terepervetezotipertegjith
Primus registratum
Re: Cfare ngjyre kane ato qe keni veshur ne keto momente?!
bardh sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif
bardh sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif
S'osht ajo ke foto që u kuq si flaka /pf/images/graemlins/laugh.gif .Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] moire spo me duket qe ajo ne foto paska ftofte biles e kunderta qenka kuq nga flaka /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po mer po te pelqen kur te thon ashu po ajo ka ne kuptim tjeter , po meqe ty tpelqen po t'thrres ashu :lol:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]D.m.th mo letshëm? Sa m'pëlqe kur m'thon "rrusho" /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Pak a shume pak a shume rrusho /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]E pse eshte nevoja ta dije edhekondra si je vesh ti???Atij s'ka ci duhet,mua po qe te kombinoj te miat me te tuat,por ai s'ka gje mbaron pune me mjete rrethanore :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga Bliss:
[qb] Peshkatari ne kondra :kiss: :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une sot jam veshur ne blue
i'm blue dabadi dabada :goofy: [/qb]
M0IRA mos ja dergo foton kesaj mi se do te mari mesysh /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Moira do ja tregojme njehere foto njera tjetres ne?? /pf/images/graemlins/wink.gif
Jo per gje po kjo lart me ngjaka mu..dhe du me dit a je ti binjakja ime apo jo??
Mbase te kam humb andej nga Tirana.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po te pelqen e shtrige huahuahuahuahua :lol: aty te vuash si qene /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Shume sexy ajo fotoja , vetem se duhet censuru icik anej nga fundi se qenka shume e madhe/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Youuupppiii! M'tha rrush /pf/images/graemlins/laugh.gif .Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Se shef , jam tuj vujt roncem /pf/images/graemlins/laugh.gif![]()
O kondra o rrushhhhhhhhhhhhhhhhhhh /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mmmmmmmmmmmmm, but but jan edhe të tut /pf/images/graemlins/laugh.gif ?Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Te kan ren dhembet na qefi re :lol:
opo ska gje se arra sdo thyesh /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]