C'far do beni sonte??

Airbourne

Papirus rex
Po shikoj Juventusin dhe kur te mbaroje, do shikoj nje dokumentar per Sirine ku flitet se si sherbimet sekrete veprojne atje.Ose me drejte BND qe furnizon kurdet me arme kundra pisis.Pamjet filmike jane ORIGJINALE si dhe <aktoret>.
 
Top