a rrofsh ti se na le pa buke sot. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga mars:
[qb]Kete moment sa dola nga dushi :thumbsup: [/qb]
kush te tha qe do rri pa buke mo???? ja, po ha peshk tani. ma ka bere mami per merak. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga mars:
[qb]Po pse o mistrece do rrish pa buke?[/qb]
a rrofsh ti se na le pa buke sot. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga LEA22:
[/qb]
po ti dhe se do rrije pa buk dhe jo une,thashe dhe une se te preka ne ndonje pike te dobet /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga mars:
[qb]a rrofsh ti se na le pa buke sot. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga LEA22:
[/qb]
[/QB]
jo mi pse ma bon kaq shume qefin mi?pse m'vin kaq mas mides apo ma paske von synin?Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]vetem boja na nryshoka se kshu pajisjen e paskemi isoj
kushedi si duhet te dukemi bashke ne si :"gjylac me bojna"[/qb]
pffff, no coment moj bishtedredhur /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga qershia:
[qb]te kam von dylbite ene po te gjuj ka distanca mo e afert...
p.s mars ja paske hedh leas me ate punen e bizhamave,, te ngre qeleshen...he lea po ta mbajti kruaje me marsin ..8 me 2 ska llafe jo gili -vili thua ti...[/qb]
Qeke gram interesant Qershia se ato gramat qe njof un shperndahen nen toke edhe mbi toke ,jo maj ferrave megjithate tregon qe e ke vendosmerin e gramit.BRAVO QERSHIA. :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga qershia:
[qb]jam si grami une vetem perdridhem maje ferrave dhe kaq e kaq kohe vetem bime te demshme me ka nxjerr shoqeria ...[/qb]