Cfare ju ka bere te buzeqeshni sot? :)

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
@Aki dhe @Mystique
Keshtu te shoh une kur ti me behesh nje me librin :p
 

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
Nje video ,e nje vajze te vogel 4 vjece besoj se mund te ishte e cila po shikonte nje filem me dinosaurin . Teksa e shikonte ajo fytyra e saj me ato faqet roze e mbuzet e mbledhura ,me syte e mbushura me lote ngaqe dinosauri kishte humbur dhe po kerkonte mamin.
Dhe nje tjeter video te femijeve qe takonin babane e tyre mbase shume vitesh .
 

Airbourne

Papirus rex
Arbeni...KETO i DINTE me....VREMENA.


KSHU...BACIL komb.

PS...me vjen keq per prostitutat tip coole und ficki.
 

Artin

Papirus rex
Njeri në pune, që ulet në tavolinën time kur kemi pushim. Është njeri i rregullt në përgjithësi, nuk bën zhurmë, dëgjon muzikë me kufje, po edhe kur flet, flet me zë të ulët.

Ha bukë me thikë e pirun, por ka nje zakon që lëpin gishtat duke ngrënë. I lëpin majat e gishtave shumë shpesh. Nuk është se ka gjë nëpër gishta, por e ka ves.

Te vret syrin kur e shikon, por çdo njeri e ka nga një ves. Më mirë ky qe lepin gishtat, se sa disa që flasin duke bërtitur.
 
Top