Lene lene se bo ftohte tani /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Kujt i thua Odhise ti more :smash:
Se po plas kot lufte me shpata ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ne pergjithesi pas asaj qe thu ti pihet i cigare, ti na paske hy ne AFFillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Dje ne San Valentino :
Nisemi per te nje disko , shohim nje rradhe . Te gjithe shoket e mi kishin te dashurat dhe asnjue klysh nuk kishte marr noi kusherire per mua , sidoqofte sme la bodigardi me hy pa partnere , hap syte prapa shoh 3 goca, ja bej njeres do behesh e dashura ime sa te hyjme brenda ndahemi.
Mire qe pranoi ,por u be dhe brenda e dashura ime deri para 1 ore me shoqeroi dhe te shpia /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Qe sot e tutje do shkoj ne Berlin per San Valentine /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Te keqen une s'merrem me grimca /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Taksirat e ke t'i mbledhesh copat :book: :devil: [/qb]
Sa i holle qe je :lol: ,e the vete lepurush,por jo lepuroshe :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Eeeee, ty nje cope te del e te tepron
Kap nje cope te madhe dhe je ne rregull /pf/images/graemlins/tongue.gif
Pastaj, ku ka lepurush qe s'merret me grimca :tipsy: :devil: [/qb]
Rrofte AF, Oragano /pf/images/graemlins/laugh.gif , pa frike se nuk e kemi per here te pare keto gjera /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb]Ne pergjithesi pas asaj qe thu ti pihet i cigare, ti na paske hy ne AFFillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Dje ne San Valentino :
Nisemi per te nje disko , shohim nje rradhe . Te gjithe shoket e mi kishin te dashurat dhe asnjue klysh nuk kishte marr noi kusherire per mua , sidoqofte sme la bodigardi me hy pa partnere , hap syte prapa shoh 3 goca, ja bej njeres do behesh e dashura ime sa te hyjme brenda ndahemi.
Mire qe pranoi ,por u be dhe brenda e dashura ime deri para 1 ore me shoqeroi dhe te shpia /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Qe sot e tutje do shkoj ne Berlin per San Valentine /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb][/qb]
Jo nuk kam te bej fare me ate dege, por kur kam qene i vogel kam lexuar shume mbi reagimet "kafsherore" /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :tipsy:Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Ti e di me mire se ndoshta studion per psikologji /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po te kishe thene te kunderten, atehere po do me kishe trembur /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]Rrofte AF, Oragano , pa frike se nuk e kemi per here te pare keto gjera [/qb]Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb]Ne pergjithesi pas asaj qe thu ti pihet i cigare, ti na paske hy ne AFFillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Dje ne San Valentino
Mire qe pranoi ,por u be dhe brenda e dashura ime deri para 1 ore me shoqeroi dhe te shpia .
Qe sot e tutje do shkoj ne Berlin per San Valentine [/qb][/qb]
Dukesh,dukesh :lol:Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb]Jo nuk kam te bej fare me ate dege, por kur kam qene i vogel kam lexuar shume mbi reagimet "kafsherore" /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Ti e di me mire se ndoshta studion per psikologji /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]