CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

edliranoja

Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] ai qe ben mistretlleqe ashtu i bje llafi ti vet e the me gojen tende /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
NUK PO E MOHAJ POR TE THASHE SE KAM QENE SI ATOM AKULLI D.M.TH E LEVIZSHME BRENDA KUFIJVE.
PO KU ME DEGJOVE SE E THASHE ME GOJEN TIME????!!!!!!!!

edliranoja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] ai qe ben mistretlleqe ashtu i bje llafi ti vet e the me gojen tende /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
NUK PO E MOHAJ POR TE THASHE SE KAM QENE SI ATOM AKULLI D.M.TH E LEVIZSHME BRENDA KUFIJVE.
PO KU ME DEGJOVE SE E THASHE ME GOJEN TIME????!!!!!!!!

ODISEA

Primus registratum

Po i kerkon nr e telefonit si me lezet me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:

ladouce2005

Primus registratum

Conte s'ka ndryshu, ka mbet mistrec qe prej vogelise /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Ca gjera nuk ndryshojne kurre thone :lol:

ladouce2005

Primus registratum

kur isha une e vogel, isha shume mistrece dhe tani qe ka ardhur mami te rrije me ne per ca muaj, po mi nxjerr tere te palarat ne shesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
baby O do llastohet me keq tani :wub:

Guest

Shiraz ..sa e bukur kjo Teme...
Nuk kisha lexuar ndonjehere ne te.. :thumbsup:

Une nuk kam qene dhe aq mistrece,megjithate disi me e shkathet,se ime Moter.
Mbase femijet e vegjel,jane disi me te perkedhelur ne familje dhe detyrimisht duke u vene ne qender te vemendjes,bejne dhe ndonje prapesi..

Mbaj mend nje here kur isha rreth 5 vjece,isha ulur,poshte nje tavoline te cilen e kish mbuluar Mami me nje mbulese shume te bukur me Theke..(fije te zgjatura) te cilen e kish punuar vete..
Une fillova te luaj me to,duke i imagjinuar si Floket e nje kukulle dhe gjoja sikur po beja "gersheta".
Si i mbarova "gershetat" rrumbullak Tavolines..mora dhe nje Gershere.. :lol: dhe e cova Mbulesen ne permanent.(i futa nje te prere..rreth e qark).
Kur erdhi Mami me pas,pa Mbulesen tullace..
(vetem nje cope,siper i kish mbetur)..
Kisha faj une?
Vete me lane poshte tavolines.. :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

:lol:
KUR TE THEM UNE QE KE POTENCIAL NE PROZE, NUK ME BESON :thumbsup:

Guest

Te pelqeu?? :kiss:

Neser po pyes Motren me gjate,cfare mban mend, ndonje gje per mua??.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fantazia*:
[qb] Shiraz ..sa e bukur kjo Teme...
Nuk kisha lexuar ndonjehere ne te.. :thumbsup:

Une nuk kam qene dhe aq mistrece,megjithate disi me e shkathet,se ime Moter.
Mbase femijet e vegjel,jane disi me te perkedhelur ne familje dhe detyrimisht duke u vene ne qender te vemendjes,bejne dhe ndonje prapesi..

Mbaj mend nje here kur isha rreth 5 vjece,isha ulur,poshte nje tavoline te cilen e kish mbuluar Mami me nje mbulese shume te bukur me Theke..(fije te zgjatura) te cilen e kish punuar vete..
Une fillova te luaj me to,duke i imagjinuar si Floket e nje kukulle dhe gjoja sikur po beja "gersheta".
Si i mbarova "gershetat" rrumbullak Tavolines..mora dhe nje Gershere.. :lol: dhe e cova Mbulesen ne permanent.(i futa nje te prere..rreth e qark).
Kur erdhi Mami me pas,pa Mbulesen tullace..
(vetem nje cope,siper i kish mbetur)..
Kisha faj une?
Vete me lane poshte tavolines.. :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si ajo tavolina juaj ne e kishim prej xhami ne mes te dhomes. Edhe po mendoja une nje dite...si shume e forte kjo tavolina per te qene prej xhami, ka tere ato vjet qe ekziston. Po sikur t'i hyp une siper do me mbaje? I hypa une edhe u kris xhami. Qe atehere me mbulese tavolina.

Pastaj nje dite tjeter po lante rroba lavatricja edhe kishte ca vrima persiper ke kapaku edhe une kisha nji tel ne dore. Edhe mendoja, po ta fus kete telin ketu, car do ndodhi? E futa telin thelle, nje cike me thelle, gjersa me ra. U prish lavatricja.

Kurse nje here isha e merzitur ne kopesht se s'me flihej ne dreke. Kisha gjet nji kapse metalike nga ato qe perdoreshin per te mbyll qeset edhe e futa ne hunde. Pastaj thashe, paska akoma vend. Fillova te shqep batanijen edhe ta fusja fijen ne hunde. Te gjitha ke nji vrime kto. Kur me pa edukatorja me zbrasi hunden dhe me doli gjaku.

ODISEA

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:
Me duket se t'i paska kthyer te brendshmet mbrapsht :lol: :lol: :lol:

Anana

Primus registratum

Prej hunde e? E forta qe se me pelqente kur dilte gjak nga hunda se s'me ndodhte shpesh. Kalamajve te tjer u dilte me shum gjak.

Princesha

Primus registratum

un jo se kam ken noj sherraxhie e madhe, por therrisja aiutooooo kur ndodhesha ne situata te papelqyshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

psh? Cilat jane situatat e papelqyeshme per nji kalama?

ladouce2005

Primus registratum

:devil: t'ja ngreje fundin ndonje cun (ne rastin e mesiperm) :goofy:
Yllka me shkrive gazit, dhe i tregon gjerat aq shpejt, sa te le pershtypjen se flet shpejt gjithashtu /pf/images/graemlins/smile.gif
Fantazia, s'te ka thene motra mistreclleqe te tjera nga odisea e femijerise tende? po pres une :kiss:

Anana

Primus registratum

Une flas me mend e me ze fjala vend :goofy:

Po ti Shiraz shyqyr qe u shkrive. Per ty s'morem vesh gje hic. Apo e ke thene te faqet e tjera?