une jma vesh skandal(por cuditerisht njera me ngacmoi /pf/images/graemlins/laugh.gif )temen e semes te vishem sido...prap se prap femrat mua nuk me lene rehat(me kane llastuar qe te vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif s'kam ca bej)Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] ALOOOOOOOOOOOOOOO urgjenca , pls call 911 , man on the ground , situation very critical /pf/images/graemlins/laugh.gif
cfare efekti paskan kto gjana ke cunat lol [/qb]
Baby got milk /pf/images/graemlins/laugh.gif ?Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] e di si eshte moira...ngjyren e lekures e ka cokollat...pastaj floket ti lyej si te doje...se gjithsesi eshte e embelune jma vesh skandal(por cuditerisht njera me ngacmoi /pf/images/graemlins/laugh.gif )temen e semes te vishem sido...prap se prap femrat mua nuk me lene rehat(me kane llastuar qe te vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif s'kam ca bej) [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif mos u bej zheloze Bliss ,se nuk kam ndermend te konkuroj per kete vit.. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] joooooooooooooo
me verte re ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moira e vertete eshte kjo apo po shpif vetvetja /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:devil: me mysafir ee... :lol:Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] KUQQQQ SI GJAKU /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
per rrobat e mia...???ja psh...nje xhup lekure te zi tip sportiv.nje pal xhinsa.nje pulover dhe nje pal kepuce(mbathjet te bardha :lol: )Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :lol: vetvetja ,ajo qe te ka ngacmuar ,patjeter eshte kurjoze per ngjyren e atyre .Meqe jemi tek tema e duhur ,pse nuk na i tregon dhe neve ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
hej per te vdek...nga kush /pf/images/graemlins/tongue.gif po te kish qene qe vdes kaq kollaj une do kisha vdek prej te pakten 15 vjetesh...e sa per veshjen time nje prej veshjeve te mia te preferuara eshte kjoFillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Nuk jam bo zheloze jo po kam frike se ka pplas i sherr anej ka ishulli i pabanuar mes vetvetes ne kondrapedalit per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif Moira gjynah jane teper te rinj per te vdekur tani :lol: [/qb]