C'fare mendoni per martesat per letra????????

stellina

Primus registratum
Re: C'fare mendoni per martesat per letra????????

Fillimisht postuar nga Garuzhda:
[qb] Te them te drejten samanta, nganjehere per te realizuar qellimet çmimi qe duhet paguar eshte shume i larte, por ne te vertete arrin ta kuptosh vetem atehere kur duhet te besh zgjedhjen. Une jam ne nje pike te tille, letrat i mora , tani si t'ja bej? me ate vajzen nuk jetoj me por gjithsesi me duhet edhe pak kohe te ndahem plotesisht.
Si thua ti ne rast se nje vajze ndien diçka per mua do arrinte te me kuptonte dhe te me jepte edhe pak kohe????? [/qb]
Cdo gja ka kohen e vet...pastaj nqs nje vajze nuk te pret dmth qe ste don me taman,kshq hap syt e gjej nje tjeter. :wink:

Garuzhda

Primus registratum

Do ta kem parasysh.
Por nganjehere nuk eshte e lehte, se po te ishte ashtu atehere do ishim makina dhe jo njerezor...
Kjo do thote qe kalimi nga nje situate ne tjetren nuk eshte pa pasoja, por gjithsesi jo te gjithe gjerat e keqia vijne per te bere vetem keq.........

stela thika

Primus registratum

[qb] Te them te drejten samanta, nganjehere per te realizuar qellimet çmimi qe duhet paguar eshte shume i larte, por ne te vertete arrin ta kuptosh vetem atehere kur duhet te besh zgjedhjen. Une jam ne nje pike te tille, letrat i mora , tani si t'ja bej? me ate vajzen nuk jetoj me por gjithsesi me duhet edhe pak kohe te ndahem plotesisht.
Si thua ti ne rast se nje vajze ndien diçka per mua do arrinte te me kuptonte dhe te me jepte edhe pak kohe????? [/qb]
besoj qe, cdo gje varet nga rrethanat qe ndodhesh ose ndodheni. kjo situata jote eshte pak e vecante besoj dhe me sa duket e ke kuptuar qe vendimi qe ke marre nuk ka qene dhe aq i "drejte". nejse, se nuk dua te gjykoj njerezit per gjerat qe bejne, gjihtsecili eshte i zoti te beje zgjedhjet e veta ashtu sic e mendon me mire per te.
tani, persa i perket kesaj fjalise tende te fundit, varet se sa i sinqerte mund te kesh qene ose je me kete vajzen. kjo situata jote besoj e ka kapur goxha ne befasi vajzen, e cila mund te ndodhet ne nje situate paksa konfuze. ndoshta vajza ka nevoje per pak kohe, varet nga ndjenjat qe ka per ty, sa te forta keto ndjenja jane etj. ne jete njeriu kalon dhe momente te veshtira, te cilat te mesojne qe duhet te mendosh per veten ne radhe te pare. dhe ky nuk eshte egoizem. mundohu dhe ti ta kuptosh vajzen. pastaj koha do e tregoje. se sono rose, fiorirano!!

gjergji

Primus registratum

What's up ya all

O garuzhda kur thu qe je martu per letra ,a ashte ngaqe ashte e shemtume apo ngaqe ashte e huaj??
Nuk shof ndonje gja te keqe me u martu me te huaja , sa per shqipetaret i kane mbush dritat e kuqe ne te tane europen.A jane ma te mira aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????? shqiptaret e kam fjalen

stela thika

Primus registratum

Fillimisht postuar nga empire:
[qb] What's up ya all

O garuzhda kur thu qe je martu per letra ,a ashte ngaqe ashte e shemtume apo ngaqe ashte e huaj??
Nuk shof ndonje gja te keqe me u martu me te huaja , sa per shqipetaret i kane mbush dritat e kuqe ne te tane europen.A jane ma te mira aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????? shqiptaret e kam fjalen [/qb]
si duket me profesionin qe ben te pelqeka shume te vizitosh dritat e kuqe neper evrope!!!!!
pastaj tema nuk eshte: "cfare mendoni per martesat me te huaja", por eshte: "cfare mendoni per martesat me letra".

samanta

Primus registratum

Nese te do me te vertete do te prese,nese jo atehere do gjesh nje tjeter,por gjithsesi koha tregon cdo gje dhe s'i le vend paqartesise.Cdo e keqe e ka nje te mire. :wave:

no_way_TuTo

Primus registratum

Martesa per letra eshte krejt normale /pf/images/graemlins/laugh.gif , une nuk i shaj shume :lol: . Ka rendesi qe te mos e rrejne femren tjeter duke i thene qe te dua. Por nqs se eshte martese me pagese , mire ja bejne :devil:

samanta

Primus registratum

Na thuj ti Garuzhde si e kalon po leni fjalet e botes :rolleyes:

