Cfare duan femrat?

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Cfare duan femrat?

hahahahahhahahaha /pf/images/graemlins/lol.gif
ne fakt nuk jam kamikaz, ndaj edhe nuk i ha, pune tjeter qe ne shqiperi kami ngrene te skaduara me vite edhe sna ka gjet gjo, por te pakten nuk e dinim, ndersa ketu me gjith keto budalliqet qe dalin per dite...vallaj sma mban shum ....

TheMafia_

Disconnected

As femrat nuk e dine vet se cfare duan............Dhe Mos me thoni qe nuk eshte kjo pergjigja e sakte sepse jam shum i sigurte qe esht kjo pergjigja e duhur dhe e sakte !! /pf/images/graemlins/smirk.gif

julka

Primus registratum

jo nuk eshte kjo nje pergjigje e sakte eshte nje pergjigje e "lehte" per ju /pf/images/graemlins/mad.gif

TheMafia_

Disconnected

ncuq Julka,un ve doren ne zjarr po nuk qe ajo pergjigja e sakte /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hahahahahhahahaha /pf/images/graemlins/lol.gif
ne fakt nuk jam kamikaz, ndaj edhe nuk i ha, pune tjeter qe ne shqiperi kami ngrene te skaduara me vite edhe sna ka gjet gjo, por te pakten nuk e dinim, ndersa ketu me gjith keto budalliqet qe dalin per dite...vallaj sma mban shum ....

[/ QUOTE ]

Ahere Pinko ... UN t thomi qe kom PUnu LOkaleve t Shqiperise t pakten 9 Vjet ... U kam Gatuar shume gjera etc pa KOmente ... POr t Dish dicka une kurre nuk ha ne vende qe nuk i njof ose qe nuk kane gje Te Garantuar ... Me Mire rri tere dites pa honger ne pi longje ne caffe ne alkol qe i jap pak energji Trupit sesa t Ha gjera qe nuk i di se si behen ... Ne Tirane kam vetem 3 Vende qe une shkoj ha pa Merak sepse e di qe kane gjera t MIra ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Femrat duan
Nje Jaguar ne garazhd
Nje tiger ne krevat
Nje gjarper nen lekure
dhe nje gomar ,qe te paguaje faturat per te gjitha keto..
.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Po ,por me kusht qe te mos shkoje tek mami... /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

MOIRA, hallall,
fjala jote ne vesh te zotit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elektriçisto...edhe po nuk u realizuan te gjitha me te njejtin mashkull... pa problem edhe disa meshkuj ska problem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif me kusht qe te mos e marrin vesh kurre per njeri-tjetrin.... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po edhe po e moren ska gje nga momenti qe asnjeri nga ata te mos jet xheloz /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

Nuk e besoj se jeni vajza te tilla.
Tek mami po ,por jo vara-vingo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

A realizohen te gjitha keto kerkesa? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Un Them se PO ... NQs ma Men Barsaleten e Beut qe kishte von Tabelen kush bo Gomarin Me Qesh ne MAsnej KUsh e BO me Qa ...

Po BOni kto 2 Gjona te Tjerat i bo me Siguri ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

TEDI

Femrat duan shume
por me shume ate....... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

jjjjjjjjoooooooooooooo /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

TEDI

Femrat duan shume
por me shume ate....... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

KE /pf/images/graemlins/eek.gif?

London_GirL

Primus registratum

po kerkova ndoj gje,,,do me plotesohet apo jo...se kshu ne te that spo e them fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

T'ju beje nje pyetje London_Girl?A mos jeni ajo vajza qe shkruani tek Fajtori.Per kuriozitet. /pf/images/graemlins/smile.gif