CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

nela_kristi

Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
[qb] kristina, ke spiunuar ndonjehere te edukatorja nje shokun/shoqen tende :rolleyes: per dicka te "keqe" qe ka bere [/qb]
i sa i keq ti por kjo squhet mistrecesi por ligesi :smash: une se kam bere ndonjhere kete po ti e ke bere e? :devil: [/qb]
une te spiunoja eee :eek: jooooo asiher :angel:

p.s. mistrecesi :confused: :lol: [/qb]
aha ste besoj jo... :wink:

Florus

Forumium maestatis

e mi se vetem 1 here kam spiunuar nje shoqen time kur po kopjonte /pf/images/graemlins/tongue.gif po me erdhi inat se e mbante veten per nxenese te mire :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

[qb] e mi se vetem 1 here kam spiunuar nje shoqen time kur po kopjonte /pf/images/graemlins/tongue.gif po me erdhi inat se e mbante veten per nxenese te mire :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
iiiiiiiiiiiiiiii sa i keq :mad: ua pse sthua ti ..t isha une si ajo do te punoja te njemije e njetat :smash:

Florus

Forumium maestatis

Ti kujton se ajo nuk m'i punoi te 1001 /pf/images/graemlins/frown.gif :smash: po pastaj u pajtuam se me spiunoi dhe ajo mua dhe kshu qe u lame bashke :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

[qb] Ti kujton se ajo nuk m'i punoi te 1001 /pf/images/graemlins/frown.gif :smash: po pastaj u pajtuam se me spiunoi dhe ajo mua dhe kshu qe u lame bashke :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
that's justice :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

kemi shkuar nje here me klasen ne ishull te lezhes dhe shkuam dhe ne plazh, natyrisht.
futemi nja 20 veta, cuna goca ne det, dhe u nisem per tek trampolina. une beja sikur nuk dija not dhe mbahesha ke supet e dy cunave te klases :devil: arritem tek trampolina, u shlodhem pak e duhej te ktheheshim, se dhe po sharronim per te ngrene... nisemi per tkhim, ata te shkretet ishin te lodhur, e une s'po duroja dot, me not bretkoce :lol: e ja futa me not dhe arrita e para /pf/images/graemlins/laugh.gif
por pasdite, morem nje varke qe i jepej si biciklete. arritem thelle ne det dhe kta te poshtrit, per te lare hakun, me hodhen ne det /pf/images/graemlins/tongue.gif . po s'me lane gjate se une si shkop qe kam qene, i tremba. menduan se do mbytesha e do mbetesha aty /pf/images/graemlins/laugh.gif
ka pas dhe nji te forte, sepse kur po notonim, nje nga cunat, ne mes te detit, tha : hajd o vlla dalim, se u bome qulle ne djerse :lol: ngaqe shkuam shume larg

eros111

Primus registratum

une mbaj mend qe me kusheririn kishim rradhen per te paguar italishten, po nuk e mbaj mend se cfare pati dhe nuk ia dhame zyshes...tu ik per shpi i beme leket akullore bounty (sapo kishin dale)...dukej e bukur kshu nga jashte, leter blu, qe shkelqen, ku kishim pare nojhere /pf/images/graemlins/laugh.gif
spo jua them vazhdimin se merret vesh vete...me ca fraktura per ca jave /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

shi ky, "scarface" /pf/images/graemlins/laugh.gif
bemat e tua i kemi pare dhe neper filma :devil:

ladouce2005

Primus registratum

ik o ti shoku belulit se sa here vjen, nji rresht shkrun :tipsy: :smash:
ne po, ja shtuam famen belulit duke treguar dicka /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

ehhhhhhh Douce c'me kujtove ca gallata me ate ishullin e Lezhes ti

une kam ca kujtime me te pickume mushkonjash ne Divjake, duke u thekur ne diell e duke notu neper laguna e tu ndez zjarr ne pyll neve.
Apo nuk e kisha dhe ate ex -in me vete (AK)e ke parasysh per ke them /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:
mbas gjithe ketyre gallatave gjate dites, ne darke motra jote te shohi kembet nga fillimi deri ke themra mbushur me fulltake mushkonjash sikur me kishte kafshu naj alien me dhembe hekuri, nuk haeshin as per mushkonja /pf/images/graemlins/laugh.gif

ehhhhhhhh sa gjakomel qe jam mor amani :tipsy:

ladouce2005

Primus registratum

dhe una kam pas shku shume ne divjake, vite me radhe per nga nji muaj :wub:
kam ngacmu njehere nje fole bletesh qe me jane sul, e qe atehere me ka ngel nji vesh me i madh se tjetri :lol:

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: :smash:
kalamo i keq ke qene edhe ti per Zotin, shyqyr qe te ka "rregullu" icik :wub: /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Nuk e kisha vene re kete temen,e lezetshme!Me keni kujtu shume caste te feminise teme,duke fillu prej kopshtit e deri tek aventurat neper eskursione me klase...

