CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

Fillimisht postuar nga T-ToNic:
[qb] Per cfare mo Zeqo???? :shrug:

Une nje pergjigje ta dhashe me lart :devil: [/qb]
per ca llafi e kishe barazin ti? t-t?
LD yvi forumit llastic une po ti nga e kuptove /pf/images/graemlins/tongue.gif

teab

Primus registratum

E kisha qe jemi te dyja ne moshe per te bere beba!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
He se plase dersa e more vesh per car e kisha... /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] E kisha qe jemi te dyja ne moshe per te bere beba!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
He se plase dersa e more vesh per car e kisha... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po me e madhe me e vogel kush doli se ne mosh jeni ju femrat qe 15 vjece /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Pappapapa...sa kurioz ky Zeqoja... :smash:

Curiosity killed the cat...they say /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Pappapapa...sa kurioz ky Zeqoja... :smash:

Curiosity killed the cat...they say /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po meqe isha ne brendesi te muhabetit dhe qe te merja vesh sa vjece je ti? kapishi me spond po e lozja kete radh /pf/images/graemlins/tongue.gif
se po te pyese ty..e di une ca do pergjigjesh .zeqo spyeten grat ca moshe ke :tipsy:

teab

Primus registratum

Zeqo ik e shife tek profili... /pf/images/graemlins/wink.gif

PS: Gjejme ndonje teme tjeter per te bere llogje (para se te ne kapin adminet me shkelma) se kjo ketu me duket se ka te beje me mistreclleqet e femijerise! /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

Zeqo mo zemer, prape me i logel je :cool:
te kemi te voglin e Forumit prandaj te them llastice, se mistrecat jane te llastuar ne pergjithesi, e kam nga eksperienca ime :devil: /pf/images/graemlins/wink.gifpo kur isha sa ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] Zeqo mo zemer, prape me i logel je :cool:
te kemi te voglin e Forumit prandaj te them llastice, se mistrecat jane te llastuar ne pergjithesi, e kam nga eksperienca ime :devil: /pf/images/graemlins/wink.gifpo kur isha sa ty /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
te kam ber nje pershendetje me foto ishalla ste pelqen /pf/images/graemlins/laugh.gif
T-T heme se uen i logel kam qen i mil skam ber mistreclleqe kshuqe do bej tani qe jam bel bul i mal u po kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
o LD si shpjegohet yllo me pelqein ato me te medha se vetja kshuqe mos ma prish me kete t-t se si dihet nga vien e mira :lol:

ladouce2005

Primus registratum

po e kane marre mo Zeqo para teje, s'ke c'ben tani :shrug: /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] po e kane marre mo Zeqo para teje, s'ke c'ben tani :shrug: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
aha pse sthoj ti LD po me le kot mua pas asaj me iken dhe te tjerat u ben xheloze /pf/images/graemlins/laugh.gif
T-T te zuri belaja ty lere ate qe te ka mar merem mua.. se te ngela ne der tani,,vet e ke fain qe sme ke then qe ne fillim je e zen:lol:
:kiss: une LD ene T-t

no_way_TuTo

Primus registratum

o mistreca, me ka ra nje 200 leksh peretoke, kush e gjen ka i karramele /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ? »

eh shume shume po me mire mos ti them :book:

besim231071

Primus registratum

Me kujtohet kur isha femije nuk ua lija çaren koritave te tamlit.Ua haja mazen dhe pije tamel.Kur nana i shifte e pakenaqur me pyeste se ç'kishte ndodhur.I thoja se kisha pare macat e Bajramve duke e pire(tamlin).Dhe me e forta:kur nena tentonte ta hidhte une i thoja se nuk kishte problem une mund ta pija se nuk gerditesha nga macat ,ajo e kuptonte te verteten.
Historia perseritej e perseritej shume here.
Te rafinuarit te me falin per sinqeritetin
te tjeret te me falin per dialektin.

SHPRESOJ TA KENI KUPTUAR.
JAM I SIGURTE QE HAPESI I TEMES E KA KUPTUAR.APO JO?

edliranoja

Primus registratum

KENI HAPE NJE TEME QE S DO ME DILNIN 777777 FAQE PER T'U SHPREHUR, PO RRALLEN TJTER DO JU TREGOJ CA NGA PRAPSITE E FEMIJERISE... SE TANI U BE VONE EEEEUUUUUUUHEE NATEN :sleep:

ladouce2005

Primus registratum

Kanan, t'tana i kam kuptu, mos ki dert /pf/images/graemlins/wink.gif
kam gjyshen perkthyse t'zojen /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb] KENI HAPE NJE TEME QE S DO ME DILNIN 777777 FAQE PER T'U SHPREHUR, PO RRALLEN TJTER DO JU TREGOJ CA NGA PRAPSITE E FEMIJERISE... SE TANI U BE VONE EEEEUUUUUUUHEE NATEN :sleep: [/qb]
she she e levizshme njera /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

edliranoja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb]
Fillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb] KENI HAPE NJE TEME QE S DO ME DILNIN 777777 FAQE PER T'U SHPREHUR, PO RRALLEN TJTER DO JU TREGOJ CA NGA PRAPSITE E FEMIJERISE... SE TANI U BE VONE EEEEUUUUUUUHEE NATEN :sleep: [/qb]
she she e levizshme njera /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
EHEEEEEEEEEE PAK E LEVIZSHME KAM QENE, SI ATOM AKULLI (a me kuptoooooooveeeeeeeeee???)

mostro

Putraku

RRijsha me bil jashte ne plazh dhe beja cicin ku dhe kur te me tekej..Kish lezet kur kalojshin ato femnat qe ishin me te medhaja se una dhe nuk e di pse me shikjojshin?? /pf/images/graemlins/wink.gif
Une i gjujsha me ran te lagun...hajt budall hajde..