CFAR MOSHE KAN ANETARET E FORUMIT ???

Princesha

Primus registratum
Re: CFAR MOSHE KAN ANETARET E FORUMIT ???

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Jo mor jo, avion prejmendshi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po po i them burrit me me dhan paret se un nuk jam milionere /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une thashe qe doje me me dhane avion loder moj /pf/images/graemlins/laugh.gif . shif kjo, as pare me ble nje avion nuk ke moj, kaq poshte paske ra nga ana financiare :lol: [/qb]
Ca me ba, kshu asht kur i len paret tu i ble miqve aviona /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Angeldeviled:
[qb]
Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Hajde njona po kush te financoi moj derebardhe :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i dashuri im!!!!
donte te me shihte te re 4ever!!!! [/qb]
Shans qe paske pasur me plake /pf/images/graemlins/tongue.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb] Jo mor jo, avion prejmendshi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po po i them burrit me me dhan paret se un nuk jam milionere /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une thashe qe doje me me dhane avion loder moj /pf/images/graemlins/laugh.gif . shif kjo, as pare me ble nje avion nuk ke moj, kaq poshte paske ra nga ana financiare :lol: [/qb]
Ca me ba, kshu asht kur i len paret tu i ble miqve aviona /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Atehere meqe po me blen avion, une po ta kthej dhuraten. Po te bej dhurate nje Anije Kozmike (mos me thuaj qe ke nje, sepse une e kam ble tash, dhe smund ta kthej mo mrapsht te NASA, ti e din vete nuk kthejne ANIJET e blera mrapsht ato :mad: ), ca ngjyre e dan /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

O AngelDeviled, thuaji atij te dashurit tend, po pat ca lek teper /pf/images/graemlins/laugh.gif , te mendoje dhe per financimin e FORUMIT :lol:

Princesha

Primus registratum

O niedlich, ty tu rrit nera per dhuraten, po ku do me cosh me ate anijen kozmike, do me tretesh neper hapesin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eheh jo jo se nuk hypi vetem un ne anije, pa shoket e forumit, shkojm e bajm nji shetitje andej ne hapesin.

E din si e du ngjyren?

Te kuqerremt vjen tu u zverdh, manej jeshil ne fund me pika roz si ne blu /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb] anej nga belgjika ca flet ti? dmth ne cfare pjese je? [/qb]
Ne veri ketu flitet nederlands.
Pak me vonese por gjithsesi..... :wave:

Anica

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] Nga keni hum o rober, po beni kohe qe nuk shkruni mo ktu. Homo juve prap gjermanisht ju, amon ere sikur ta boni per inati :rolleyes: [/qb]
Ho mi gloria se folim ne ne gjuhen ton te mcefet.....sna mer vesh njeri.. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

tirona

Primus registratum

Fillimisht postuar nga +MiZeRiA+:
[qb]
[qb] Nga keni hum o rober, po beni kohe qe nuk shkruni mo ktu. Homo juve prap gjermanisht ju, amon ere sikur ta boni per inati :rolleyes: [/qb]
Ho mi gloria se folim ne ne gjuhen ton te mcefet.....sna mer vesh njeri.. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
cishte kjo gju e mcefet more un i mora vesh gjitha :smash: :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

ça more vesh ti kur neve hala skena fillu me fool /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

metila

Primus registratum

[qb] O niedlich, ty tu rrit nera per dhuraten, po ku do me cosh me ate anijen kozmike, do me tretesh neper hapesin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eheh jo jo se nuk hypi vetem un ne anije, pa shoket e forumit, shkojm e bajm nji shetitje andej ne hapesin.

E din si e du ngjyren?

Te kuqerremt vjen tu u zverdh, manej jeshil ne fund me pika roz si ne blu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hajde cbohet ktu ke ju hajde, njonit i dhurojne avion, tjetrit anije kozmike,..pu pupu. si si bi n`mend njeriu per hic ore kurkurd
e di ju si osht puna, nji ktu i dashuni im mush nja 91 a 93 vjec se se maj men una tani mo, e ca ti jap une atij ri per dhurate,se po me llodh shume...mendimi mendimi.... :goofy: :lol: :lol:

woooooow

Primus registratum

Meqe i paska kaluar te 90-at besoj se do i beje nder po ti jepje bibilino..

