Cfare ngjyre kane ato qe keni veshur ne keto momente?!

Princesha

Primus registratum
Re: Cfare ngjyre kane ato qe keni veshur ne keto momente?!

ca asht ky muhabet, jo i kam kshu jo ashtu, po spashe gja un sbesoj, qitni fotot ktu, bane nji foto edhe fap hedheni ktu se me te folun s'asht gja ajo pun. /pf/images/graemlins/smile.gif

crazy

Primus registratum

bravo rozalina keshtu duhet bere...vetem na i thone...nuk dum me e lodh shume imagjinaten per keto gjera por per te tjera me te rendesishme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

rozalina vetem se nuk beson (gjasme) te sfidoj te shohesh fotot e mia :devil: si e do foton, frontale, nga mrapa apo ne profil /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

O Sere ti tani po thu me Pa Brekt ne Shif me Sy ne Plas Me Zemer e . Se Sado Foton neve ose ai serish Larg do jete ... Une serish Me Blute Vazhdoj NUk e di pse po kom ra n Dashni me Ngjyren e Detit ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif Tedo mos je gje binjak me Jimin ,se te dy blune e paskeni fiksim .... :idea: duhet me pyetur njehere ...ku i dihet... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sot te zeza fare latr dhe me nje trendafil te kuq me nuanca poshte... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

MOire UN e kom thon qe kohe me Pare qe kom ra n Dashni me Detin . Ka munsi ne Jimi ka ra n dashni me Nai vashe me Sycka Blu Pranej kena te njejtat Shije . Masnej Shija e Detit Eshte e Papame ... Nese jom Gabim m Korrigjo ...

Florus

Forumium maestatis

bobooo moira na e hoqe fare trunin me ate trendafilin :goofy: po them vetem qe eshte lulja ime e preferuar /pf/images/graemlins/wink.gif spo bej me komente se e merr per keq ti pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

Flobo qe te hiki truri fare...fare... /pf/images/graemlins/tongue.gif ,po te them se kam nje shenje trendafili ne kofshe :devil:
Tedo kush e ve ne dyshim guston tate... /pf/images/graemlins/wink.gif ,sa qef duhet te jete me nje cope det te veshur per b*** /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

:eek: Moira, ti goce ke ndermend te na lesh pa tru fare kshu :tipsy: ehhhh mir thon "shih me sy e plas me zemer" po un as per te pare spo shoh gje :devil:

Princesha

Primus registratum

Hey yo Flo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Duke prit sfiden jam, foton bene nga te gjitha anet si kriminelat, te shohim mire :lol:

Maroke per trendafila ti, prit ta them se ku e kam un... ne vazo he burr ku tjeter kujtove ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermir celanji

Primus registratum

o tedo une jam i dashuru me qellin,pasaj ene me nje vajze me sy blu sdo ishte keq,por me pelqejne sy zezat.

Presidenti

Forumium maestatis

ore edhe i sy blu e i sy t'zi s'ka gjo...po te jet vajze amon è Jimmo?!?!? /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

sot i kam te bardhaaaaaaaaaaaaaaa :goofy:

erisa

Primus registratum

nje bluze ngjyr bezhe shume e hapur dhe xhinse po kepuset duhet me i thone e ?? /pf/images/graemlins/wink.gif

marinsi

Primus registratum

mos je gje polic ti robo?!
une sot i kam te gjitha te bardha:))

smrtalb

Primus registratum

jeshile..... ngjyra e zgjuarsise /pf/images/graemlins/wink.gif :devil:

^^MIA^^

Forumium maestatis

une kam veshur tanga te zeza,sytjena te zeza,bluze te zeze gjysem golf ,xhinse dhe atlete PUMA blu. :wave: