CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

ladouce2005

Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

najso me shkrive fare ti mua :lol:
vallaj ne ishim 18-20 vjec kur pame banane per here te pare :shrug:
une si kam pas qef asnjehere dhe robt habiteshin, se konsiderohej si gjo e rralle. kiwi po, kam pas ngordh i cik e vazhdoj ti haj shume...
me e bukra ishte kur dolen ananaset per here te pare tek tregu dhe s;dinim si qeroheshin :lol:

I love new york

Primus registratum

e e ti, mistrec, nuk po tallem :smash: :tipsy:

by the way sa kohe ke ti qe ke ik nga shqiperia kallare

I love new york

Primus registratum

14 muj apo 14 vjet :eek: :eek: :eek:
mos rrej maximumi qe mund te kesh eshte 12-13 vjet nqs flasim me vite, mos rrej kot :tipsy:

sweet eda

Primus registratum

eh me llafet e kollares nuk shkoj as deri ke korridori!!!

hot

Hotgirl

13 vjet do ket /pf/images/graemlins/laugh.gif anej ka viti tjater po i bani 14..
se ne asokohe te kpusshin koken si t'zogut /pf/images/graemlins/laugh.gif

ne una nuku flas mo per ca kam ba,se juve mhudheni nqaf /pf/images/graemlins/blush.gif :mad:

Guest

ka qene spiun kykollarja ne e moren ne amerike perpara ata te CIA-s

shote si je sot ?

ps.pacim :wave:

Le_Routard

Forumium maestatis

pse mos themi ma mire jo mistreclleqet qe kemi bere se kshu shkruajm me pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] ka qene spiun kykollarja ne e moren ne amerike perpara ata te CIA-s

shote si je sot ?

ps.pacim :wave: [/qb]
si me grip jam :shrug:
ti ku je,hec iher online,apo je tuj msu?
ckam van ca asolloj bigudina mkok,se po du me ba kacarrela,jam bo mu si teto ollga teshti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

shoteeeeeeeeeeeeeeee akoma vashdon te behs mistreclleqe ti e leqe harrova une e vogle je tija akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Une eh . Sme dalin Fletet ti shkruaj T gjitha Budallalleqet qe kom bo ...

ladouce2005

Primus registratum

tedo po ktu i kemi fletet me bollek e pa leke, keshtu qe na trego ca gjera se na behet qejfi /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

Si po ju thojsha ca dite me pare une kam pas vujt shume nga spiunazhi gocave...aty rreth moshes 9 vjec kam nje kujtim...nje dite ne klase duke folur me mesuesen (ne privat) vjen nje shoqe klases dhe i thote zyshes: iiii msuse FloBo ka dashnore "Filanen" :mad: une direkt u bona spec i kuq...po zysha (me te cilen e kisha mire) i tha qe lene at muhabet se une e njof FloBon, s'eshte ashu cuni /pf/images/graemlins/wink.gif un pohova direkt :angel: Mbaroj mesimi po ca ka heq ajo goca se... :smash: e mban mend edhe sot e kesaj dite /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qe te vogla spiune kto gocat pupupu

sweet eda

Primus registratum

eh ca kam kujtu dje douce, me ca miqte e mij, kur ishim te vegjel edhe na mbyllte mami ne banjo se bonim gabime, une kam qene ekzemplar per te bere gabimet me te poshtra ne banjo, mbaj mend qe atehere banjot me legeva e kova me uje, ene une, derdha kusine, me uje, e ktheva mbrapsht edhe i bija duke bo zhurme, boja a s'boja muzike, me B** e kusise, edhe mami me babin qe wonder se nga vinte kjo zhurme, ndersa nje here tjeter, i vura flaken dushit, e mban mend duhet me vajgur? gjoja do u laja, se me kishte fut mami ne banjo se isha bere zhul i gjalle, dhe me tha, mos prek gje me dore, edhe une qe i hodha vajgur dushit i vura shkrepsen edhe dogja me floke e qerpike, e vetulla, mami duke u alarmuar, u bona e shemtut atehere se ngaqe u dogja i preva balluket deri ne rreze.
ndersa nje here tjeter, e nxorra furnelen ne dritare, dhe i vura zjarrin duke lajmeru shoqet qe te vinin te me"ndihmonin " gjoja. lere lere, se kur i kemi kujtuar mbreme, me lot kemi qeshur, na dhimbte stomaku nga te qeshmet

ladouce2005

Primus registratum

me fillu me gallatat e shkolles, nuk mbaroj une...
sa m'ka marre malli :wub:
une isha ne vit te pare kur filluan mitingjet, greva e urise, etj etj dhe ka qene periudhe e ndritur per ne kalamjte qe se kishim idene ca po ndodhte /pf/images/graemlins/laugh.gif 14 vjec mo...