Re: Cfare ngjyre kane ato qe keni veshur ne keto momente?!
ca asht ky muhabet, jo i kam kshu jo ashtu, po spashe gja un sbesoj, qitni fotot ktu, bane nji foto edhe fap hedheni ktu se me te folun s'asht gja ajo pun. /pf/images/graemlins/smile.gif
bravo rozalina keshtu duhet bere...vetem na i thone...nuk dum me e lodh shume imagjinaten per keto gjera por per te tjera me te rendesishme /pf/images/graemlins/laugh.gif
rozalina vetem se nuk beson (gjasme) te sfidoj te shohesh fotot e mia :devil: si e do foton, frontale, nga mrapa apo ne profil /pf/images/graemlins/laugh.gif
O Sere ti tani po thu me Pa Brekt ne Shif me Sy ne Plas Me Zemer e . Se Sado Foton neve ose ai serish Larg do jete ... Une serish Me Blute Vazhdoj NUk e di pse po kom ra n Dashni me Ngjyren e Detit ...
/pf/images/graemlins/laugh.gif Tedo mos je gje binjak me Jimin ,se te dy blune e paskeni fiksim .... :idea: duhet me pyetur njehere ...ku i dihet... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sot te zeza fare latr dhe me nje trendafil te kuq me nuanca poshte... /pf/images/graemlins/laugh.gif
MOire UN e kom thon qe kohe me Pare qe kom ra n Dashni me Detin . Ka munsi ne Jimi ka ra n dashni me Nai vashe me Sycka Blu Pranej kena te njejtat Shije . Masnej Shija e Detit Eshte e Papame ... Nese jom Gabim m Korrigjo ...
bobooo moira na e hoqe fare trunin me ate trendafilin :goofy: po them vetem qe eshte lulja ime e preferuar /pf/images/graemlins/wink.gif spo bej me komente se e merr per keq ti pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif
Flobo qe te hiki truri fare...fare... /pf/images/graemlins/tongue.gif ,po te them se kam nje shenje trendafili ne kofshe :devil:
Tedo kush e ve ne dyshim guston tate... /pf/images/graemlins/wink.gif ,sa qef duhet te jete me nje cope det te veshur per b*** /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.