Cfare duan femrat?

Ergler

Primus registratum
Re: Cfare duan femrat?

Me shkoi mendja.Vazhdon te jesh anetare atje akoma?Nuk do gjeja dot fjale per ta pershkruar ate staf te degjeneruar atje,pervec Bossit.Ketu do te gjesh nje miqesi te mire,sepse edhe vete je shume vajze e mire. /pf/images/graemlins/cool.gif

London_GirL

Primus registratum

elektricisti atje kam emer tjeter edhe para nuk shkruaj,,,forumi qe kam pas shkruar regullisht ka qene forumishqiptar,,por par 2 vjetesh se tashi eshte bere kot.

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e pra ke ???
na ndriço içik /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Duhet t Them 5 Mrekullit e Femrave une qe ta KApitoni Juve ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

e pra ke ???

[/ QUOTE ]

Duhet t Them 5 Mrekullit e Femrave une qe ta KApitoni Juve ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Sa i pervelum qenke ti plako, amon te kam me merak se dhe per te martu, lagja ka me te martu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif hahahahah sa kom qesh /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ti i paske rene pikes....
mqse ra fjala, a ma jep carten tate te benkes me gjith kod te lutem...do iki per shopping /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

e pra ke ???

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

Sa i pervelum qenke ti plako, amon te kam me merak se dhe per te martu, lagja ka me te martu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Robo SJam KUndrra Vetem DU qe LAgja t M THote qe ajo Gruja o e MIr se NDryshe Se MOr Una ... Po m THan Ca qe o Cka ne Ca qe o COp COp ne Te Tjeret qe o TUll Fare ... Se MOr UN per NUse ...

Ke Nai KAndidate ti Babe se NOrdhem Ne KNejna tu FLejt PerNOt Me Grun ... /pf/images/graemlins/cooli.gif

T KOmshiut KUptohet ... /pf/images/graemlins/cooli.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif O Tedo mos po pret te thone vertet ,se eshte gru e mire e ke me prove... /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

cake-chocolate.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ja ku e ke ,beja qefin vetes se femer je ... /pf/images/graemlins/devil.gif

ere

Primus registratum

uuu fjala ime qenka ne vesh te zotit..me lejohet dhe 1 cope me teper?

/pf/images/graemlins/laugh.gif mjafton ti besh copy /paste..
Me keto deshira qe ke ti ,dhe devotshmerine time per ti plotesuar ... /pf/images/graemlins/lol.gif Ia thjeshtuam shume punen djemve... /pf/images/graemlins/devil.gif