CFAR MOSHE KAN ANETARET E FORUMIT ???

tirona

Primus registratum
Re: CFAR MOSHE KAN ANETARET E FORUMIT ???

e mir mir ...se porshen ske per ta marr as me AMEN as me AMIN :tipsy:

woooooow

Primus registratum

popo pse kujto ti se nuk futet mo aq shpesh niedlisch ne forum se o tu bo xhiro me porshen /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

tirona

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] popo pse kujto ti se nuk futet mo aq shpesh niedlisch ne forum se o tu bo xhiro me porshen /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
hehehhehehehehhe :tipsy:

tirona

Primus registratum

Ksaj i bije ... KALI U LODH GJITH DITEN TI DO ME BO GJIRO ME KAL ... hahahahhahaahha :tipsy:
e njef kte ti gloria ??? :tipsy:

woooooow

Primus registratum

:lol: :lol: Me bone dhe kal pale..un vetem sevap desha me bo, po o prish mileti sta di njeri mo për nder :rolleyes:

tirona

Primus registratum

[qb] :lol: :lol: Me bone dhe kal pale..un vetem sevap desha me bo, po o prish mileti sta di njeri mo për nder :rolleyes: [/qb]
hehehhehehe gloria ... e sikur se di ti KU MEREN VESH NJERZIT SONTE MO :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb] popo pse kujto ti se nuk futet mo aq shpesh niedlisch ne forum se o tu bo xhiro me porshen /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
hehehehh aaaaaaaaah te ishte ashtu me verte nuk hyja me ne forum una /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

He mor genjeshtar se dje me the hajde te bejme nje xhiro /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] He mor genjeshtar se dje me the hajde te bejme nje xhiro /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po te thashe me Ferrarin moj , jo me Porschen /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] sa enderra te bukula bejne ca persona /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: :lol: :devil: [/qb]
eeeeeeeh endrrat e dashura, shpresojme qe nje dite ti kthejme ne realitet

tirona

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]
[qb] sa enderra te bukula bejne ca persona /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: :lol: :devil: [/qb]
eeeeeeeh endrrat e dashura, shpresojme qe nje dite ti kthejme ne realitet [/qb]
u qyqaaaaaaa pse kaq sentimental ti more ... ???

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb]
[qb]
[qb] [/qb]
eeeeeeeh endrrat e dashura, shpresojme qe nje dite ti kthejme ne realitet [/qb]
u qyqaaaaaaa pse kaq sentimental ti more ... ??? [/qb]
hehehehehehe ku thua , une po te pergjigjem me llafet e tua " liqeni i piset nga jashte ka burim te paster brenda /pf/images/graemlins/laugh.gif " , po mos ma vej re kur jam sentimental skam ca ti bej :cry:

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb] Ksaj i bije ... KALI U LODH GJITH DITEN TI DO ME BO GJIRO ME KAL ... hahahahhahaahha :tipsy:
e njef kte ti gloria ??? :tipsy: [/qb]
hehehee du kleines miss-t /pf/images/graemlins/laugh.gif , me cin e ke moj :confused: :mad: :mad:

no_way_TuTo

Primus registratum

Hej une se shpejti kam ditelindjen , kush arrin te vij knej nga une, i ka dyert e hapura /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu mblidhni leket edhe boni dhuratat /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

[qb] Hej une se shpejti kam ditelindjen , kush arrin te vij knej nga une, i ka dyert e hapura /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu mblidhni leket edhe boni dhuratat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ca do te te blej se kane dale ca parfuma qe te lene pa mend fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirona

Primus registratum

[qb] Hej une se shpejti kam ditelindjen , kush arrin te vij knej nga une, i ka dyert e hapura /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu mblidhni leket edhe boni dhuratat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Willst du ein SCHALKE trikot ??? :tipsy:

no_way_TuTo

Primus registratum

Hey ich komme nicht mehr hier, ich finde es reine Zeitverschwendung , und leider habe ich jetzt gerade viel zu studieren.

Ok dann machts gut, und tschüss

Ps: Scahlke 04 Trickot ist sehr hässlich