C'far do beni sonte??

Airbourne

Papirus rex
Teutonet nuk fitojne kurre ......,.ne futboll
Naten prej meje....ca katnare tirone dhe buce kane akoma iluzione!
 

Airbourne

Papirus rex
Sot jam me GJERMANINE dhe antifranzuska.....si dhe do kundershtoj ata qe do shkruajne qe fiton madmaselka....diku ne nje forum Gjerman.
M.RR.K ......m,e dhe l!
 

Mirabel

Locus omnem
Sot jam me GJERMANINE dhe antifranzuska.....si dhe do kundershtoj ata qe do shkruajne qe fiton madmaselka....diku ne nje forum Gjerman.
M.RR.K ......m,e dhe l!
Ce do qe humbem.....fuck
ne finale do jem me portogaline lol


sonte ne darke ca do bej??? do qendis pajen se po me ikin ditet :p
 

Balahk

Locus omnem
Apapa c'je..c'jam doja te thoja ..ngaterrova teme,mendova se isha cfare po mendon tani ;) :D
Sonte,akoma nuk e kam ndare ca do bej.
 

joetisti_

Locus omnem
c'te bej, he?! I bera te gjitha dje. Sot mbase rri rehat. Po s'te le meraku... Me ha meraku se si do te jene veshur vajzat sot... Po ajo moda e streceve, ka ikur? Eh c'mode ishte ajo !
 
Top