Cfare celulari keni!

Sallaku

Primus registratum
Re: Cfare celulari keni!

nokia7250.jpg

Tani per tani ket kam :thumbsup:

disku

UNI

Se mos harroj maj men celli pare fare qe kom pas ne tiron me albacarta ishte nji alcatel para 4 vjetesh...vec 2 lloje celash dolen athere lol ky edhe nji ericson o kohes mistrit

alcatel.jpg

Guest

I imi i riu .... (te vjetrin ekam pasur nokia 2595 me ngjyra )

Samsung_SPH-A540.jpg

disku

UNI

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] I imi i riu .... (te vjetrin ekam pasur nokia 2595 me ngjyra )

Samsung_SPH-A540.jpg
[/qb]
Cne ti me objekte borgjezesh? :lol: :lol:

Guest

ke inat /pf/images/graemlins/laugh.gif jo po si ai celulari qe ke pas ti ne tirone si loder :lol: :lol:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Se mos harroj maj men celli pare fare qe kom pas ne tiron me albacarta ishte nji alcatel para 4 vjetesh...vec 2 lloje celash dolen athere lol ky edhe nji ericson o kohes mistrit

alcatel.jpg
[/qb]
Car jane keto mer,Walk Talk

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb]
Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]
[qb] Alcatel One Touch 735

/qb]
Ky i joti Mistreco qeka shume seksi :tipsy: :tipsy: :tipsy: :tipsy: [/qb]
Seksi,seksi po m'ka ngel beqo dreqi. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
papapap sa keq si i bihet hallit, te jap kete timin(cell) por kam hall se ndoshta nuk e pelqen!!!

disku

UNI

blendo alkatel me prepaid card...sa kish hy celli ne shqiperi te pakte ishin ata me cell te ndryshem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem ngjyrat ndrydhonin un e kam pas blu me sfond gri u dukte si radio dore ..bijshin patallonat aq i ronde ishte lol

Leandra

Primus registratum

Une e kam Nokia, por nuk di si ti ve ca zile me muzike shqipetare, di kush???

eros111

Primus registratum

une kam nokia 7650...kshu eshte yll bote vetem se jam bere pak pishman se me verte eshte pak i madh

Seriozi

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[qb] Alcatel One Touch 735

/qb]
Ky i joti Mistreco qeka shume seksi :tipsy: :tipsy: :tipsy: :tipsy: [/qb]
Seksi,seksi po m'ka ngel beqo dreqi. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
papapap sa keq si i bihet hallit, te jap kete timin(cell) por kam hall se ndoshta nuk e pelqen!!! [/qb]
S'jam kondra,leme ndonji takim dhe bejme prezantimin e "cellave",une nga Marsi(me kismet t'zotit) do jem ne Boston(kam shok nji ish futbollistin e Dinamos aty). Ja ku filloj dhe çiftezimi celulareve nepermjet internetit.

Le_Routard

Forumium maestatis

Per mua pak rendsi ka marka dhe paraqitja jashtme. Per mua ka rendsi te mund te flas, te mund te shkruaj dhe te mund te lexoj ato qe deshiroj.

Une e kam celularin me sy! Me syrin e kalter, me syrin e shkruar, me syrin qe per mua eshte me i bukuri ne bote. Kom ra mrena me celularin per shkak te syrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sot e veshtrova celularin te pakten per nje ore rresht. Nuk kisha te ngopur. Beja 'unlock' sa here me zhdukej ekrani, me zhdukej syri qe me shikonte dhe qe shikoja. Nuk kisha te ngopur duke u zhytur ne veshtrimin e syrit tim te dashur, te vene ne sfond te celularit. Nuk kisha te ngopur duke e pare.

Pasqyronte nje ndjenj dyshimi, dashurie, frike, besimi, embelsie, kritike.... sa here e shikoja gjeja dicka te re ne veshtrim e syrit tim, dhe nuk ngopesha dot duke e ripare. E rishikoja i palodhur, i uritur per ta pushtuar te terin, per te pushtuar tere boten qe ai pasqyron /pf/images/graemlins/smile.gif

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb]

Sot e veshtrova celularin te pakten per nje ore rresht. Nuk kisha te ngopur. Beja 'unlock' sa here me zhdukej ekrani, me zhdukej syri qe me shikonte dhe qe shikoja. Nuk kisha te ngopur duke u zhytur ne veshtrimin e syrit tim te dashur, te vene ne sfond te celularit. Nuk kisha te ngopur duke e pare.

[/qb]
:eek:

:lol: :lol:

Rambla

Primus registratum

une bej te njejten gje me suonerin e cel tim :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

une bej te njejten gje me suonerin e cel tim

Pse mi nuk e ma me vibrim e? /pf/images/graemlins/laugh.gif Ose ma mire mbaje me suonerie dhe vibrim keshtu qe do kesh sencacjone te dyfishta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos ma maresh per ters e /pf/images/graemlins/smile.gif