Cfare keni veshur ne keto momente:d

abs

nuk e di...
Re: Cfare keni veshur ne keto momente:d

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]Po kur vi ne af gjithmone ne bizhame jam une :confused: :confused: :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po ndyshoje niher hajde me kemish nate, jo me ate transparenten e /pf/images/graemlins/wink.gif se t shohim zorrt, oops zemren desha me than /pf/images/graemlins/laugh.gif

Harpetari

Primus registratum

Moj qershie po nga sa afer ma ke von dylbiun ti mu mi?Ku e ke shpin ti mi zemre? M'ka marr malli per icik elbasan .
kiss kiss kiss /pf/images/graemlins/wink.gif

LEA

Primus registratum

sapo jam kthyer nga puna. mbaj veshur akoma kostumin e kuq. po me mbyt jaka.
tani do vesh nje t-shirt dhe do shkoj te perqafoj krevatin.

disku

UNI

kustum tutash adidas ngjyre portokalli...ngjyra gabelsh o me thon te drejten..

marko

Primus registratum

carape leshi, golf siloni, xhup NPVje, patallona me flete cadre, kpuc ushtarake, dhe rryp me togez me yll. Ne cante kam dhe nje mushama nga ato ngjyre roze, po aty kam dhe librat e mbeshtjelle si dhe penen e kallamarin e bojes. Canta eshte prej meshini me 1 togez te madhe dhe mbi cante kam shkruar "Modern Talking" dhe "Jugoplastika" e "17 Nentori"
Jam duke kalu anej nga Gastronomi me honger i pite me mish ose me gjize, si ta shof. Djathtas osh Faja tu shit fara luledilli qe zysha na ka thon se jan nga depot ku ka plot minj, prandaj po i hengrem(sidomos ne ore te mesimit) do helmohemi, ndersa presor Urimi eshte duke pertypur i lumtur copa letre te grisura nga Rregjistri.

tirana

Primus registratum

Ahahaha LOL Marco
Tu lexu siper mu duk vetja si dikur ke rruga Kavajes tu shku m'shkoll ke istenjishi. Paskena te njejtat shije per veshje /pf/images/graemlins/laugh.gif

marko

Primus registratum

O Majmuno, po ashu u kena pas vesh te gjith ne te shkretet, isoj se ato kishte neper dyqone dhe nuk kishim njeri me Albania ose ne ambasad ne qe te kishim xhinse.
Te gjith u vishnim isoj si shpia fmijes, po me i xhup ishte gjysma shkolles, ose me ato patallonat e qepme ke rrobaqepsi. Thuj ca te dush po ne kena le e jena rrit me rroba "tailor made"

tirana

Primus registratum

Po patallona dok gri me pensa kishte ke shkolla jote e? Po xhup gri ose te zi me ate borduren mbrapa tek shpina?

marko

Primus registratum

Patallonat me penza kon qen fantastike fare. MO te rehatshme nuk ka ne bote.(lol)
Po atletet e Durrsit i ma men?
Kan qen si at Converse Allstar, kur u bojshin me vrim ka posht se helbete lushim neper asfalte.

Diavolessa

Valoris scriptorum

po ndyshoje niher hajde me kemish nate, jo me ate transparenten e se t shohim zorrt, oops zemren desha me than

Po tash syni ben te veten :eek: Diqysh duhet me ja rrejt synin njonit. Te pakten trasperentja te jete e mile, se sostanza po me duket si e skadume /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Po tash syni ben te veten :eek: Diqysh duhet me ja rrejt synin njonit. Te pakten trasperentja te jete e mile, se sostanza po me duket si e skadume /pf/images/graemlins/laugh.gif

prandaj them un mbaj pyjamat, e mushja menjen vedit se ke shuuuuuuuume kohe me u skadu, e ai te shohi e te ndjeje transparencen e mendjes tane /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

bizhama te kuceeeeeeeeeeeeee
eve nje kordele te kuceeeee ke koka ...
eve po prif syte para komputelit

Diavolessa

Valoris scriptorum

e ai te shohi e te ndjeje transparencen e mendjes tane

Po maj zemer truni peshon nja tri kile, s'ka trasparenze hic /pf/images/graemlins/laugh.gif Mendo tru me kocka ke pa nai here /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: Qe se jam tuj dal , me qe s'jam ne bizhame:

Nje fund te gjate deri ne fund te kembes. Nje bluse te zeze me menge dy here sa krahet e mij /pf/images/graemlins/wink.gif
Cizme me take te nalte me bo demek jam e gjate. Pallton lart edhe arrivederci tra un paio d'ore /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

asgje /pf/images/graemlins/blush.gif

TEDI

Valoris scriptorum

i kmishe me katrora icik te trashe Nje T shirt Poshte . Xhinse te zeza dhe Fuoristradat e mia te zakonshme se ne kete rruge qe bej perdite Balta eshte me embel se mjalta...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]asgje /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Edhe un me Proton asgjo....Ne fakt un kisha vesh po te le Proto o xhvishu o dil jashte me tha.Jashte eshte ftofet kshuqe me mire asgje se ktu ka kalorifer edhe jorgan te trashe...

albi

Primus registratum

jo me ju, un i vesh nga koka ke kamet, edhe shum' madje, por nuk tregoj pa ardh' syzeza ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

pantallona me brimaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif nje golf bezhe, nje shall bezhe,kepuce bezhe, cante bexhe /pf/images/graemlins/smile.gif and guess what /pf/images/graemlins/smile.gif kam dhe i xhup bezhe ktu afer
/pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Iiiiiii o Briigi po mua me ke kopjuar se une kam pantallona bezhe bluze bezhe dhe kepuce kafe po meqe po u del boja anojne ne bezhe /pf/images/graemlins/laugh.gif
kurse nga brenda dhente perndia jane te bardha.

Proto nuk ma mer mendja pa asgje se nuk je vetem,mos na genje tani.

edda

Primus registratum

une sot jam veshur casual
-çizme te zeza lekure
- çorape te zeza
- fund kaf "mad's" deri ke gjuni se jam goce e nershme /pf/images/graemlins/wink.gif
- triko kafe me bordura xhins
- xhup xhins me pellush kaf
- kapele te zeze lekure dhe shall te zi leshi

vetem floket i kam ba si drane /pf/images/graemlins/frown.gif