: /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sa kalamo i ndjeshëm tjetri :lol: :lol:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb] po ta kesh zerin e holle ska problem :kiss:

Do shoh endrra te bukura me duket , e ti do me ruash nga bandillat qe me vijne ke dritarja ene gjuaji me gure po i pe se i kan duret e gjata ata :lol: [/qb]
Une e kam zerin si buri treni.Sa te vijne bandillat une i jap 1 te uleritur edhe ikin me vrap ata te tmerruar.do u duket vetja sikur jane mbis shina ose sikur Luani eshte arratisur nga kopshti zoologjik.Ose me mire tigri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Phuu bandilla te poshter :smash: [/qb]
:lol: :lol:
Mire se do tremben trimat po une ? do me perqafosh cik pastaj qe mos friksohem nga zeri yt i trashe :angel: [/qb]
UNe nuk do te te le te frikesohesh /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po thuaji që do e shtrëngosh fort në gjoksin (kraharorin :tipsy: ) tënd o Peshkatar!
Po edhe për të rregullu nanjonën i duhet nim ktit! Po vetëm peshkun din të futësh në thes ti ëre? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
[qb] Për t'vdek nga kush? Si t'duket ky ktu poshtë
zhaku.thumb.jpg
[/qb]
o kondra...po le nam o burr...shko e merru me peshkatarin se nuk ta kam ngene...sa te harxhoj kohe me ty...me mire u sherbej femrave me ndonje fjal te embel...po ik ore se nuk... [/qb]
Po ti me Se ma dot ne kurriz Kondren,s'ja perballo dot muhabetin edhe ma sjell mu.Merre qafirin edhe shtrengoje fort,puthe perqafoje,boji ca te dush vetem mu mos ma sill.
Kondre ik merru me kte veteveten e vetevetes te vetevetiut.Ik se te bon i pikture nudo ky :lol: Eshte artist i madh i neorealizmit zbstrakto rinashist

Kondrapedali

Kondrapedali

Ja mre! Dashke me m'pa shtrema shtrema ti mue /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Masnej kom fryk se o i nishëm ai dreqi ne m'bo na i pisllik (m'qit na i got me na i gjo mren për shemëll :tipsy: ).

assassino26

Primus registratum

[qb] Ja mre! Dashke me m'pa shtrema shtrema ti mue /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Masnej kom fryk se o i nishëm ai dreqi ne m'bo na i pisllik (m'qit na i got me na i gjo mren për shemëll :tipsy: ). [/qb]
Kondre si te dush me.Ate e lusin edhe i pagujne gjithe ato pare me bo piktura nud:confused:sht me i mire se van gogh.Kur te vdesi veprat e tij do vlejne miliona lira Turke /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti mund t'ja prishesh menjen pa pagu pare /pf/images/graemlins/wink.gif Nuk e di a e ke probelm ti qe....Ate.E mo mo mos e vrit menjen,myll syte edhe :smash: BEsoj se isoj do te te duket si zakonisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ptu, qafir. E ktheve temën thashethem e ktheve! Si mër pis të myll syt un ene ...! Po sikur me ngatarru drejtim e me t'ardh ty aty m'Tiron ça bohet masnej? Po s'ke faj ti jo, kur s'flet vet i zoti punës (d.m.th. si e the ti vetvetja i vetvetes vetvetiu) /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Kondre,s'ke pse ngatarro drejtim.Jepi drejtim mire tytes se pushkes,merr shenim edhe qello.Grasatoje i here perpara qe te hyje plumi letshem edhe masi ta kesh marre shenimin mylli syte edhe mos leviz majtaz djathtas lart poshte...Vetem para mrapa.
Kondre taksirat e ke po une se bej dot :angel:
Mos e vrit menjen se teme th&th eshte kjo :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po pse ëre jom tu i dhon gjo maunes un e /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Jo ër daj se qeka e koklavitme puna sum :tipsy: . Mo mir po lejm ata që kon eksperienc me at pun e un po vazhdoj t'heci përpara vet!

assassino26

Primus registratum

Mir me si te dush.Une thashe te benje 1 pikture nudo nga van goghu shqiptar.E di qe je cik hollshem kto kohet e funit edhe prabnej thashe ta pagujshe ne natyre.
Artistat ne pergjithsi dhe stilistet i pranojne ato lloj pagesash /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse...Ku e lame?Ahh po.Se di Moira do kete ndonje shok ne burg qe e ka paguar :confused: Kam degjuar qe asaj i ka bere 1 nudo /pf/images/graemlins/laugh.gif 1 shok ne burg ndoshta e ka,por habitem si e ka bere qe e ka futur kte piktorin ne burg dhe e ka nxjerre prape.Ose ka nxjerre te burgosurin dhe e ka futur prape.
E lashe fare.Shkoi muhabeti fut e nxirr
Sa here bejme muhabet per kte stilistin shko muhabeti fut e nxirr,si levizjet ritmike te pistonit...
upss u ngatrrova harrova eshte piktori dhe jo stilisti.Me ngjan me Valentinon prandaj e ngatrroj :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ke i piktur e vetvetes i ngjate mo shum Armanit kshuqë s'je larg /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ma shpjego ene i her ate punën e Moirës ti ëre se s'musha hiç aty un. Mu hap goja kur po e lexojsha ate pjesën /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Ke i piktur e vetvetes i ngjate mo shum Armanit kshuqë s'je larg /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ma shpjego ene i her ate punën e Moirës ti ëre se s'musha hiç aty un. Mu hap goja kur po e lexojsha ate pjesën /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hic mo hic,por ka pa i here i folm edhe ishte 1 vetvete qe kur e futen ne burg se lane te rrinte ne vetvete por e futen ne 1 dhome me disa vetvete te tjeter qe e ja vune emrin Servete /pf/images/graemlins/laugh.gif
I thane Toren ne burg grate...O tore na ashu icik.Edhe Torja i tha;Une vdiqa per vetvete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pu sa histori burgu :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po ç'keni mër jahu me vesht e mi. Po lejini ëre rehat se ene kshu marshallah jon /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Po un s'thash nai gjo t'keqe pse e kapni t'gjith me mu juve /pf/images/graemlins/frown.gif

Verizion

Primus registratum

Kot re kemi qef me u grric me ty :goofy:
roli i gjynahqarit sikur s'te shkon /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Kot re kemi qef me u grric me ty :goofy:
roli i gjynahqarit sikur s'te shkon /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Cil vesh te majtin apo te djathtin?Po ja shkul te dy qelbanikut qe mos i njeli hatri vetvetes te veshit tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif
Blissi me ne fund :kiss: une ty se vdiqa me puth icik