Une per vedi kam kene per pike te pikes (shkodranet ketu e marrin vesh ca den me thane) ,s kam lane kurr dy gure bashke
Shenjat i kam hala,nje te çame ngjite me bishtin e synit: e kam vra ne nje tel(cope e hekur apo ku di une ca ishte) edhe tesh me ka mbete si grope.Me asht ba kshu sepse me ka ndodhe te perplasem tek cepi i tovolines se bukes ne te njejtin vend ,dmth dy here.Kjo ndodh sepse une kur ulem ne karrige s di me e lane karrigen te mbeshtetun pertoke me 4 kame po vetem me dy:tana karriget ne shpi teme lekunden ....
Me kujtohet kur lushim me top ne fund te rrugices...me kujtohet kur topi na bite pertej murit rrethues te oborrit te nje prej komshijeve.Atij te shkretit i kishte ardhe ne maje te hundes tu ndigju perdite te bertitunat e femijeve te pexherja edhe kur na bite topi ne oborr te tij s na e jepte hic,po merrte nje thike e na e çate topin ne dysh.Mandej ia morem doren..fillum tu hi tinzash ne oborr te tij,lehte pa na ndigju ai kojshia.Une isha vullnetarja numer 1 me kapercy murin.
Me kujtohet kur hynim tinzash neper oborret e te tjereve me vjede kumlla,rrush ose fiq..
Me kujtohet kur lushim rrasavije(kshu i kena thane ne ,asht ajo loja me nje rrase edhe me disa vija te vizatume me shkums),apo lushim me konop,ose hapa-dollapa (ne gjuhe letrare i thone kukafshehatasi),apo top e tjegull,top e grope,rezervash,luftsash,ngjyrash,kukllash,shpijash,mandej fillume me lujte me letra cimcakezash,etj etj
Mandej une e kam kene shume e levisshme,merresha me si tip gjimnastike,arrisha te basha levizje te tipit jo ura ,jo sperkata,dmth isha shume elastike.Nuk e di a e ka provu kush te hipe ne dy anet e deres(me te dyja kamte te anet e murit)..shpesh me therrisnin "Majmun"!Sa qejf kam pase.Mami:"Ulu maj se po then kryt!Itesh kena ly edhe murin" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nje here provova me kerkcy me te dyja kamte ne mur,dmth me i vu kamte ne mur njena mas tjetres ne menyre shume te shpejte saqe per nje interval teper teper te shkurte kuptohet te rrija e pambeshtetun ne toke.Ia arrita qellimit por ne fund rashe keq dhe shtypa kaviljen,nje jave ne shtrat pa mujte me leviz hic..shyqyr qe ishte vere edhe s kisha me shku ne shkolle....O zot cfare dhimbjesh!Mandje kush e ndigjote mamin ,ne vend qe te perkedhelte apo dicka te tille me thoshte:"Mireboll e ke!" Mu mu coshin nervat... :mad: Po kjo s me pengote aspak me shejtanlleqet.....

ladouce2005

Primus registratum

:lol: suami me shkrive
une e kam pas bere ate tek anet e dyerve dhe vertikalen (ajo qe te vrau kaviljen)
madje vertikalen e bej akoma, se me ngre moralin kur jam e merzitur :lol:
une kam pas shku shume ne Shkoder, se babin e kam prej andej, por me gjate rrija ne Dobrac, se kishin shume fmi ata kusherinjte. jemi ngjit neper peme e kemi lujt neper fusha me misra jemi shkep.
asaj lojes me rrasa e vija me shkumes, i themi petash ne kalamjt e tjere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga La Douce
asaj lojes me rrasa e vija me shkumes, i themi petash ne kalamjt e tjere

Petash??? :eek: Ahh,prandaj se merrja vesh ca ishte kjo loje kur e permendi me lart njena nga vajzat!Po mendoja :"Keta nga Shqiperia e mesme e poshte kane ma shume lojna se neve ne Shkoder" :mad: dhe po me brente zilia! /pf/images/graemlins/laugh.gif

eros111

Primus registratum

jo mi jo po leje cfare thote ajo se jane dy lojra te ndryshme petash dhe rasash...se kam pas lujt kur kam qene i vogeeeel /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
zili te kesh sa te plasesh /pf/images/graemlins/laugh.gif