Cfare eshte dashuria?

Hope

dans ton coeur
Dashuria e vertete nuk mund te shprehet, ajo vetem perjetohet, ndjehet. Sa here dikush na ka shpreh dashurine ne stilin...Oh, sa te dua!, Une nuk mund te jetoj pa ty!.. por nje ze nga brendia sikur na ka kundershtuar "Genjen!"...Nuk eshte e vertete, Nuk besoj se ai (ajo) me do! ndersa, ne anen tjeter, sa here dikush na ka qortuar, shpesh edhe nençmuar, dhe mua ai ze ne veten tone na ka folur: "Dyshoj!",
.......Shpesh e tepron, por e di se me do!

Hektor12

Locus omnem
Ka diferencë të madhe midis pëlqimit dhe dashurisë.. Nëse të pëlqen një lule e keput menjëherë, ndersa kur e do e ‘ujit’ dhe përkujdesesh për të gjithmonë..

Hektor12

Locus omnem
Nuk ke për të pasur kurrë një mundësi të dytë për të krijuar përshtypjen e parë dhe mos harro… se vetëm përshtypja e parë mund të të japë mundësinë e dytë ...

Hektor12

Locus omnem
Kur duam dikë për virtytet e tij, nuk është dicka e vecantë, por kur fillojmë ta duam për mangësitë, atëherë kjo është dashuri ...

Hektor12

Locus omnem
Shumë njerëz kalojnë ne jeten tonë, por vetem ata më të rëndësishmit arrijnë të lënë gjurmë tek ne

Hektor12

Locus omnem
Të sakrifikosh lumturinë tënde për lumturinë e një personi që dashuron, është me të vërtetë dashuria më e madhe që egziston ...

Hektor12

Locus omnem
Prandaj edhe nëse të mund FRIKA drejt SUKSESIT, ti prapë duhet të ngrihesh dhe t’i thuash ËNDRRËS tënde: “Do bëhesh pjesë e DËSHIRËS sime të realizuar

Hektor12

Locus omnem
Duaj vajzë, duaj marrësisht, dhe nëse të thonë që dashuria është mëkat, duaje mëkatin dhe do jesh e pafajshme ...

Hektor12

Locus omnem
Dashuria dhe dëshira janë dy gjëra të ndryshme: jo gjithçka që duam mund ta dëshirojmë dhe jo gjithçka që e dëshirojmë mund ta duam.

dr love

Locus omnem
Dashuria...eshte e ndr te secili nga ne .
Sot lexova letrat e JAMES JOYC ..letrat e dashurise se tij ndaj NORES..gruas se tij te cilen e trajtonte si dashnore
e shpreh dashurine permes fjalesh e permes letrash plot epsh..sex...
Menyra e tij kjo ishte..

Hektor12

Locus omnem
Me kane pelqyer dhe letrat e dashurise sekrete te Faik Konices ndaj te dashures sekrete te tij , sembaj mend po nje art me vete ishin ... bukur ... mbase duhet te jemi me teper origjinale dhe ta marrim thjeshte dhe bukuria vjen vetevetiu ...

Hektor12

Locus omnem
Patjeter mbase edhe shume me perpara qe ne antikitet ... sepse eshte ndjenje qe ka lind me njerezimin, si psh ai filmi 10000 B.C apo harruat

dr love

Locus omnem
se kam pa ..shekulli yne ne fakt eshte kushtuar teknologjise dhe e ka humbur vleren realja

atehere kishte me pasion..kam lexuar Leter nga nje e panjohur..e Cvajgut...dashuri vetmohuese..tani nuk ka me si kto