Cfare është orgazma?

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Cfare është orgazma?

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb]
Mund dhe ta provoni ne realitet ndonjehere /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Une dakort jom, e provojm kur te dush ti!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

orgasm-->The peak of sexual excitement, characterized by strong feelings of pleasure and by a series of involuntary contractions of the muscles of the genitals, usually accompanied by the ejaculation of semen by the male. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja ku e keni! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

D-J

Forumium maestatis

KENAQESIA ME E MADHE NJEREZORE QE SHPREHET ME ZERAT E VUAJTJES :cool:

Seriozi

Primus registratum

Po e bete drame kete orgazmen......,dhimbje??? :confused:
Kasandra per mua pozicioni me i ideal eshte kur femra qendron siper dhe leviz ndersa djali eshte pothuajse i pafuqishem ne kete pozicion,se e heq vallen femra(me tundje beli /pf/images/graemlins/smile.gif ).Femres i vjen me shpesh ndersa djalit ....i varet koka...per gjume :tipsy:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kasandra:
[qb] serjozi me kembet e saj ke supet e atij /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
orgazma ehhhhhhhhh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
..ehhhhhhhhh çkujtime me ngjalle mor mistrec nejse te shkuara te harruara /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me kembet e tua tek supet e mija deshe me thënë më duket.
Mua orgazma me vjen vetem kur femra qendron ulur siper meje dhe une rri shtrire,ne pozicion tjeter jo që jo.Si duket kam nevoje te stervitem me shume.Po ja nuk po del ndonjona qe te marri persiper edukimin tim seksual.U çava tu ndejt ketu tek rubrikat e seksit por ehee s'del gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

firenze

Primus registratum

Orgazmi !

po bej nje shembull: - marrim nje got dhe e mbushim me uje /pf/images/graemlins/wink.gif kur gota eshte plote dhe uji fillon dhe derdhet . ketu arrisim ne nje orgazem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ersila:
[qb] Lol Mistres ...
Orgazma eshte momenti kur nje femer arrin ne piken me te larte te kenaqesise ose si thoen asaj fjales i mbarojne fuqite dorezohet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per mendimin tim mund te arrihet me cdo lloj pozicioni mjafton te jesh i kushtuar drejt asaj qe ben megjithate nese i ve kembet e saj ne supet e tua dhe shtyn ne fillim ngadale dhe pastaj ritmikisht me shpejt deri sa te dali djerse ne balle /pf/images/graemlins/laugh.gif besoj se do e cmendesh fare dhe sdo te leje tere nates do rrotulloheni neper krevat dhe diten tjeter ty sdo te rrihet ne pune po do vish ne shpi me vrap te kenaqesh prape me yllin tend /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kshu mendoj une dhe nuk ka asgje te keqe duhet vetem te flasim me hapur /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ersila ta vendosa ketu postimin se atje e kishe vene gabimisht.

Guest

sdi si te falenderoj /pf/images/graemlins/laugh.gif do nje karamele /pf/images/graemlins/wink.gif

Seriozi

Primus registratum

[qb] Lol Mistrec ...
Orgazma eshte momenti kur nje femer arrin ne piken me te larte te kenaqesise.
[/qb]
Po pse mashkullit nuk i vjen orgazma keshtu.Të siguroj qe po. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

kush tha qe jo /pf/images/graemlins/wink.gif

Seriozi

Primus registratum

Epo mua me vjen vetem kur femra ndodhet siper meje dhe eshte ajo qe drejton lojen ne pozicion tjeter sikur nuk mbaj mend te me kete ardhur.Sadoqe ashtu e kam filluar me ngadale dhe pastaj futi marshin e peste /pf/images/graemlins/laugh.gif Mbase duhet ta provoj me ndonji qe te kete me shume eksperience. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

[qb] sdi si te falenderoj /pf/images/graemlins/laugh.gif do nje karamele /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Jo du nji orgazme,ma jep dot. :devil:

Guest

ti qenke dembel re i dashke te beje ajo ty :tipsy:
Orgazem ste jap dot une se jam mesuar me shuem te marr

Seriozi

Primus registratum

Hajde se po ta sjell une nji orgazme.Vetem se do perdorim stilin tim.Ej po sa qejf e paske edhe ti kete rubriken e erosit mi.Pa,pa,pa vdiske per nji çik seks ti e shoh une.

Guest

po po vdiqa per seksin do vdes do behem martire /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ca seksi perdor ti kshu ? qe mos dalim na tema :tipsy:

Guest

o cuno spo te marr vesh se per ca e ke llafin /pf/images/graemlins/wink.gif