Cfare celulari keni!

Guest
Re: Cfare celulari keni!

une kam siemens c55 .... ma kane fal para nja 9 muajsh se e theva timin...me bene sevap.
Ky ka rrojt shume se mesatarja e cell te mi zgjat 6 muaj ne ju thehet ekrani..4 cope per 2 vjet :rolleyes:

sa per suoneri e mbaj ene me vibrim per ndjesi te dyfisht /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif po kur me sjell per te lexuar bo si dac , si qen, ose si gjel /pf/images/graemlins/laugh.gif

atman

Forumium maestatis

Mua me ka ndodhur si dott. bisedoja ne ballkon dhe me ra nga dora, kati i shtate, ndjese paste. Ishte erikson t-28. Tashme po mendoj ta zevendesoj dhe them se do te marr nje nga prodhimet e reja qe pas nje muaji behet i vjeter. Do te me pelqente nje suoneri si pule.

Rambla

Primus registratum

:smash: :lol: :lol: lr nuk me kishte shkuar ndonjehere medja deri aty. ça menje perverse paske more çun /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] une bej te njejten gje me suonerin e cel tim

Pse mi nuk e ma me vibrim e? /pf/images/graemlins/laugh.gif Ose ma mire mbaje me suonerie dhe vibrim keshtu qe do kesh sencacjone te dyfishta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos ma maresh per ters e /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ja kjo gje nuk me kishte shkuar ne mendje fare fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

E shef ti se paskan shume funksione per femrat keto celet /pf/images/graemlins/laugh.gif Flet dhe keqaqetttttt tjetra me to /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] Une kam nja dy muaj qe kam blere nje Nokia 6100 kurse me perpara kisha nje Samsung T100 i cili per bateri me linte gjithmone ne balte.
Shyqyr ky deri tani ska bere naze per me teper qe eshte shume komod ne perdorim.

http://www.nokia.com/cda1?id=4379 [/qb]
nokia6100.jpg

Shume i bukur /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Radio marres??? :eek: Walkie talkie???

I pe butonat Delete,Ctrl,Alt?? Po marken Microsoft?? Cfare te kujton me teper??? :confused:

Elsi

Forumium praecox

Ore, qe eshte si walkie talkie, kete nuk e mohon dot /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mund te kete funksione kompjuteri, por shume i shemtuar osht /pf/images/graemlins/laugh.gif me fal, vetem konstatim po bej /pf/images/graemlins/wink.gif

skin

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Pse ne Shqiperi jam une te kem celular /pf/images/graemlins/frown.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ky ishte citimi me i bukur ne 4 faqet e kesaj teme...
Konkluzioni?
- Shqiptar i "vertete" eshte ai qe ka celularin me te shtrenjte :rockband:

fabiola

Primus registratum

NOKIA 9210i dhe NOKIA 6600.Nga fundi i vitit mendoj te blej(po s'ma dhuruan) tipin e fundit qe parashikohet te dali,NOKIA 9500.