CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

ODISEA

Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

Se kujtova se e kishe per nje gje tjeter, nderkohe qe ti e paske patur per çekiçat :sleep: /pf/images/graemlins/tongue.gif

BISOU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ASHLEY:
[qb] :smash: edhe Bisou-se se s'me ka mbrojt hic /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
po sa her te kam thene mos e nxirr koken si rosak qe une po te mbroj!!!!
Une te mbroj pa u dallu morresh tina,
hec tashi let vazhdojme n'tema t'qerra!!!! :goofy: :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

MIRE MI MIRE SE PO TA FAL /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

ca behet nga ty? na thuj ndonje mistrecllik qe ke bere kur ke qene e logel /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Bisouja ka qene shoqe me i cun mistrec, ky eshte nji nga mistrecliqe e saj me me fame :tipsy: :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkErDi

Primus registratum

Hi ppl. ... megjithse derisa te zgjoheni ju, ka kohe akoma. Nejse. O Aragorn kur ma the ti mu kujtua furgoni te Nica se e kisha harru. Mu kujtu edhe pse hyre. Ti e mban mend ca te tha ai xhaxhi polici dhe si ju pergjigje ti (per qumeshtin), apo jo ? :lol:
Ika une te punoj se duhet me e shtrydh kete punen ketu qe te rrjedhin ca $$$ /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ciao :wave:

atalantino

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Fillimisht postuar nga Sabotuesi:
....................
Ops kjo qeka Miss Inteligjenca vetevetiu
....................

Kjo ishte fjalia e vetme e zgjuar qe ke thene deri me sot...

.......................
me qe ra fjala per te varme,nuk eshte qe te foli ndonje ty...
.......................

You wish :devil:

......................
Pastaj nje person i edukuar ne menyren e duhur ne familje... din vete sesi te sillet... Me pak fjale dukesh qe qeke nga ato te pulave...
......................

Kete ia paske gjetur shume mire vetes, por une do shtoja qe pulat ishin zgjedhja jote, se asnje prind nuk te ul aq poshte :idea:

......................
Ps: Merr leje here tjeter para se te flasesh
......................

Ajo lejen e ka ne xhep, por ti kujdes tenden se po te skadon... [/qb]
hahahaha e forte kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif , Ja kupaskemi dhe nje avokat :angel:

atalantino

Primus registratum

O Ashley ska nevoje te te mbroje njeri se skam asgje personale me ty moj /pf/images/graemlins/wink.gif , une erdha thjesht me bo pak gallate... Sidoqofte e shoh qe sja vleka te humb kohen ketu... Hajt shnet

Ps: O ti goca me Qershi te Goja, Helena ta thone ermin... Qeke me te vertete njeriper se mbari, nuk e pereve koken e turkut kot me kot /pf/images/graemlins/laugh.gif , kurse Aragani, merrka flake me vrap sikur ti kishte kafshuar Qeni bishtin :lol: ...
Po te me njihje ne realitet o Helena, atehere do e kuptoje perse nuk humb kohe ketu tek Forumi, dhe pse jam regjistruar me kaq vonese...

THNX per mikepritjen e Forumit . Hajt Bye

no_way_TuTo

Primus registratum

O Ardian sa shpejt qe krijove shoqeri me anetarit e Forumit mor :lol: , mos ma ngit Oragonin se ti kpus veshet...

Shihemi sot ne darke merre dhe Klaudian me vete se do te vras po se morre :mad:

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sabotuesi:
[qb] O Ashley ska nevoje te te mbroje njeri se skam asgje personale me ty moj /pf/images/graemlins/wink.gif , une erdha thjesht me bo pak gallate... Sidoqofte e shoh qe sja vleka te humb kohen ketu... Hajt shnet

Ps: O ti goca me Qershi te Goja, Helena ta thone ermin... Qeke me te vertete njeriper se mbari, nuk e pereve koken e turkut kot me kot /pf/images/graemlins/laugh.gif , kurse Aragani, merrka flake me vrap sikur ti kishte kafshuar Qeni bishtin :lol: ...
Po te me njihje ne realitet o Helena, atehere do e kuptoje perse nuk humb kohe ketu tek Forumi, dhe pse jam regjistruar me kaq vonese...

THNX per mikepritjen e Forumit . Hajt Bye [/qb]
Sabotuesi, ne jemi te gjithe shume mikprites ketu, po ti me ofendove i pari, duke vene ne dyshim inteligjencen time, pa me njohur fare.
Une shaka bera kur thashe "mos ja varni", dhe dukej dukshem qe nuk doja te provokoja sherr, kurse ti m'u ktheve me shpate ne dore. Rilexoje shkrimin tend.
Aragorni ka arsye te forta per te me dale krah, i kam bere beben me te bukur ne bote :wub: Te shohim ty si do reagosh kur te te preket njeriu qe do
:rolleyes: hajt shnet dhe ti :wave:

SkErDi

Primus registratum

Aragornit i takon, mire thote Ashley. :thumbsup: Por po nuk qe Aragorni jam une !!! :smash: :smash:

I love new york

Primus registratum

Ashley sa popular je bere dhe ti moj vajze, lum si ti :devil:

do ja japesh naj autograf eeee :tipsy: :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/blush.gif
kujt t'ja jap autografin mi? ne rruge po, ma kerkojne te gjithe e cirren pas meje, po ktu ne AF, s'kane fillu akoma :devil:

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sabotuesi:
[qb] O Ashley ska nevoje te te mbroje njeri se skam asgje personale me ty moj /pf/images/graemlins/wink.gif , une erdha thjesht me bo pak gallate... Sidoqofte e shoh qe sja vleka te humb kohen ketu... Hajt shnet

THNX per mikepritjen e Forumit . Hajt Bye [/qb]
T i sabotuso i paske shakate e trasha :rolleyes: , prandaj mos na ver faj se s'e kapem ne.
fakti qe s'njihemi ne realitet, eshte nje arsye me shume per te treguar respekt dhe kujdes kur i drejtohesh dikujt qe s'te njeh.
Dhe boll e fryve veten aty tek fjalia e parafundit.
Leri te tjeret te flasin per ty.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ASHLEY:
[qb] /pf/images/graemlins/blush.gif
kujt t'ja jap autografin mi? ne rruge po, ma kerkojne te gjithe e cirren pas meje, po ktu ne AF, s'kane fillu akoma :devil: [/qb]
epo gur gur behen dy gure, oops dmth I mean gure gure behet kalaja /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ci du dy guret un, kalane e kam maru :devil:
atehere autografet po i maj per vete /pf/images/graemlins/tongue.gif

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SkErDi:
[qb] Aragornit i takon, mire thote Ashley. :thumbsup: Por po nuk qe Aragorni jam une !!! :smash: :smash: [/qb]
Po nuk thone kot trimi mire me shoke shume :wink: :thumbsup: