Me shkoi mendja.Vazhdon te jesh anetare atje akoma?Nuk do gjeja dot fjale per ta pershkruar ate staf te degjeneruar atje,pervec Bossit.Ketu do te gjesh nje miqesi te mire,sepse edhe vete je shume vajze e mire. /pf/images/graemlins/cool.gif
elektricisti atje kam emer tjeter edhe para nuk shkruaj,,,forumi qe kam pas shkruar regullisht ka qene forumishqiptar,,por par 2 vjetesh se tashi eshte bere kot.
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e pra ke ???
na ndriço içik /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
Duhet t Them 5 Mrekullit e Femrave une qe ta KApitoni Juve ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
Sa i pervelum qenke ti plako, amon te kam me merak se dhe per te martu, lagja ka me te martu. /pf/images/graemlins/laugh.gif
e pra ke ???
na ndriço içik /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
Duhet t Them 5 Mrekullit e Femrave une qe ta KApitoni Juve ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
Sa i pervelum qenke ti plako, amon te kam me merak se dhe per te martu, lagja ka me te martu. /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
Robo SJam KUndrra Vetem DU qe LAgja t M THote qe ajo Gruja o e MIr se NDryshe Se MOr Una ... Po m THan Ca qe o Cka ne Ca qe o COp COp ne Te Tjeret qe o TUll Fare ... Se MOr UN per NUse ...
Ke Nai KAndidate ti Babe se NOrdhem Ne KNejna tu FLejt PerNOt Me Grun ... /pf/images/graemlins/cooli.gif
T KOmshiut KUptohet ... /pf/images/graemlins/cooli.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif O Tedo mos po pret te thone vertet ,se eshte gru e mire e ke me prove... /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif mjafton ti besh copy /paste..
Me keto deshira qe ke ti ,dhe devotshmerine time per ti plotesuar ... /pf/images/graemlins/lol.gif Ia thjeshtuam shume punen djemve... /pf/images/graemlins/devil.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.