Leje leje se m'njeli ne mu menia aty. Gjith notën s'kom vu gjum n'sy! :tipsy:Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Kondra si me ike ashu prej duresh mrome ti mu re :tipsy: [/qb]
Po ho i her si m'pe /pf/images/graemlins/laugh.gif ?Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Per zotin un te kam pa ne onderr /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
M'qafsh ke sallon bukurije ti? N'ça veni? Sa e ka adresën se du me ardh megjithmen me i drejtu kto dy fije që kom. Me at rast po i fus edhe i t'lyme se s'mshkojn kshu gri :tipsy: .Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] sikur kishe ardh ke salloni im i bukurise e po ti drejtoja floket me hekur /pf/images/graemlins/laugh.gif se i kishe ne karcurrel /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja ku i kam dhënë detajet më lart! Bëni qejf tani :tipsy:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif ej,Bliss ,po ato ,c'fare ngjyre i kishte ,se dhe une e kam pa ne enderr mbreme :tipsy: [/qb]
Mos e qelbni fare muhabetin ju me nxjerrë gjona personale n'shesh /pf/images/graemlins/laugh.gif .Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Bjonde me fije te kuqe Moira :lol:
Kondra , Meduza e quajne sallonin , venin gjeje vete /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po mir ti i jep informacionet falas? Të mundohet edhe Moira të më zbulojë vetëFillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] :lol:
Ku si pse me kape /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moira e ka fajin se une sdo e nxirrja po ajo ishte teper e interesuar /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
.
Që do lagem ësht e sigurt po ishalla masi t'i heq panolinat /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] I ke veshur panolinat ti se mos na lagesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/tongue.gif une jam brune ,me fije te kuqe ,sa per feste :idea: ,po i mbaj dhe icik se jam edhe tifoze me Milanin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Bjonde me fije te kuqe Moira :lol:
Kondra , Meduza e quajne sallonin , venin gjeje vete /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]