cfar mendimi keni per plazhin e velipojes shkoder??

Guest
Re: cfar mendimi keni per plazhin e velipojes shkoder??

tash spo flas ma ,kur asje plazh i evropes, sta mushka synin
me kuntrullu" syt" ne te gjith edim qe balta asht me embel se balta hor shoq...hajde shikoj disa plazhe ne australi.

Guest

ku ka plazh me te mire se plazhin e vilipojes

Guest

alex tamam ashtu. Plazhi se ka fajin se ashte ndoshta i ndyte, jan njerezit qe nuk e majne te paster. Per mendimin tim duhet tan shqiptaret me i pru vetem per pak kohe kendej jashte me marr pak edukate per sa i perket pastertise e me ndejt ne radhe atehere kishin me fol si duhet.

Guest

[Mor shoq, une syt krejt ne rregull i kam, qa po me tregon ti plazhet e Australise a???.... a po te shkoka muhabeti shume me ata aborigjinis... Per mu asht vetem nji VELIPOJAAAAAA.citimi]tash spo flas ma ,kur asje plazh i evropes, sta mushka synin
me kuntrullu" syt" ne te gjith edim qe balta asht me embel se balta hor shoq...hajde shikoj disa plazhe ne australi.

[/ QUOTE ]

Guest

plaxhi i velipojes asht plaxhi ma i mir ne evrop se ka hapsin shum te malle edhe ka ranen mate mir un jam ken ne gjitha plazhet e shqiperis po ky me pelqen ma shum se asnji
ju them ne qoth se keni munsi shkoni dhe provojeni at her e eshihni vet pushime te mara ne plazhin e velipojes dhe shnet edhe bashi qef faleminderit shum

Guest

per sa i perket muabetit, aborgjinest nuk ka asnje gjate te keqe, jan nje popull me hitori, e kultur shum ma te vjeter se europa ,asht nje vend me shum kombe ,dhe e ban kyt vend shum interesante, si per jetesen gjithashtu edhe plazhet e ktij vendit, duhet ta dadhojm , i bukur, ishendetshem, i mire, qe te mos keqe kuptona, besoj i ke shikuar disa foto nga plazhi i velipojes me siper??!!!
me respekt "thethi aus"

Guest

Eshte nje plazh shume i bukur.Ka shume perspektiva per tu zgjeruar si plazh.Une gjithmone atje e bej plazhin.Mua me pelqen shume.

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
per sa i perket muabetit, aborgjinest nuk ka asnje gjate te keqe, jan nje popull me hitori, e kultur shum ma te vjeter se europa ,asht nje vend me shum kombe ,dhe e ban kyt vend shum interesante, si per jetesen gjithashtu edhe plazhet e ktij vendit, duhet ta dadhojm , i bukur, ishendetshem, i mire, qe te mos keqe kuptona, besoj i ke shikuar disa foto nga plazhi i velipojes me siper??!!!
me respekt "thethi aus"

[/ QUOTE ]Une jo vetem qe i kam shiku ato fotot e masiperme, por une e shoh vet se marr rrugen cdo vit me shku ne Shqipni vetem per njate Velipoje. Persa i perket aborigjinis, une nuk kam absolutisht asgje kunder atyreve, por ma merr mendja se nuk do te kisha kenaqsi ma te madhe as ne Australi, sesa ne velipoje.E kisha fjalen, si me shiju plazhin e si me ba muhabet me njerez ne shqip e me kujtu fmijnine, asnji vend tjeter i botes nuk na e dhuron kete kenaqesi.Nje plazh diku tjeter mund te jet plot me Amis ose me Gjermane etj...etj ose me drita e me palma po si velipoja nuk me ka lezet asnji.

Guest

Uji dhe rera jani shume te mire,por ne qender te Velipojes eshte katastrfe.Shteti duhet te beje dicka sidomos bashkia e shkodres, duhet financuar se infrastruktura eshte pertoke.ANI

genci

Primus registratum

GAZETA E SHKODRES
Maj 23, 2006

Velipoja energji pa ndërprerje në verë

--------------------------------------------------------------------------------

Gjatë këtij sezoni turistik Velipoja do të arrijë që të ketë një furnizim non-stop me energji elektrike. Informacioni bëhet i ditur nga dega e Filialit të KESH-it në qytetin e Shkodrës. Sipas drejtorit të këtij filali Nesti Kiri, për të garantuar furnizimin e Velipojës me energji do të shërbejë një transformator 3.2 megavolt amper. “Me vendosjen e këtij transformatori do të zgjidhet përfundimisht problemi i furnizimit 24 orë në të gjithë rajonin e plazhit”, u shpreh Kiri. Sipas tij, transformatori është transportuar të dielën nga zona e shpërndarjes së Burrelit për në Velipojë. Vendosja e tij përpara fillimit të sezonit turistik, i cili në Velipojë nis në datën 1 Qershor, shihet nga drejtuesit e komunës si një hap tjetër pozitiv në tërheqjen e sa më shumë pushuesve dhe turistëve.

lumidrin1

Primus registratum

Duke i lexuar shkrimet mu kujtua ishkryetari i Bashkis Bahri Boriçi, ne nje takim me Ambasadorin Gjerman per mundesi investimesh nga pala Gjermane,i shprehet qe kemi plazhin e Velipojes me i bukuri i Europes.Ambasadori me qetesin me madhe e pyet " ai ke pare te gjitha plazhet e Europes?"Velipoja eshte nje plazhe si te gjithe plazhet me rere, e rendesishme eshte me ndertu ma plan, si per te tashmen edhe per te ardhmen, jo ne ate gjendje qe eshte sot s'kuptohet ku fillon e ku mbaron nje rruge,i ngjason nje labirinti veshtir te hysh por edhe te dalesh.Pike te bukur per turizem eshte liqeni i Shkodres kete duhet me e dite me e shfrytezu , mali me liqenin krijojne natyre mahnitse. Ato pak te huaj qe kene qene ne Shkoder i ka pelqyer shume liqeni.

hawk

Primus registratum

Ke te drejte mbi liqenin.
Ai po mbulohet dita dits me ndertesa,mbeturina.
Nuk realizohen projekte per liqenin se mendojn q1 nuk ka perfitime.
T'shkretit na.

Guest

Projekte per liqenin ka por nuk realizohen, duhen investime te forta.

Guest

plazhi i velipojes eshte i mire vetem me marre semundje lekure...!!!!

Guest

PLAZHI I VELIPOJES ESHTE PLAZHI ME I MIRE NE SHQIPERI,BILE DHE NE EVROPE. NESE SU PELQEN PERGJIGJJA SKENA CA ME U BA&lt;CKA E KA E KA&gt; .NESE SKENI KENE KURRE PROVONJE SE ZDO TE ZHGENJEHENI.

Guest
Re: cfar mendimi keni per plazhin e velipojes shkoder?? *DELETED*

Shkrimi u fshi nga ShkoderZemer

Guest

kot eshte. ta shpif . iiiiiii

Guest

dhe idh dhe kot dhe mut dhe shpirt
te dyja

Guest

hej lali. ka na nje pytje me interesante se na lodhe plako
rrofsh daja

Guest

ka shume ndotje. cte themi me teper
vecse na mungon velipoja e paster dhe me aromen e saj te mire te pishes