Cfare ngjyre kane ato qe keni veshur ne keto momente?!

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Cfare ngjyre kane ato qe keni veshur ne keto momente?!

Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] anush goc mi goc se sheh na foto /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondra mir e tha kjo sa te madh e paske barkun /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ka lezet kur tunet /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Masnej mos boj sikur s'të pëlqe :rolleyes: !

Verizion

Primus registratum

Me fal po do thone pastaj kush e ka len me barre Santan ? :lol:
Sdu te me bijne pergjegjsite kaq heret lol

assassino26

Primus registratum

[qb] no problemos amiga , feminitetit tim as qe i ngel hatri fare besome /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ylli,aq te bukra i kishe ato breket sa me te ardh keq me ti heq edhe sikur ta kesh ne dore ta besh.... me thrrit kur ti ndrrosh :devil:

Verizion

Primus registratum

Peshkatar , quhen lingerie ato jo breke lol

Thash ti vesh meqe do vije Santa edhe dua ti tregoj se sa me gezim e pres un vitin e ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur ti nderroj te therres un posii /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Pse mi der kur te vije Santa ato do mbash ti ee???Pu sa emra kane edhe breket /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ok atehere mqs do i mbash kaq shume veshur,po te ndihmoj ti heqesh e ti veshesh prape :angel:

Kondrapedali

Kondrapedali

Santa erdhi edhe iku, mbaroi punë e na fiku /pf/images/graemlins/laugh.gif !
Bliss, mos u boj merak se s'thotë gjo njeri për barkun e Santës. Po mos kishte bark do fillojshin me dyshu se Santa ka ra me nanjonën që ja bo rrup-sup /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Verizion

Primus registratum

Po a duhet ti pershtatemi pak shpirtit te sezonit apo jo :wub:

Une i nderroj ato vetem kur fle gjume /pf/images/graemlins/laugh.gif do vish te me kendosh nonje ninulle ti :kiss: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Santa erdhi edhe iku, mbaroi punë e na fiku /pf/images/graemlins/laugh.gif !
[/qb]
Ku iku santa ?

Po une sarrita ti ulem ne preher e ti them sa goc e mire jam sjeller kete vit edhe qe dua qe per naten e vitit te ri te me sjelli nje princ te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Po a duhet ti pershtatemi pak shpirtit te sezonit apo jo :wub:

Une i nderroj ato vetem kur fle gjume /pf/images/graemlins/laugh.gif do vish te me kendosh nonje ninulle ti :kiss: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Uff mo.E kam ndare mendjen...do te rri gjithe naten prane duke te te kenduar :angel: :rockband:
nuk e ke problem besoj gjumin :wub:

Verizion

Primus registratum

po ta kesh zerin e holle ska problem :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do shoh endrra te bukura me duket , e ti do me ruash nga bandillat qe me vijne ke dritarja ene gjuaji me gure po i pe se i kan duret e gjata ata :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb]
[qb] Santa erdhi edhe iku, mbaroi punë e na fiku /pf/images/graemlins/laugh.gif !
[/qb]
Ku iku santa ?

Po une sarrita ti ulem ne preher e ti them sa goc e mire jam sjeller kete vit edhe qe dua qe per naten e vitit te ri te me sjelli nje princ te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Eh mi goc, po Santa bredh lule më lule dhe nuk mund të vonohet shum në një vend! Ai mbaron pun si leprat! Megjithatë dëshirën tënde ai mund ta plotësojë nëse ti e dëshiron me të vërtetë megjithëse ishe shuuummmm shuuummm goc e keqe :wub:

assassino26

Primus registratum

[qb] po ta kesh zerin e holle ska problem :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do shoh endrra te bukura me duket , e ti do me ruash nga bandillat qe me vijne ke dritarja ene gjuaji me gure po i pe se i kan duret e gjata ata :lol: [/qb]
Une e kam zerin si buri treni.Sa te vijne bandillat une i jap 1 te uleritur edhe ikin me vrap ata te tmerruar.do u duket vetja sikur jane mbis shina ose sikur Luani eshte arratisur nga kopshti zoologjik.Ose me mire tigri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Phuu bandilla te poshter :smash:

Verizion

Primus registratum

Po po pata qene goc e keqe un le te me spank me Santa :lol:

Santa mua do me bej nje dhurate te madheeeeeeeeeeeeee fare ke inat ti kondre /pf/images/graemlins/laugh.gif
:angel:

assassino26

Primus registratum

[qb] Po po pata qene goc e keqe un le te me spank me Santa :lol:

Santa mua do me bej nje dhurate te madheeeeeeeeeeeeee fare ke inat ti kondre /pf/images/graemlins/laugh.gif
:angel: [/qb]
Une s'kam inat fare.Do i them Santes te me paketoje edhe te me sjelle tek ty

Kondrapedali

Kondrapedali

:angel: [/qb]
Po m'pëlqe Bliss se qeke nga ato që s'makan men gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Santa të Spanku mirë e mirë sa s'dallohej kostumi nga mullaqet dhe pataj të bëri një dhuratë të madheeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb] po ta kesh zerin e holle ska problem :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do shoh endrra te bukura me duket , e ti do me ruash nga bandillat qe me vijne ke dritarja ene gjuaji me gure po i pe se i kan duret e gjata ata :lol: [/qb]
Une e kam zerin si buri treni.Sa te vijne bandillat une i jap 1 te uleritur edhe ikin me vrap ata te tmerruar.do u duket vetja sikur jane mbis shina ose sikur Luani eshte arratisur nga kopshti zoologjik.Ose me mire tigri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Phuu bandilla te poshter :smash: [/qb]
:lol: :lol:
Mire se do tremben trimat po une ? do me perqafosh cik pastaj qe mos friksohem nga zeri yt i trashe :angel:

Verizion

Primus registratum

[qb]

Santa mua do me bej nje dhurate te madheeeeeeeeeeeeee fare ke inat ti kondre
[/qb]
Po m'pëlqe Bliss se qeke nga ato që s'makan men gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Santa të Spanku mirë e mirë sa s'dallohej kostumi nga mullaqet dhe pataj të bëri një dhuratë të madheeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:
Santa nuk me spank mua po ty se ti je cun i keq :smash:
Mua santa me puthi ke faqja edhe me beri nje dhurate te madheeeeeeee lalalalala /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Unë çun i keq /pf/images/graemlins/frown.gif ? Po e vërtetë jam shum çun i keq /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Çun i keq me barkun e madh dhe që bën dhurata të mëdhaaaajaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Ti qenke Santa dmth :lol:
Ciao santa ika un te ush-qehem pakez /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: a dopo

picasso

Forumium maestatis

[qb] Për t'vdek nga kush? Si t'duket ky ktu poshtë
zhaku.thumb.jpg
[/qb]
o kondra...po le nam o burr...shko e merru me peshkatarin se nuk ta kam ngene...sa te harxhoj kohe me ty...me mire u sherbej femrave me ndonje fjal te embel...po ik ore se nuk...