Garuzhda

Primus registratum

Te them te drejten , ka pak kohe qe jam shkepute nga ajo , dhe me duket se shume gjera i kam vene ne vije , e vertete paradoks, pse njeriu u dashka te beje zgjedhje te tilla?
Kur isha ne vitin e dyte te shkolles se mesme lexova nje liber te nje filozofi italian, ku thoshte ( arritja e diçkaje justifikon rrugen e zgjedhur) dhe te them te drejten une gjithmone kam qene kunder, po ja qe fati beri qe pikrisht une ta bej nje gje te tille.

gjergji

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bambina:
si duket me profesionin qe ben te pelqeka shume te vizitosh dritat e kuqe neper evrope!!!!!
pastaj tema nuk eshte: "cfare mendoni per martesat me te huaja", por eshte: "cfare mendoni per martesat me letra".

Ne kjofte se ka letra ashte e huaj ne radhe te pare , ne rradhe te dyte statistikat moj ta marrsha se nuk po e tham une po e ka marre vesht tane europa , nejse s'ka pse me te djeg ty moj

stela thika

Primus registratum

Fillimisht postuar nga empire:
[qb]
Fillimisht postuar nga bambina:

Ne kjofte se ka letra ashte e huaj ne radhe te pare , ne rradhe te dyte statistikat moj ta marrsha se nuk po e tham une po e ka marre vesht tane europa , nejse s'ka pse me te djeg ty moj [/qb]
shiko, mua nuk me djeg aspak. por nuk me pelqeu menyra se si e the, dhe prandaj e thashe. nuk me interesojne statistikat!

Princesha

Primus registratum

Garuzhda

Dmth i more dokumentat meqe qenke shkeput?

zog

Primus registratum

garuzhda e shpjegoi mire qe "qellimi justifikon mjetin", pastaj vetem ne qofte se eshte budallaqe fare ajo goca qe mos ta kuptoje qe nje te huaj s'eshte dashuria por jane pikerisht letrat qe e terheqin. nuk them qe dashuria nuk mund te linde me vone, 10 here ti japim buke nje qeni dhe do te fillojme ta duam. nga ç'kam njoft une te huajat qe martohen per ti dhene letra dikujt (ose me rob nga rruga, pra pa kurfar katandie) nuk jane shume te bukura, ose kane nje te shkuar te dyshimte, ose nuk e ndjejne veten kurre superior ne sex me partenere te races tyre, ose ku di une çfare, s'mund ti di te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif

per mendimin tim e tmershme eshte rasti kur duam te martohemi per letra, ja kemi vene kete qellim vetes dhe nuk e arrijme dot. njoh nje vajze te tille. njerez te tille pas disa vitesh perpjekje te pa frytshme harrojne te dashurojne dhe pikerisht ky fallsitet ne marredhenie i pengon ata perjetsisht te sgjidhin problemet emocionale e shoqnore. jam kurioz te di si perfundojne keta persona qe ne rradhet tona perbejne nje armate.

bebi

Primus registratum

tesh zog, qe si din te gjitha ket e kishim te qarte, por na trego dicka qe nuk e kena te qarte:
flet nga teoria apo praktika?
se po fillon me mu duk ** prakticitet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Garuzhda

Primus registratum

Po si mund te lindin dashuria, kur jane dy mentalitete te kunderta....
Eshte nje shprehje e vjeter popullore , edhe nje kafshe shtepijake duhet ta marresh nga zona jote, se perndryshe nuk do sillet mire /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Lucia

Primus registratum

Hey Garuzhda.

Me behet qejfi qe ia arrite ate qe doje, dhe te uroj t'ia ndiesh lezetin letrave te dhuruara, apo te fituara.

Kalosh mire
bye

Garuzhda

Primus registratum

Po mire letrat i mora , me ate vajzen u ndava , punet ne pergj mire jane shendeti po ashtu /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif Mirupafshim ne gusht ne Velipojo, ishalla na man kohe e mire:) /pf/images/graemlins/smile.gif

vllaznia 2001

Primus registratum

Po shume mire pse ska naj te keqe merr letrat e mandej(LO MANDI A FAN CULO) ku e merr me ja ba kshtu apo sjam edhe pa ta krejt

RAUL

Primus registratum

une jam kundra martesave per letra,por nuk mund ti fajsoj njerzit qe martohen sepse hallet,situatat e letrave te shtyn ta besh nje gjo te till.mendoni pak,eshte me mire te martohesh per letra apo te shkosh te mbash rradhen per pune tek ushtari i panjohur ose dogana..shqiperia eshte ne nje krize te madhe nga gjendja ekonomike,prandaj te gjith njerzit jon te detyruar ta bojn nje gjo te till edhe pse nuk duan. /pf/images/graemlins/frown.gif