Cfare është orgazma?

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Cfare është orgazma?

Parafolsja e parafolesit e ka nga moti i lubrifikuar me siguri /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Aj sa lageshtire ka pasur keto kohe...

tirana

Primus registratum

Qysh ere lluks..!! Ta flej menjen una ateher se s'kom me e provu noiher.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Muno mos qaj mer se s'ka shqiptar qe s'e ka pruvuar te pakten, ke nigju ti sa zagushi ben ne Tirane, e kemi nga lluksi diellit /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ...dhe shiut me raste /pf/images/graemlins/tongue.gif ...e ka fajin Golfstrimi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

aaah ç`na beri dielli... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ulja i çik zerin muzikes komshijeee :devil:

--------------------

buzeqesh...

romeo

Forumium maestatis

me falni qe eshte ne italisht po po ta perktheja e humbte vleren /pf/images/graemlins/laugh.gif

L'orgasmo, nello scapolo, e' l'istante che separa il desiderio dal pensiero di doverla riaccompagnare a casa. L'orgasmo, nell'ammogliato, e' l'istante che separa il desiderio dal pensiero di non poterla riaccompagnare a casa.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Qysh ere lluks..!! Ta flej menjen una ateher se s'kom me e provu noiher.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po osht lluks falas re, fitohet vetem me i cik pune dhe shume durim /pf/images/graemlins/laugh.gif

qafiri

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Qysh ere lluks..!! Ta flej menjen una ateher se s'kom me e provu noiher.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
MOS U MERZIT MUNO!
KE SHOKE!!!

mostro

Putraku

si re qeka luks!!!une e di qe asht pije!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
kom provu i her ne nji klub kneja /pf/images/graemlins/laugh.gif

qafiri

Primus registratum

ndoshta e ke pire pasi u were already drunk!!!
Pastaj ka edhe pije qe jane llux,apo jo?????/

bujana

Primus registratum

Para ca vitesh kur isha ne shqiperi kam pas pa sapun te markes LUX. Ju doni te thoni qe orgazma esht sapun?! :idea:

qafiri

Primus registratum

Fillimisht postuar nga white angel:
[qb] Para ca vitesh kur isha ne shqiperi kam pas pa sapun te markes LUX. Ju doni te thoni qe orgazma esht sapun?! :idea: [/qb]
jo,se po i mungoka nji "L" /pf/images/graemlins/smile.gif

TEA

Forumium maestatis

oooo kur t'shkon adrenalina ne max /pf/images/graemlins/laugh.gif ....si puna amperit kur e fut ne nje priz qe perziell energji elektrike prej 240 volt :devil: :angel:

William Wallas

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] oooo kur t'shkon adrenalina ne max /pf/images/graemlins/laugh.gif ....si puna amperit kur e fut ne nje priz qe perziell energji elektrike prej 240 volt :devil: :angel: [/qb]
L oooooooooooooooooooooooooooo L ... ca gallate !

TEA

Forumium maestatis

mos shkruj jasht teme me se do t'editojn ....po thuj taten tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Im sorra nuk speak anglisht! /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos me dilni jashte teme se ju griva :mad: :kiss:

William Wallas

Forumium maestatis

Atehere ... orgazma eshte ajo gjeja qe i vjen femrave kur bejne ate gjene tjeter ! Tashi ajo gjeja pare varet shume nga sa i gjate eshte mjeti perdorur gjate gjese dyte. In pocche parole ... che ***** ne so !

PS : duke marre parasysh qe kam nja dy jave qe s'qullos gje ... mi sento molto fuori luogo ... piuttosto che fuoritema!

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb] Atehere ... orgazma eshte ajo gjeja qe i vjen femrave kur bejne ate gjene tjeter ! Tashi ajo gjeja pare varet shume nga sa i gjate eshte mjeti perdorur gjate gjese dyte. In pocche parole ... che ***** ne so !

PS : duke marre parasysh qe kam nja dy jave qe s'qullos gje ... mi sento molto fuori luogo ... piuttosto che fuoritema! [/qb]
rimani minimo altre 2 settimane così :smash: :rockband: