CFARË ËSHTË DASHURIA?

H

harap

Guest
Re: CFARË ËSHTË DASHURIA?

Sa paska hap shishen.Qenka ne mjalte akoma /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Lum si ky,Kleon na bej nje ze kur te dalesh nga dashuria qe ta festojme prape /pf/images/graemlins/tonguee.gif

HUMER

Primus registratum

bo bo cu boka knej, ca shprehen se si eshte dashuria ,ca thon qe kan ra dashuri ,po un cat them qe kom ra ,po bie dhe do vazhdoj te bie ne dashuri /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une per vete rreshkas nuk bie /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^Ira^

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
te thuash keshtu si thoni ju, eshte njesoj si te thuash qe njeriu eshte krijese e tokes, pra nuk jepni asnje karakteristike te dashurise, por e shpalosni dashurine si karakteristike!

Kjo do te thote qe nuk keni qene asnjehere te dashuruara ( nuk po marr parasysh dashurine familjare, sepse kjo eshte e lindur )

[/ QUOTE ]
Na "e ke ngopur" mbreme mua e pinkut e /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sipas menyres sime une mendoj se jam e dashuruar me personin me te cilen jam aktualisht
Gjithsesi kur e lexova kam qesh me shpirt, me ngrite humorin qe ne mengjes prandaj te puc folt ne te dyja faqet
p.s. amo sta volta mi sa che non ti sembro una ira eee /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

E solla po do iki prape, se kam provim /pf/images/graemlins/frown.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

na nje shami te fshish qurrat aman, edhe mos qaj....

edhe kjo eshte dahsuri ...te japesh nje shami /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Flm, me duhet, se me kane mbaruar dhe fazolettat.

Aman sa shkrime per dashurine ketu, te gjithe e kane pershkru sa me mire e kane perrallis sa ti doje qejfi, po te gjithe single e te virgjer i ke. /pf/images/graemlins/tonguee.gif Qeni qe leh s'te kafshon apo jo pink. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahahhahahahahahhaha /pf/images/graemlins/lol.gif
vallaj te virgjer a jo /pf/images/graemlins/laugh.gif ketu sme kishte vajt noj here menja /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Eh, stres provimi c'nuk mendon njeriu. Tani si dihet, po s'perjashtohet ajo mundesi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Dashuri eshte te shkaterrosh veten e te mendosh me shume per te tjeret, te behesh si budalla etj etj.

Dashuria eshte si nje automjet pa probleme, vecse difektet e vetme jane shoferi, pasagjeret e rruga. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Thone qe dashuria mund te jete dhe e verber, por jo une. /pf/images/graemlins/tonguee.gif Keshtu qe mu zhduk sysh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

dashuria, dashuria mi mori mendt e mia ..... lalallalalal /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ca ke mi, mbaje veten. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Dashniaaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif