"Caffe ALBFORUMI"

Princesha

Primus registratum
Re: "Caffe ALBFORUMI"

s6 po un se kam qafen aty ku deshe me m'ba ti masazhin /pf/images/graemlins/tongue.gif

ban'ja moires aty (masazhin), se u ndje se nuk e majshit me hater /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol: dhe kaq me hater s'du une se me hypen vejta ne qef... :tipsy:
Po mjaftohem me nje disarone pas tekiles.. :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

ska gja se ja u baj te dyjave /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk lodhem un! jam cun puntor :shrug:

/pf/images/graemlins/laugh.gif a te sjell ndonje tjeter ne vendim tim ,se une nuk e duroj dot masazhin , :shrug: gudulisem... :devil:
Tani leshoje ate goten time ,boll ma mbajte peng... :lol:

epiphany

Primus registratum

po nje sambuca per mua behet si muhabet?pastaj...po pati gjera te tjera mi thuaj nje here.

S6T6N6

Forumium maestatis

tequila.jpg

tequila per moiren...

sambuca.jpg

ja dhe sambuka... mora dhe nje gote me te shoqeru!

/pf/images/graemlins/smile.gif Faleminderit Satana ,kjo copa e limonit po me benka shume zili :idea: po me vinka turp me e /pf/images/graemlins/tongue.gif taman.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

ej po une smbucen e dua me kokrra kafe...apo mos po kerkoj ca si shume tani /pf/images/graemlins/smile.gif

Alanis

Primus registratum

Ne fakt po kerkon ca si shume me then te drejten... eshte be keq per kokrra /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] ska gja se ja u baj te dyjave /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk lodhem un! jam cun puntor :shrug: [/qb]
jo more po si don me na e ba, se ti ke edhe nji n'shpi qe ta kerkon me ja ba, e s'ja del tanave /pf/images/graemlins/laugh.gif

puntor puntor, po t'merret fryma dikur /pf/images/graemlins/tongue.gif

nejse moira iku se t'pati frik puntorllekun tan /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

Kush ma sjell mua nje gote uje... se kush ulet poshte! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] e do me gaz /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E du me miza... edhe me i burre mrena tu u myte! /pf/images/graemlins/tongue.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

patjeter.

ne gezojme nje sherbim te kualifikuar ne kafenene tone! dennes nje uje me hare (dhe gaz) ndersa angeld dhe me nje mashkull brenda /pf/images/graemlins/laugh.gif kush afrohet vullnetar per tu mbyt ne ujrat e djallit engjell?

/pf/images/graemlins/tongue.gif Une dua nje disaronne ,duke shijuar show-n e angeldeviled... /pf/images/graemlins/laugh.gif