I love new york
Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?
ca ke mo qe mi rrotullon syte ashtu
ca ke mo qe mi rrotullon syte ashtu

po sa her te kam thene mos e nxirr koken si rosak qe une po te mbroj!!!!Fillimisht postuar nga ASHLEY:
[qb] :smash: edhe Bisou-se se s'me ka mbrojt hic /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
hahahaha e forte kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif , Ja kupaskemi dhe nje avokat :angel:Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Fillimisht postuar nga Sabotuesi:
....................
Ops kjo qeka Miss Inteligjenca vetevetiu
....................
Kjo ishte fjalia e vetme e zgjuar qe ke thene deri me sot...
.......................
me qe ra fjala per te varme,nuk eshte qe te foli ndonje ty...
.......................
You wish :devil:
......................
Pastaj nje person i edukuar ne menyren e duhur ne familje... din vete sesi te sillet... Me pak fjale dukesh qe qeke nga ato te pulave...
......................
Kete ia paske gjetur shume mire vetes, por une do shtoja qe pulat ishin zgjedhja jote, se asnje prind nuk te ul aq poshte :idea:
......................
Ps: Merr leje here tjeter para se te flasesh
......................
Ajo lejen e ka ne xhep, por ti kujdes tenden se po te skadon... [/qb]
Sabotuesi, ne jemi te gjithe shume mikprites ketu, po ti me ofendove i pari, duke vene ne dyshim inteligjencen time, pa me njohur fare.Fillimisht postuar nga Sabotuesi:
[qb] O Ashley ska nevoje te te mbroje njeri se skam asgje personale me ty moj /pf/images/graemlins/wink.gif , une erdha thjesht me bo pak gallate... Sidoqofte e shoh qe sja vleka te humb kohen ketu... Hajt shnet
Ps: O ti goca me Qershi te Goja, Helena ta thone ermin... Qeke me te vertete njeriper se mbari, nuk e pereve koken e turkut kot me kot /pf/images/graemlins/laugh.gif , kurse Aragani, merrka flake me vrap sikur ti kishte kafshuar Qeni bishtin :lol: ...
Po te me njihje ne realitet o Helena, atehere do e kuptoje perse nuk humb kohe ketu tek Forumi, dhe pse jam regjistruar me kaq vonese...
THNX per mikepritjen e Forumit . Hajt Bye [/qb]
T i sabotuso i paske shakate e trashaFillimisht postuar nga Sabotuesi:
[qb] O Ashley ska nevoje te te mbroje njeri se skam asgje personale me ty moj /pf/images/graemlins/wink.gif , une erdha thjesht me bo pak gallate... Sidoqofte e shoh qe sja vleka te humb kohen ketu... Hajt shnet
Ps: O ti goca me Qershi te Goja, Helena ta thone ermin... Qeke me te vertete njeriper se mbari, nuk e pereve koken e turkut kot me kot /pf/images/graemlins/laugh.gif , kurse Aragani, merrka flake me vrap sikur ti kishte kafshuar Qeni bishtin :lol: ...
Po te me njihje ne realitet o Helena, atehere do e kuptoje perse nuk humb kohe ketu tek Forumi, dhe pse jam regjistruar me kaq vonese...
THNX per mikepritjen e Forumit . Hajt Bye [/qb]
epo gur gur behen dy gure, oops dmth I mean gure gure behet kalaja /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ASHLEY:
[qb] /pf/images/graemlins/blush.gif
kujt t'ja jap autografin mi? ne rruge po, ma kerkojne te gjithe e cirren pas meje, po ktu ne AF, s'kane fillu akoma :devil: [/qb]
Po nuk thone kot trimi mire me shoke shume :wink: :thumbsup:Fillimisht postuar nga SkErDi:
[qb] Aragornit i takon, mire thote Ashley. :thumbsup: Por po nuk qe Aragorni jam une !!! :smash: :smash: [/qb]