C'far do beni sonte??

leonora

Primus registratum
C'far do beni sonte??

Do te doja te dija nga do ja mbani sonte?
Do delni? N,s po nga do shkoni?!
Apo do rrini shpi? Po me c'fare do merreni?!

blabla

Primus registratum
Re: C'far do beni sonte??

Nqs, arrij te dal nga puna ka ora 5pm...do shkoj shpi e do ja fus gjumit deri neser mgjes!!!

alma-milano

Primus registratum

Sonte me kan ftu per darke!
Shkoj te caffe real.............a don me ardh kush??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alma-milano:
[qb] Sonte me kan ftu per darke!
Shkoj te caffe real.............a don me ardh kush??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk em mer ti..... e di une /pf/images/graemlins/frown.gif

alma-milano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]
Fillimisht postuar nga alma-milano:
[qb] Sonte me kan ftu per darke!
Shkoj te caffe real.............a don me ardh kush??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk em mer ti..... e di une /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
te kam ftu 10000000000000 her e nuk ke ardh!po a te meti hatri moj naqe??kur don me dal vetem nji zile me ço!

Florus

Forumium maestatis

in boca al luppo albavina :thumbsup:

su@mo akoma me sezon moj :confused:

un sonte do mendoj :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] in boca al luppo albavina :thumbsup:

su@mo akoma me sezon moj :confused:

un sonte do mendoj :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
grazie flobo /pf/images/graemlins/smile.gif
a te buona riflessione /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

glazie :kiss: sdo flej as sonte mduket /pf/images/graemlins/frown.gif di ndonjeri ndonje ilac per pagjumesine :rolleyes:

albavina

Primus registratum

[qb] glazie :kiss: sdo flej as sonte mduket /pf/images/graemlins/frown.gif di ndonjeri ndonje ilac per pagjumesine :rolleyes: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif po kaq ne hall ke rene ti o cun sa qe ste ze gjumi naten? :confused:
pi nja 2-3 tasa kamomil

Florus

Forumium maestatis

kam pi kafe turke bashke me caj mali po ska bo efekt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif tani hall jo, po aty afer...probleme ndjenjash :shrug:

albavina

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif tani per ndjenjat nuk i ze gjumi te gjithe
po merre jeten me filozofi /pf/images/graemlins/laugh.gif
po kafja te la pa gjume eeeeeeeeee

Rambla

Primus registratum

hiç, do iki t'ja fus gjumit...pffff ç'jete monotone

flobo meqe ste zuti gjumi me kafen turke, shko pije dhe nje espresso, ndoshta ke fat kesaj rradhe dhe te merr gjumi si qingj /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. sinqerisht sorry /pf/images/graemlins/frown.gif , e kam parasysh kur ste ze gjumi naten, te ben dhe nervoz :mad:

leonora

Primus registratum

Sonte do iki ne nje feste qe kmi organizu me shoqerine per karrnivale :rockband:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] flobo meqe ste zuti gjumi me kafen turke, shko pije dhe nje espresso, ndoshta ke fat kesaj rradhe dhe te merr gjumi si qingj /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. sinqerisht sorry /pf/images/graemlins/frown.gif , e kam parasysh kur ste ze gjumi naten, te ben dhe nervoz [/qb]
e provova espreson edhe nja dy spinello nga mbrapa po asnje permiresim /pf/images/graemlins/laugh.gif me duket se kam nevoje qe dikush te me kendoje ate "qingji vokel rri mendushem be be baaaa...." /pf/images/graemlins/laugh.gif s'e mbaj mend te teren /pf/images/graemlins/frown.gif

e pra pagjumesia te ben edhe nervoz prandaj mos ma vini re ndonjehere ne AF se me siguri s'do kem fjetur ate nate :shrug:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Sonte do iki ne nje feste qe kmi organizu me shoqerine per karrnivale :rockband: [/qb]
akoma karnevale anejna ju e :eek: sa dite zgjasin :rolleyes: mon ere ca paski qen per tu masku /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

nuk e besoj, u lodha duke ndenjur pa gjume :shrug: do e stakoj trunin fare sonte :thumbsup: do marr i film te blocbusteri qe ta heq menjen nga streset :angel:

ti albavina ca do besh :rolleyes:

albavina

Primus registratum

[qb] nuk e besoj, u lodha duke ndenjur pa gjume :shrug: do e stakoj trunin fare sonte :thumbsup: do marr i film te blocbusteri qe ta heq menjen nga streset :angel:

ti albavina ca do besh :rolleyes: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif une duhet te mesoja pak por me duket se do shoh gf4 psssssssssss /pf/images/graemlins/laugh.gif