aq shume paske me me rraf eeeFillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Un do :smash: Flobon manej do shkoj me fjet prej te lodhunit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Per ty do them qe jam Tulle fare dhe sdo fle gjume vetem te mos te te kputet SHpirti...Fillimisht postuar nga *Shqipe*:
[qb] amon mer amon se ma kpute shpirtin [/qb]
Dhe une do shohe neshjen sonte, por kot e keni ju te Interit do humbni, e ndjej une. Hhahahahahah :devil:Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Do shof sportin ,do fus nji branzino ne furre dhe do pi nji shishe vene. [/qb]
Ti pse nuk thu Levrek ere po e thu branzino ...Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Do shof sportin ,do fus nji branzino ne furre dhe do pi nji shishe vene. [/qb]
isha ne arezzo kam ca njerzit e mi /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga albavina:
[qb]'na o vesh mo? [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] do bej nje udhetim me kismet neser /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:thumbsup:Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]isha ne arezzo kam ca njerzit e mi /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga albavina:
[qb]'na o vesh mo? [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] do bej nje udhetim me kismet neser /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sa per te kopjuar me ke kopjuar ti, se une kam shkrojtur me pare se ti /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj c'faj kemi ne qe paskemi patur te njejtin mendim, une dola ate nate, po ti c'bere? :thumbsup:Fillimisht postuar nga Joy:
[qb] korcari mos kopjo..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
erdhaaaaaaaaa---------- :idea:Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Do pres.......... :angel: [/qb]
falu dhe per ne qe nuk shkojme ne xhami zeqo /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] do iki ne xhami /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]