Shpresoj të të kem ndihmuar sadopak /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga metila:
[qb]
e di ju si osht puna, nji ktu i dashuni im mush nja 91 a 93 vjec se se maj men una tani mo, e ca ti jap une atij ri per dhurate,se po me llodh shume...mendimi mendimi.... :goofy: :lol: :lol: [/qb]
Se pari i uroj te dashurit tend Ditelindjen, u befte 100 vjec :lol: , i shreti paska edhe 7 vjet per te jetuar :thumbsup: ........

Te isha ne vendin tend do i beja nje suprprize: Do ta regjitroja tek KLUBI 90 vjecareve , thone qe behet gallate andej....

Meqe ra llafja, burrin e paske 91-93 vjec.. ti i bie te jesh 17-18 vjece apo jo :lol:

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb] ça more vesh ti kur neve hala skena fillu me fool /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
Vazhdo njehere ti moj, pastaj ta perkthejme...
Vetem mos fillo me gjuhen e BeBaVe /pf/images/graemlins/laugh.gif , se aty kena pak veshtiresi, po kjo :idea: miss Tirona akoma ate moshe ka dhe ndoshta edhe ju kupton :tipsy:

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb] O niedlich, ty tu rrit nera per dhuraten, po ku do me cosh me ate anijen kozmike, do me tretesh neper hapesin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

E din si e du ngjyren?

Te kuqerremt vjen tu u zverdh, manej jeshil ne fund me pika roz si ne blu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Eeeeeeeeeeeh ku mjafton Hapesira per ty :devil: ,
pastaj saper udhetimin e pare po te shoqeroj por vetem per heren e pare ama :rolleyes:

Ato te dhenat e tua per anijen ja kam derguar fabrikes /pf/images/graemlins/laugh.gif , ata me thane qe kane nje UFO me pershkrimin tend... Po shkoj ta shoh nqs ajo UFO eshte pa difekt ne motorr... pastaj ta dergoj me Poste :lol:

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb] Meqe i paska kaluar te 90-at besoj se do i beje nder po ti jepje bibilino..

Shpresoj të të kem ndihmuar sadopak /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
shif kjo, ti je saper rremuje mor :devil: , doke me ndihmuar tine :idea: (pastaj ca kupton nje 16 vjecare deshirat e nje 91-93 vjecari :lol: )
apo je bo 90 vjece ti dhe na e mban te neve hmmmmm duhet e me e pa mire kte pune

tirona

Primus registratum

[qb]
[qb] ça more vesh ti kur neve hala skena fillu me fool /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
Vetem mos fillo me gjuhen e BeBaVe /pf/images/graemlins/laugh.gif , se aty kena pak veshtiresi, po kjo :idea: miss Tirona akoma ate moshe ka dhe ndoshta edhe ju kupton :tipsy: [/qb]
ha ha ha na shkrive me lot ti ne tani ...

woooooow

Primus registratum

Shi shi kyy ma vuri moshen çne kaq i sigurt qe une jam 16 robo? :idea:
Pastaj mos u boj merak ti se e kuptoj une..kom pas ish te dashurin une ne ate moshe..o mosh delikate shum me beso /pf/images/graemlins/tongue.gif

woooooow

Primus registratum

[qb]
Vetem mos fillo me gjuhen e BeBaVe /pf/images/graemlins/laugh.gif , se aty kena pak veshtiresi, po kjo :idea: miss Tirona akoma ate moshe ka dhe ndoshta edhe ju kupton :tipsy: [/qb]
Jo te them te drejten neve tham te flisnin gjuhen e pleqve po hic menja qe ty te kemi ekspert per at gjuh kshuqe nuk bohet gjo /pf/images/graemlins/tongue.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb]
[qb]
Jo te them te drejten neve tham te flisnin gjuhen e pleqve po hic menja qe ty te kemi ekspert per at gjuh kshuqe nuk bohet gjo /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hehehhehe e dija qe jam ekspert rrofsh per komplimentin /pf/images/graemlins/laugh.gif , por ama ajo qe ka te dashurin 16 vjec duhet te jete 14 , te kerkoj te falur qe tte rrita moshen, sorry lal :devil:

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb] Shi shi kyy ma vuri moshen çne kaq i sigurt qe une jam 16 robo? :idea:
Pastaj mos u boj merak ti se e kuptoj une..kom pas ish te dashurin une ne ate moshe..o mosh delikate shum me beso /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E di plake e di /pf/images/graemlins/laugh.gif , e kam kalu edhe une para shume vitesh 16 vjecet :angel: , por ama dhe aq delikate se kom pas, palle ariu kena bo /pf/images/graemlins/laugh.gif