Nuk em mer ti..... e di une /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga alma-milano:
[qb] Sonte me kan ftu per darke!
Shkoj te caffe real.............a don me ardh kush??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
te kam ftu 10000000000000 her e nuk ke ardh!po a te meti hatri moj naqe??kur don me dal vetem nji zile me ço!Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]Nuk em mer ti..... e di une /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]Fillimisht postuar nga alma-milano:
[qb] Sonte me kan ftu per darke!
Shkoj te caffe real.............a don me ardh kush??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
grazie flobo /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] in boca al luppo albavina :thumbsup:
su@mo akoma me sezon moj![]()
un sonte do mendoj :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif po kaq ne hall ke rene ti o cun sa qe ste ze gjumi naten?Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] glazie :kiss: sdo flej as sonte mduket /pf/images/graemlins/frown.gif di ndonjeri ndonje ilac per pagjumesine[/qb]
e provova espreson edhe nja dy spinello nga mbrapa po asnje permiresim /pf/images/graemlins/laugh.gif me duket se kam nevoje qe dikush te me kendoje ate "qingji vokel rri mendushem be be baaaa...." /pf/images/graemlins/laugh.gif s'e mbaj mend te teren /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga rambla:
[qb] flobo meqe ste zuti gjumi me kafen turke, shko pije dhe nje espresso, ndoshta ke fat kesaj rradhe dhe te merr gjumi si qingj /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s. sinqerisht sorry /pf/images/graemlins/frown.gif , e kam parasysh kur ste ze gjumi naten, te ben dhe nervoz [/qb]
akoma karnevale anejna ju eFillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Sonte do iki ne nje feste qe kmi organizu me shoqerine per karrnivale :rockband: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif une duhet te mesoja pak por me duket se do shoh gf4 psssssssssss /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] nuk e besoj, u lodha duke ndenjur pa gjume :shrug: do e stakoj trunin fare sonte :thumbsup: do marr i film te blocbusteri qe ta heq menjen nga streset :angel:
ti albavina ca do besh[/qb]