CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

samanta

Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

Se mos e ka dhe te thyer /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Taksirat e ke t'i mbledhesh copat :book: :devil:

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Kujt i thua Odhise ti more :smash:
Se po plas kot lufte me shpata ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Lene lene se bo ftohte tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

jo jo ku te vishet ai Aragorno, po ato me kamera nga ana tjeter e internetit qe ka pagu paret Robo :devil:

no_way_TuTo

Primus registratum

Dje ne San Valentino :
Nisemi per te nje disko , shohim nje rradhe . Te gjithe shoket e mi kishin te dashurat dhe asnjue klysh nuk kishte marr noi kusherire per mua :mad: , sidoqofte sme la bodigardi me hy pa partnere , hap syte prapa shoh 3 goca /pf/images/graemlins/laugh.gif , :idea: ja bej njeres do behesh e dashura ime sa te hyjme brenda ndahemi /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Mire qe pranoi ,por u be dhe brenda e dashura ime deri para 1 ore me shoqeroi dhe te shpia /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Qe sot e tutje do shkoj ne Berlin per San Valentine /pf/images/graemlins/wink.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Oragano (Odisea) ,ca thuhet ketu mo : Shpata jote qeka a thyer dhe e vyshkur /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Shpata ime shkelqen dhe naten,sa e zhyta te gropa gelqeres dhe eshte bo e bardhe :smash:

ODISEA

Primus registratum

Niedlich, lexo mire se emri im s'eshte ORAGANO :smash: dhe mos ngaterro gjonat, se shpata ime vertete u thy, por ma ngjiti Samantha /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ne gelqere vetem likoja e shalqirit futet :devil:

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Dje ne San Valentino :
Nisemi per te nje disko , shohim nje rradhe . Te gjithe shoket e mi kishin te dashurat dhe asnjue klysh nuk kishte marr noi kusherire per mua , sidoqofte sme la bodigardi me hy pa partnere , hap syte prapa shoh 3 goca, ja bej njeres do behesh e dashura ime sa te hyjme brenda ndahemi.
Mire qe pranoi ,por u be dhe brenda e dashura ime deri para 1 ore me shoqeroi dhe te shpia /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Qe sot e tutje do shkoj ne Berlin per San Valentine /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ne pergjithesi pas asaj qe thu ti pihet i cigare, ti na paske hy ne AF :rolleyes:

samanta

Primus registratum

[qb] Taksirat e ke t'i mbledhesh copat :book: :devil: [/qb]
Te keqen une s'merrem me grimca /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

ODISEA

Primus registratum

Eeeee, ty nje cope te del e te tepron :devil:
Kap nje cope te madhe dhe je ne rregull /pf/images/graemlins/tongue.gif
Pastaj, ku ka lepurush qe s'merret me grimca :tipsy: :devil: :rockband: :rockband: :book:

samanta

Primus registratum

[qb] Eeeee, ty nje cope te del e te tepron
Kap nje cope te madhe dhe je ne rregull /pf/images/graemlins/tongue.gif
Pastaj, ku ka lepurush qe s'merret me grimca :tipsy: :devil: [/qb]
Sa i holle qe je :lol: ,e the vete lepurush,por jo lepuroshe :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

E shoh une se ku te rreh tyyyyy... :idea:
Paske mungese dialogu /pf/images/graemlins/tongue.gif

samanta

Primus registratum

Ti e di me mire se ndoshta studion per psikologji /pf/images/graemlins/tongue.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb]
[qb] Dje ne San Valentino :
Nisemi per te nje disko , shohim nje rradhe . Te gjithe shoket e mi kishin te dashurat dhe asnjue klysh nuk kishte marr noi kusherire per mua , sidoqofte sme la bodigardi me hy pa partnere , hap syte prapa shoh 3 goca, ja bej njeres do behesh e dashura ime sa te hyjme brenda ndahemi.

Qe sot e tutje do shkoj ne Berlin per San Valentine /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ne pergjithesi pas asaj qe thu ti pihet i cigare, ti na paske hy ne AF :rolleyes: [/qb]
Rrofte AF, Oragano /pf/images/graemlins/laugh.gif , pa frike se nuk e kemi per here te pare keto gjera /pf/images/graemlins/wink.gif

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Ti e di me mire se ndoshta studion per psikologji /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Jo nuk kam te bej fare me ate dege, por kur kam qene i vogel kam lexuar shume mbi reagimet "kafsherore" /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :tipsy:

ODISEA

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb] Dje ne San Valentino
Mire qe pranoi ,por u be dhe brenda e dashura ime deri para 1 ore me shoqeroi dhe te shpia .

Qe sot e tutje do shkoj ne Berlin per San Valentine [/qb]
Ne pergjithesi pas asaj qe thu ti pihet i cigare, ti na paske hy ne AF :rolleyes: [/qb]
Rrofte AF, Oragano , pa frike se nuk e kemi per here te pare keto gjera [/qb]
Po te kishe thene te kunderten, atehere po do me kishe trembur /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Ti e di me mire se ndoshta studion per psikologji /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Jo nuk kam te bej fare me ate dege, por kur kam qene i vogel kam lexuar shume mbi reagimet "kafsherore" /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :tipsy: [/qb]
Dukesh,dukesh :lol:

I love new york

Primus registratum

na myten pytjet retorike knej :idea: :tipsy:
jep e merr e jep e merr, gerri-verri, gixhi-mixhi etj etj /pf/images/graemlins/laugh.gif