C'fare mendoni per martesat per letra????????

RAUL

Primus registratum
Re: C'fare mendoni per martesat per letra????????

edhe ketu s'me le rehat ti? /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
po si nuk ekzistojn kta gjera moj goc,nga halli e kan.. ti te shikosh cunat shqiptar me plaka te vjetra ketu ne uk,te iken truri. /pf/images/graemlins/frown.gif

Garuzhda

Primus registratum

Pershendetje !!!
Ti meqe nuk e dike se akoma ekzistojne keta gjera , do me thuash pak si i ke bere letrat ne Angli??? duke thene qe je vajze e mire apo qe je familje e vjeter, dhe qe ke pus te shpija /pf/images/graemlins/smile.gif
sigurisht qe jo ma merr menja ke gjete ndonje rrene me te pershtatshme duke then qe je kosovare apo qe je e persekutuar etj etj qe ti i di me mire vete . Tung pra meqe je rregjistruar si kosovare.

Elvin

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Garuzhda:
[qb] Pershendetje !!!
Ti meqe nuk e dike se akoma ekzistojne keta gjera , do me thuash pak si i ke bere letrat ne Angli??? duke thene qe je vajze e mire apo qe je familje e vjeter, dhe qe ke pus te shpija /pf/images/graemlins/smile.gif
sigurisht qe jo ma merr menja ke gjete ndonje rrene me te pershtatshme duke then qe je kosovare apo qe je e persekutuar etj etj qe ti i di me mire vete . Tung pra meqe je rregjistruar si kosovare. [/qb]

Alba Palushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] edhe ketu s'me le rehat ti? /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
po si nuk ekzistojn kta gjera moj goc,nga halli e kan.. ti te shikosh cunat shqiptar me plaka te vjetra ketu ne uk,te iken truri. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Mire te pakten qe merrkan plaka se ban vaki e vdesin e marrin edhe letrat edhe paret /pf/images/graemlins/smile.gif

Alba Palushi

Primus registratum

Per mendimin tim eshte biznes
pasi me kane thene qe ne gjermani apo zvicer Martohen vetem ne letra (i paguajne ato letra "mire",dhe me duket qe duhet edhe te bashkjetojne pasi ne te kundert nuk marrin shtetesi.(me sa kam degjuar)
Ju pyetni a eshte e drejte?- mua me duket se ajo menyre eshte burgim me "arrest shtepie"
Manej na vjen cudi njerezit po bajne gjithcka per te marre dokumenta,po nderrojne fene ,emrin ngjyren,kombesine ju thoni me marre gruan per letra une nuk baj cudi pasi shoh qe po e japin "gruan"(moralin familjar) per letra.

Garuzhda

Primus registratum

Pershendetje!!
E vertete kur thu se njerezit po bejne gjithçka thjeshte te arrijne te marrin letrat, arrijne deri ne ate pike qe pronari i gruse, i nje shqiptari nga fieri , i kishte ble makine, biles ai u krenonte duke thene qe ma do pronari gruan fort:)
nje tjeter thot e kam jetesen mire se me punon gruaja te nje prift:) dhe eshte shume zemer mire , na i ka ba tanve dokumentat:)

Guest

Hm! me vjen keq per djemte qe nuk po munden ti marrin dokumentat ne menyra tjera . Gjithshtu me vjen keq per djemt qe ndollen ne USA mbasi edhe emigracioni po merr masa te rrepta dhe po i ndjek me shume se kurre martesat qe po behen vetem per te fituar dokumentat. Une jam e martuar dhe bashkeshortin e kam nga Shqiperia banoj ne NY. Po sikur te kisha qene ne shqiperi dhe i fejuari im te ishte ne Usa apo ndonje vend tjeter dhe i martuar me plake apo me nje te re ,nuk do ta kisha lejuar vetes nje bashkim me te.Kam degjuar shume nga keto historira mbasi vajzat po presin ne shqiperi me vite te tera per bashkimin e tyre me te fejuarin apo bashkshortin , dhe u mplaken me genjeshtra nja djemte ne mergim. Ju djem O qendorni te martuar ne vendet ku ju mergoni ose mos merrni ne qafe vajzat e reja ne Shqiperi.

Guest

djali shkodran; pyt nje qind vet e ban si te dish vet,kjo bote asht luft rrezisimit,edhe me dhem edhe me djek,te uroj fat ne jet.

Leshatani

Primus registratum

Une mendoj se jane 4 aresye qe njerezit martohen.

1.- per shkak te tradites,eshte tradite qe mashkulli ta kete nje grua, apo femra ta kete nje burre dhe te lindin femij, keshtu ka qene me mija-mija vite.
2.- per shkak te vetmise, vetmia e detyron individin te martohet.
3.- interesi, njeri eshte i varfer tjetri i pasur, apo per shkak te "letrave", interesat ketu mund te jene te ndryshme.
4.- numri me i vogel i martesave behet per shkak te dashurise.

Guest

Une mendoj se ti duhet te besh c'fare eshte e mire per ty. Une u martova jo per letra dhe perfundova pa letra dhe te rris femije vete. Jeta nuk eshte gjithmone "fear"

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une mendoj se ashtu si edhe pyetja, martesat per letra te bejne me letra...kaq

Guest

tung une mendoj per martes kud qe tejet apo ne nekatund a po ne qytet a po ne shtete te jashtme nuk esht pytja per letra veq me kan e lumtur me burr kurgju tjeter une jam e martuar po jam shum e lumtur edhe jam e martuar ne shtetet e jashtme sdon me than [ndaluar] jam martua per letra po jamm shummmmmmm e lumtur.

Guest

tung ju pershendes deshta me ju than [ndaluar] jamm e martuar ne shtetet e jashtme. se kum marr burrin per letra por e kum marr qe e dua shumm dhem me don shumm dhe tash kemi krijuar familje me ta dhe jamm shumm e lummtur tungggggggggg

pppppaa

Primus registratum

Epo ty ta bofte zoti bakllava jeten ishallah, e qofshi t'lumtur, ene ishllah nji stan kalamoj e harmoni e dashuri me ate burrin nga shtetet e jashtme... Bismilah ishallah e heres tjeter me ndonji nga shtetet e mrencme. Hajt per hajer...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej o shoqe ...po meqe je martu ne shume shtete na e hidh nji burr neve knej nga forumi te behemi edhe ne me letra te jashtme dhe te jetojme shuuuum shuuum te luuuumtur te gjitheee jashte shtetit...tung e tu ngjate...

pppppaa

Primus registratum

Ene se mos harroj ti moj shoqe... Dhe aty ku ke shku nuse, goja mjalte e ta dush vjehrren si nanen tate e ta respektosh se i ka bo koken atij xhanan djali qe ke n'krah. T'ja nigjosh t'gjitha llafet ene gjuha shkurter. Se ashtu neron veten tate, gjithe prindrit q'i ke, neron fisin ne shoqnin... Hajt t'meft i gjate..

Princesha

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif

per pak me nderrove menje me t'cu per shkus poster /pf/images/graemlins/laugh.gif